FOTO: ABA liga
FOTO: ABA liga

Mornar kao tajfun, Pulen se šepurio i protiv Borca

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.20. | 18:48

Ubedljiva pobeda tima iz Bara

Igra Mornar kao tajfun. Ređa pobede na sve strane, Džejkob Pulen blista iz utakmice u utakmicu, a uspeo je malo da se košarkaški šepuri i u Čačku protiv Borca - 87:76.

Dao je u poslednje vreme 20 Budućnosti u Podgorici, 29 FMP-u i čak 36 Cedeviti, da bi tu seriju sada nastavio protiv Borca.

Izabrane vesti

Večeras je ubacio 18 poena, a šutirao je za tri poena 4/7. Bjelica je dodao 13, Smit 12, a Vajthed 10. Kod Borca su dvocifreni bili Tornton sa 12 i Smit sa 10 poena.

Mornar je prvi put gostovao Borcu u Čačku u ABA ligi i već u prvoj četvrtini je pokazao zašto se smatra ove sezone za jednog od favorita za ulazak u samu završnicu takmičenja. Imao je ubedljivu prednost koju je Borac uspeo da smanji na samom kraju meča.

Radi se o veoma potentnoj napadačkoj ekipi, koja je dala 48 poena samo u prvom poluvremenu, mada je i Borac raznovrsno igrao i imao više raspoloženih igrača u timu.

Ipak, razvoj treće deonice i odlazak Mornara na 20 razlike nagovestio je novu i sigurnu pobedu ekipe iz Bara koja ove sezone može svima da napravi velike probleme.

Pulen je imao veoma dobru podršku saigrača u vidu Milka Bjelice, Smita i Vajtheda i to je bilo nešto što Borac nije mogao da zaustavi.

ABA LIGA

Sreda

Borac Čačak - Mornar Bar 76:87

/Tornton 12 - Pulen 18/

1.00: (3,50) FMP Železnik (16,0) Cedevita Olimpija (1,35)

***Kvote su podložne promenama

 



tagovi

Džejkob Pulen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara