Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Agent Smit i šta je danas plejmejker?

s

smalačačdđdđžađsđ

pre 4 meseca

Zek Ledej iz prošle sezone i ovo što sad igra je katastrofa,Panter takodje što je možda i posledica te povrede,Aleksa taman uhvatio ritam sa reprezentacijom i onda povreda koja mu uništi sezonu,Smajilagić malo malo vuče neke povredice,što se tiče Andjušića nit smrdi nit miriše,Tristan i Koprivica dobijaju više prostora i za promenu bar su zdravi za sad.Što se tiče novih momaka Kaboklo i Pj jesu dobra pojačanja ,Kaminski tu i tamo zna da odigra extra dobro i extra loše,ovaj Smit može biti dobro pojačanje ako shvati svoju ulogu i ne sili.Crna strela Naneli možda i bolji nego prošle sezone godine su samo broj za njega.Ponitki bi Željko trebao dati više minuta jer mi deluje kao da ne može da dodje do ritma usled cepkanja minutaže,što se tiče Jaramaza sem želje i požrtvovanja ne vidim kako može da unapredi igru Partizana jer je ovo što trenutno igra ispod očekivanja baš.Sve u svemu sa ovolikim ulaganjima unazad 3 godine i trenerom kao što je Željko Partizan mora mnogo bolje.
m

mordd

pre 4 meseca

Partizan je konačno kompletirao sastav i on je sada dosta ozbiljniji nego prošle sezone. Ne kažem da su Egzum i Lesor, pa čak donekle i Madar i Grk u potpunosti zamenjeni, na kraju krajeva svaki igrač je individua za sebe sa specifičnim miksom sposobnosti koje nije moguće zameniti nekim drugim, ali sastav je ove godine širi bar za dva igrača koji mogu da donesu nešto više, plus domaći igrači sa klupe su ove godine konrketniji, zreliji. Imamo na centarskim pozicijama opciju više u Kaminskom, spolja bar jednog više u Smitu. Da se povrede prorede, a da svakako što više zaobiđu nosioce, i KKP deluje da će imati dovoljno kvaliteta da izbori dobru poziciju na kraju ligaškog dela i dovoljno gasa za završnicu sezone.
s

strasno...

pre 4 meseca

Zali boze toliko narodnih para bsceno u ovaj projekat da rumeni se ne bruka
г

гаго м

pre 4 meseca

Жали Боже ко све има компјутер па мисли да може ширити мржњу и лаж! Грешко природе,окани се тих небулоза,кад одрастеш само ће ти се казат колико си био глуп 🤔
z

zorge

pre 4 meseca

Mislim da Partizan planski igra bez klasicnog pleja zbog stila sopstvene igre. Naime KKP po pravilu ima tri igraca koji mogu drzati kos i dvojicu, redje trojicu, spoljnih koji su brzi, igraju cvrstu odbranu i dobri su suteri trica... Iz tog razloga ocekujem jaku prvu petorku kkp u sastavu; Smit, Panter, Smailagic, Ledej, Kaboklo..., sa prvim zamenama Avramovic, Naneli, Doudzer,, Kaminski, Vukcevic... Jaramaz, Trifunovic, Ponitka, Andjusic, Koprivica su treca postava, i oni ce se boriti za dva mesta u prvih 12.
P

Pretendor

pre 4 meseca

Vrhunska analiza!!! Mogli bi svake nedelje posle evroligaskog kola da analizirate i utakmice vecitih! Znam da ima podcast na youtubu u vezi ove teme, posto ga i sam gledam ali bilo bi lepo i da se nesto napise.. i da, jos nesto….zabranite ove jedne te iste komentare frustriranih citalaca.. uvedite neki mali IQ test kao uslov da se napise komentar, ili smislite vec nesto.. coveku pripadne muka sta sve mora da procita u komentarima..