Komentari na vest

NBA DRAFT 2021: Pistonsi naciljali Kaningema, Petruševu se predviđa druga runda

Л

Лео Вестерман

pre preko 2 godine

Срећно вечерас и добродошао у наш и твој КК Партизан!
M

Mare14

pre preko 2 godine

Mislio sam da ce biti u prvih 10 iskreno, uzimajuci u obzir kakvu je sezonu imao i iz kog kluba dolazi. Jokic (MVP), Zubac, Luwawu, Mokoka... Imao je mozda bolju sezonu od Jokica u Megi, a bice draftovan nize...sta rade ti skauti jebem li ga. Svakako mislim da ce biti mozda najveci "steal" ovog drafta.
D

Draft

pre preko 2 godine

Očigledno ne znas kolika je konkurencija na draftu ove godine. Mnogo talentovanih igraca, naš Petrusev nije ni najbolji iz Evrope. Takodje nekada nije bitno koji si pik, vec organizacija koja te izabere.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ne razumem zasto bi u drugoj rundi bio izabran. Ima sjajne brojke u Aba ligi, a i dokazao je da moze u reprezentaciji. Mislio sam da ce lagano medju 15-20 biti u prvoj rundi.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Zato što su Ameri baš poznati kao neki koji cene ostale lige van Amerike sem Evrolige.... Za ABA ligu do Jokića nisu znali ni da postoji....
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Jokic koji je imao slicnu karijeru kao petrusev je bio izabran u 2.rundi kao 41.pik. Prosto igraci iz evrope se uzimaju jedino ako su bas bas dobri. Velika je stvar uopste biti izabran. Tesko je privikavanje na ameriku, stil zivota i kosarke tamo. Svaka ekipa ce pre uzeti nekog malo manje talentovanog amera nego evropljanina bas iz tih ralzoga.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Hvala na odgovorima, zaista mi nije bilo jasno. Razumem da oni daju prednost svojim igracima, ali Petrusev je bio sjajan i na univerzitetu, zto sam mislio da ce pokidati na draftu. Pozdrav za vas.