Dža Morant (AFP)
Dža Morant (AFP)

Morant dobio osam utakmica suspenzije, na parketu već za pet dana?

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.03.23. | 23:43

Javlja dobro obavešteni američki novinar Adrijan Vojnarovski

U celoj sagi sa Dža Morantom, njegovim neprimerenim ponašanjem, snimcima sa pištoljem, fotografijama sa striptizetom u krilu, najviše je izgubio NBA svakom utakmicom koju je jedan od najatraktivnijih košarkaša lige propustio.

Ulaskom u program savetovanja plejmejker Memfisa pokazao je želju da se menje, da skandale ostavi iza sebe, a kako stvari stoje brzo će nazad na parket. Najnovije informacije dobro obaveštenog američkog novinara Adrijana Vojnarovskog kazuju da je NBA sankcionisala Moranta sa osam utakmica neigranja bez naknade zbog ponašanja štetnog po ligu.

Izabrane vesti

Prava sitnica u odnosu na prvobitno zaprećenu kaznu od 50 mečeva. Kako je Morant već propustio pet mečeva, neće ga biti u protokolu još samo večeras protiv Majamija, odnosno 18. i 19. marta protiv San Antonija i Golden Stejta. Već u noći između 20. i 21. marta imaće zeleno svetlo da zaigra protiv Dalas Meveriksa.

PONUDU + - POENA NBA IGRAČA POGLEDAJTE OVDE.

Svakako lepe vesti za navijače Grizlisa, ali i za sve one neutralne zaljubljenike u najkvalitetniju košarkašku ligu na planeti. Brzo će se izgleda vratiti Morantovi spektakularni juriši ka košu, zakucavanja, nemogući skok šutevi...

Drugi pik sa drafta iz 2019. godine ove sezone prosečno beleži 27,1 poen po meču, uz šest skokova i 8,2 asistencije. Poslednji meč odigrao je 4. marta protiv Jokićevog Denvera od kojeg je ubedljivo poražen, a nakon toga Grizlisi su bez njega prvo doživeli dva neuspeha protiv Los Anđeles Klipersa i Lejkersi, da bi zatim vezali tri pobede - jednu protiv Golden Stejta i dve uzastopne nad Dalasom.


tagovi

Dža Morant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara