Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Bruno Kaboklo – centar koji nije prošao kao "durantovsko" nisko krilo

g

gooxy

pre 7 meseci

Kako ce na to gledati natho???covjek se izjasnjava kao izraelac
E

Esex

pre 7 meseci

Natho je nadmena i nevaspitana dzukela!!
p

polupismeni

pre 7 meseci

navijači koji su skolu videli u prolazu ili kao mesto gde mogu da uzmu neku kintu ( zna se na koji nacin) se bave politikom i nekim stvarima kojima je malo reci nisu dorasli.. ali opet ti isti smatraju da je skola nebitna, obrazovane ljude smatraju nesposobnim i potcenjuju ih. ovo pisem kao jedan koji je bio takav i znam kako razmisljaju ti ljudi , mene je rat "spasao" jer sam sa 22.godine mobilisan u vukovar i tad sam shvatio neke stvari koje su mi promenili zivot druzeci se sa dečkom koji je isto godiste bio, student iz razgovora sa njim sam shvatio gde sam ja a gde on u nacinu razmisljanje.. vratio se iz rata, skupio to malo mozga ato mi je ostalo tada od silnih posledica i zavrsio faks..trudim se da se ne nerviram jer mrzim sebe kada prebacim vrati mi se sve ..molio bih navijace da ne vuraju surle gde im nije mesto, veze vi sa zivotom nemate
g

glavati.ateista

pre 7 meseci

Sad se naložili na Hamas. Naravno i Muftija njihov voli Hamas. Lakse je izmanipulisati navijače Partizana od malog deteta. Nesreći imaš trogodišnju.
z

zar je bitno

pre 7 meseci

jos da plate obestecenje Veneciji posto je Venecija platila obestecenje Ulmu.
V

VB!

pre 7 meseci

Neka večeras iz Arene čitavom svetu bude poslata slika pravde i onog što oduvek odlikuje navijače Partizana. ZASTAVE PALESTINE SVI!
z

zar je bitno

pre 7 meseci

pitaj Ostoju prvo 🤣🤣🤣
K

Kazablanka

pre 7 meseci

Kakve veze Madar ima s tim? Jel on ratuje?
b

boze budala

pre 7 meseci

namjerno hocete da izazovete probleme da nas el kazni, manite se tih politickih opredeljenja (Citaj provokacija)! navijaj za Partizan i tjt-
o

odlicantekst

pre 7 meseci

Delimicno je ovo pomenuto u podkastu ali ovde je razradjeno. Odlican igrac za Evropu poslebno jer moze da preuzme a ima i napadacki kvalitet. Opasna uzverka moze biti. Zvezdas koji voli kosarku.
G

Grobari Padinjak

pre 7 meseci

PAŽNjA: Braćo, svi koji imaju ili mogu da nabave do večeras zastave Palestine ponesite ih u Arenu! Grobari su uvek bili na strani pravde, a večeras protiv Madara i njegovog noža u leđa posebno. SVIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Н

Никша ПФК

pre 7 meseci

Из Ариља стиже 7 комада. Видимо се!
r

rs222

pre 7 meseci

Jel ti znas da su Hamasovi ratnici bili najbrojniji medju mudzahedinima, koji su klali i odrubljivalji glave srbima po Republici Srpskoj??? Pi!
Н

Никша ПФК

pre 7 meseci

Обрати се вођама "паметни". Ово је став трибине за вечерашњу утакмицу, а теби ако се не свиђа негде друго просипај памет. СВИ У АРЕНУ!
@

@ssss

pre 7 meseci

rs222 Hamas nije Palestina.Hamas je jedna radikalna organizacija koja je nastala kao produkt Izraelskog “silovanja”Palestine.Baš kao što je nastao i Fatah.To su radikalne organizacije koje su nastale osamdesetih godina prošlog veka.Izrael se iživljava nad Palestinom sedamdeset i kusur godina.
g

glavati.ateisto

pre 7 meseci

Kada si toliko pametan zasto nisi zavrsio srednju cetvorogodisnju?
G

Gostionik

pre 7 meseci

Nadam se da niste toliko ludi da podrzite mudzahedine. Hamas koristi civile u Gazi kao ljudski stit.
h

hahahahhahahahaha

pre 7 meseci

DAN ZALOSTI ZA FMP-OVCE 😭😭
g

gost1989

pre 7 meseci

Gde pronalazite informacije o procentu poseda i slično tome. Pozdrav
D

Drvo

pre 7 meseci

Koliko miliona košta?
P

PFC

pre 7 meseci

5 MILKI BATOOO
@

@

pre 7 meseci

Malo manje od Hvana
Ф

Феђа Падињак

pre 7 meseci

Читам баш италијанске медије и правне анализе, све ми се чини да ће нам овај Брунов потпис на нос изаћи, што финансијски, што суспензијом. Све је правно на страни Венеције, али баш све... А оби баш загризли да иду до краја.
s

samomaloooo

pre 7 meseci

razmisli. Meni kao zvezdasu ne odgovara da ovakav igrac igra protiv zvezde ali bez obzira na to pravo je pravo. Ako je stvarno potpisao ugovor (a ne predugovor u tom slucaju nisam siguran sta se desava ali sigurno ima neku pravnu snagu) nema sansi da iz njega izadje bez saglasnosti kluba, zar ne ? Zamisli sada Panter se najuti i kaze promenisu menadzera i odoh u Real ??? To bi bilo isto, zar ne ? Inace je ovo paklen igrac...

Kalčopolista®

pre 7 meseci

@miki34 cuj ti njega, sta bi radili da niste uzeli titulu 13 godinakao zvezda u kosarci? Sto niste uzeli titulu u tom periodu? Ti si zaboravio drzavni projekat evropska zvezda kada ste od 2002 do 2010 sprcali ogromne narodne novce dovode i raznorazne Penove, Abodzobije, Ekezije, Feimene, Viznevske, Gurovicw, Rakocevice, Antice, najskuplje mlade igrace Aleksandrov, trenere Sagasine, Sakote, Pesice, imali sponzorski pul pub ko sipak na celu sa narodnom lutrijom…zasto niste uzeli titulu u tom periodu? Ko vam je branio imali ste 10 puta skuplji tim nego Partizan za koga su igrali Ostojic, deca Tripkovic, Tepic,Velickovic…jos neko treba da vas zali sto vas je drzava tako “ugnjetavala”…
O

O cemu ti pricas ?

pre 7 meseci

???

Kalčopolista®

pre 7 meseci

Da zavrsim komentar, delije delije pokvarene ste kao VAR na marakani!!! Toliko od mene!!!
R

Rumenige

pre 7 meseci

Ja ne pitam odakle su pare
B

BokaNegra

pre 7 meseci

Ugovor u Veneciji mu je bio 800k po sezoni, tj. 1.6 milki za dve godine. Da se ne pominje i dalje 400k, imate izjavu prvog coveka Venecije, pa proverite. Ovde nema ispod 1-1.3 milki po sezoni. Nadam se da ce opravdati taj novac, obzirom na neiskustvo igranja na najvisem nivou.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

800k na dve godine, ako znas da racunas to je 400k po sezoni, sto je vise nego duplo jeftinije od simonovicevih 900k
M

Mega Studenti

pre 7 meseci

Zaboravili ste da napisete takodje,centar koji je Otet na silu od Venecije koja je sad podnele tuzbu FIBI i centar koji ce u igokei zaradjivati cak 2.8 mil godisnje,postao je skuolji cak i od pantera!
с

стари гробар

pre 7 meseci

Како је теби добро, сигурно си на Човизепаму...
s

sasa70

pre 7 meseci

NECE zaradjivati cak 2.8 mil godisnje, nego mesecno!!! Idi slusaj tvog dr excela mozda ce da ti bude bolje!!!
e

eh

pre 7 meseci

Partizan je Kaboklom zatvorio reket i sad ima jednu od najjačih u EL. Kaboklo je vrhunski igrač, pravi moderan centar, ume sve. E sad, Željko je napravio grešku što nije uzeo Sudanca Džonsa ili Dimitrijevića iz Uniksa. Vidi se da fali kreacije, a to bi sa ovom dvojicom dobio, posebno sa Dimitrijevićem koji bi i osećao dres. Da vidimo sad kako ćemo mi da odgovorimo, sigurno Sferopulos ne sedi skrštenih ruku. Ne bi bilo loše da pojuri Vilijamsa iz Ulma, atletska, defanzivno bolja i brža verzija Luke Mitrovića. I možda bek sa karakteristikama Djenke, solidnim šutem i dobrom odbranom.
E

Esex

pre 7 meseci

Odlicna analiza,svaka cast..Mozda fali deo sa nedostacima jer ih sigurno ima ali dobro,videcemo ga na delu..Pa ako moja Zvezda ne moze do evro titule neka je uzme partizan,ja sa tim nemam problem,Srbi smo valjda i jedni i drugi..
P

Pedjahn

pre 7 meseci

Daleko su miljama i jedni i drugi od evro titule.Miljama…
z

zes

pre 7 meseci

on je izjavio da nije dosao zbog para nego zbog vas navijaca🤣🤣🤣
V

Venecijaner

pre 7 meseci

Otkud tako brutalan igrač u nekoj Veneciji? Jeste da je grad lep, ali ne verujem da mu je to primarni razlog. Verovatno je zaradjivao lepo, ali siguran sam da Virtus i Armani bolje plaćaju.
M

Mvlv

pre 7 meseci

Sve si ti nesto siguran
A

AhahahhahahajajH

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, pa ovo je komedija kada ti ganfer prica koliko sta kosta, komedija😂😂😂😂😂

Kalčopolista®

pre 7 meseci

@jole39 koliko su kostali drzavu galaktikosi i strucni stab koji igraju ls zahvaljujuci placenoj tituli i bodovima koje skupio Partizan? Kada samo vidim kako igra skromni tim Kopenhagena, mogu da vam porucim: dzaba vam narodni novci delije momci!
G

Gost sa sela

pre 7 meseci

A vidis li kako igra Seltik?Benfika?Salcburg?Union Berlin?Sto puta skuolji igraci od Zvezdinih i sto puta veci budzet...Ajde lopataru u rupicu
m

miki34

pre 7 meseci

Druze, pocni da volis vise svoj klub umesto sto vise od toga mrzis zvezdu. Inace pitao bih ja tebe sta bi radio da zvezda uzima u kosarci titulu kao vi u nizu 13 godina? Dizete revoluciju zbog nasih 5 titula, isto u fudbalu. Valjda bi bilo najbolje da zvezda ne postoji i da samo vi igrate, kosarku, fudbal a zvezda mice, sah. To je vas rezon.
G

Gazi Zelimire

pre 7 meseci

Brutalan ! Sa njim smo sigurno jaci za 30% i sigurni smo ucesnici F4 a za nesto vise videcemo vec....
B

Baxter88

pre 7 meseci

Ma koji F4 sa ovim ja msm da su Real, Oli i Makabi odustali od igranja EL, ne vredi suvise ste mocni i zna se da uzimate EL i oni zele da smanje troskove za plate igraca... Dokle vasa masta ideeee ccc, mislio bi covek da je sala a vi ustvari verujete u bajke Bozeeeee
J

Jole 39

pre 7 meseci

Kostao milioon evra gradjane Srbije
k

kOSKE33

pre 7 meseci

Pa dobro, opet manje nego Nejpir i Bolomboy
K

Koliko

pre 7 meseci

Je kostao onaj Motika sto igra omladinsku ligu? Samo taj primer da ne nabrajamo sve ostale u fudbalu i kosarci.
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Ukrade mi nik, pokuša da ispadne pametan a ustvari ispadne prosečan navijač fmp
S

Skocajic

pre 7 meseci

Vrhunska analiza sa objektivnim pogledom na profil i atribute igraca. Samo da se jos Panter oporavi, Ponitka udje u ritam i to bi bilo to. Svakako dobro bi nam legao jedan iskusni plej tipa Pangos ili Dragic.
h

hahahahah

pre 7 meseci

Bravo sponzori 🤣🤣
7

799

pre 7 meseci

nisam te video da pises sponzori po tesktovima o fk bajernu beograd, ali si sad tu itekako. Kompleksi su cudo, i strah koji osecas
d

dr Marko

pre 7 meseci

Teorijski ispade da je došao Embid, a praktično ćemo tek da vidimo
G

Grobari Sabac

pre 7 meseci

Bravo za upravu! Odlicno pojacanje! Nadam se da ce posle dovodjenja ovog centra konacno prestati na tribinama uvrede na racun naseg drzavnog vrha od strane neodgovornih pojedinaca! Ne sme se mesati politika i sport! Napred Partizan!
9

9112

pre 7 meseci

PROSEK. NE BI U VENECIJU I MAKABI RANANU NEGO U JACE KLUBOVE. NOVI BRODZIJANSKI.
g

gostgost

pre 7 meseci

Brodzijanski je igrao za 600000,ovaj je daleko skuplji.Brodzihanskog je obradovic upropastio,nigde nije igrao toliko lose kao u partizanu.Bruno je dobar igrac,nesto slabija verzija Lesora.Mane mu u tekstu nisu pomenute-slaba zastita obruca,nedovoljna pouzdanost na def.skoku,i pre svega nizak kosarkaski iq,zbog kojeg i nije uspeo u nba,i pored brutalnih fizikalija
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

gost gost ajde kazi kako je skuplji kada je pre 2 mwseca potpisao za 400k po sezoni? koliko god sa je kosta znacqjno je jeftiniji od tobija ili simonovica.

Bojan Urosevic

pre 7 meseci

Sa ovaj Makabi trenirao za održavanje forme pošto se nešto desilo sa Veneciu pa nije hteo da igra tamo.
O

Olegunar

pre 7 meseci

Brodzianski kostao za 2 meseca 600000 eura? On je najskuplji igrac u Evropi??? Covece,znam da ima neobjektivnih komentara,ali ovo prevazilazi sve granicem. Prosto je neverovatno koliko neobjektivnih komentara ima iz Zeleznika...
@

@ako su ruze

pre 7 meseci

...zanimljivo mi je da si nasao podatak da je u prethodnom klubu imao 400k, mada ga ja nigde nisam video. ono o cemu svi pisu je 800k + bonusi sa kojima bi izasao na preko milion. kako nikada ne nadjete o vasim igracima ono sto pise cela evropa a za tudje znate i sta su doruckovali?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

za pismene, pisalo je 800k za DVE SEZONE plus bonusi do 1m, za obe sezone. Sto ce reci da je igrao za 400k po jendoj sezoni + bonusi do 100k po sezoni. Ali ako si preskocio prvi razred pa nisi naucio da citas ili da delis sa 2, tu ti niko nije kriv.
K

Ko vas ne zna...

pre 7 meseci

Došao je na poziciju "Otimaj igrača drugim timovima" inače to je omiljena pozicija u KK Partizan.
7

799

pre 7 meseci

jesi li tako pisao i za madara ? Ili za Vildozu kada se vratio iz NBA sa klauzulom prece ponude ? Ili za Kampaca koji je isto imao sa Realom kao Vildoza sa Baskonijom ?! Naravno da nisi, plitki mozgicu
3

3372922š2

pre 7 meseci

2 puta u 4 dana... Teško je, razumemo te... Izdrži!!! :-)

МС

pre 7 meseci

Momak,da je to tako,on bi bio u timu od septembra!!!! Šta je sa Vildozom, prošle godine??? Mislili ste da ste namagarčili Baskoniju!!!! Ali izgleda da ste 2 miliona prosto bacili + Kampazo!!!!