Komentari na vest

Nedović: Ne znam više šta bih rekao... Nemamo instinkt da zgazimo ovakve ekipe

L

Luja

pre 3 meseca

Kada je Čović ovog doveo u Zvezdu sve je krenulo naopako. Zamisli , imaš Kalinu pa posle njega dođe ovaj kilavko.
6

643734585956

pre 3 meseca

ДА ПОСТОЈИ ТАКМИЧЕЊЕ У ДАВАЊУ ГЛУПИХ ИЗЈАВА НЕМАЊА НЕДОВИЋ БИ БИО МВП
C

Carim9

pre 3 meseca

Nisu ti oni branili da igras druze,nego su znali da ako igras gube 100%.Lebron koji masi dva slobodna bacanja kad ekipa krenula prikljucak…
5

56789

pre 3 meseca

Umisljeni košarkaš! Dje su ti sto si ih zgazio?
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Brate pridruzi se Mini i kreni da se bavis modelingom, poz
V

View

pre 3 meseca

Zgaziš? Koliko je dugo u košarci a nema ni malo kulture i sportskog ponašanja.
G

Gosteee

pre 3 meseca

Nemanja je nekad bio kulturan i fin i ne ovako umišljen lik....čak sam imao priliku par puta basket da odigramo ispred studenjaka i skroz korektan momak... Ovo sad ponašanje je uticaj loše sredine tj. Nebojše Čovića... Jednostavno s kim si takav si...
p

pera2

pre 3 meseca

Pravi komenar...No comment... Niste ni vredni komentara...ako gubimo od najlosijih ekipa smo onda mi?? katastrofa...
z

zvezda draža

pre 3 meseca

i treba da nas tovare i sprdaju neki dusko krtola i ekipa..
K

Kakva ste vi

pre 3 meseca

Onda ekipa kada vas OVA Alba gazila 20+ 😂
M

Ma gde bila ti

pre 3 meseca

A sta radi ovolika kolicina iskopleksiranih sektasa na zvezdinim vestima? Ajde odgovorite deco luda iskreno onako jer je anonimno svakako. Zao mi vas je.
V

View

pre 3 meseca

Prvo, deca nisu luda i ne može se manipulisati sa njima onako kako bi neko želeo. Drugo, nazivati nekoga sektašima je beznađe u vređanju drugih.
N

Nedović

pre 3 meseca

Znam ja jedan tim koji je prošle godine imao skor 4-9.
D

DrvoMama

pre 3 meseca

Ti da zgazis E stakleni moj
D

DZABA TOLIKI NOVAC

pre 3 meseca

Ti ne znas ali ja znam ! Krivci su oni koji oterase IVANOVICA. DUNSTERI vode Zvezdu . Sve ode u vetar . BRUKE .
G

Gost1717

pre 3 meseca

Ovde sve grobosi..ili se prave ludi, il' ne mogu da shvate sta je pisac hteo da kaze. Nemanja govori istinu, opste poznatu ove godine da su Asvel i Alba najslabiji trenutno i svi ih "pune"..zato kaze da je trebalo tako i izaci na teren, cvrsto i da se slome na pocetku. Ovako metiljavo se uslo u mec, oni se razigrali i razleteli i gotovo, nema nazad.. Inace je problem Zvezde manjak kvalitetnih igraca, nemamo najmanje dvojicu koji prave razliku i lome mec. Grobosi likuju, al' su i platili dobro, pa imaju Pantera, Nanelija i dr.evroligaske vedete...mi te pare nismo imali ocigledno, pa kol'ko para, tol'ko i muzike.
j

ja sam jaaa

pre 3 meseca

Ali ste imali para da dovedete preko 10 igraca, da platite dva trenera. Koliko god da smo platili Pantera, Nanelija i druge, ocigledno je pametno uradjeno za razliku od vas. Ocigledno ni ti nisi shvatio ovu izjavu, nabedjena izjava i ne mozes da me ubedis drugacije. Vi ste sa takvim stavom usli u mec i zato ste pukli. Samo pogledaj izjave Partizanovih igraca i trenera i nigde neces naci izjave poput ovakve, vec samo respekt prema protivniku.
D

DrvoTata

pre 3 meseca

Ne ne oni su za vas protivnik po meri ako ne i van vasih standarda Umetnost je supcati 18mil budzet a 200mil za 9 god i redovno te prase fenjerasi
p

posta

pre 3 meseca

Nemamo tim, nula bez Tea i Topa. Ali cemo dobiti Partizane
d

d. g.

pre 3 meseca

Ti si se tri puta povređivao u sezoni. Taman uđeš u formu pa se povrediš. Teo drugi put povređen. Topić povređen. Gilespi, Tobi, Ilić, Lazarević popunjavaju ne roster nego klupu. Mitrović posle povrede van forme. Smart se uklapa. Sve ovo onda i nije neko iznenađenje.
O

Opusteno

pre 3 meseca

Imate vasu ABA ligu u kojoj, kao bajagi, svi protiv vas, prozivate sudije, a namestaju za vas k'o niko. Tako cete da pobedite u nedelju, odnosom 30-18 u faulima i 40 - 21 u slobodnim bacanjima i opet cete lagati sebe da ste najjaci, najbolji i najlepsi, al' su svi protiv vas...
V

VladimirNSS

pre 3 meseca

Ti pričaš o gaženju ekpie koja je protiv vas veći deo meča imala dvocifrenu prednost. Pokaži minimum poštovanja prema boljem.
C

Cobanin

pre 3 meseca

Sramotna izjava lika iz Nove Varosi sa imenom na dresu.
C

Cirkus I to kakav

pre 3 meseca

Ma vazno je da smo dobili FMP po ko zna koji rekordni put. Bila je to naporna i neizvesna utakmica ali smo uspeli da pobedimo. Tu se i LeBron istrosio pa umesto 30+ ubacio Albi samo 0- poena.
@

@Cirkus I to kakav

pre 3 meseca

Vi ste najveci cirkus, prozivate svoje, prozivate najveceg rivala, svuda stignete i samo pljujete.
J

Jtd

pre 3 meseca

Mozda bi ti bilo lakse ako se zapitas zasto "ovakva ekipa" ima recimo procida koji je talentovaniji od svih vas...da ne idem dalje
D

Da li znači

pre 3 meseca

Lion iAlba nisu ni u čemu lošiji, samo su bolji u pobedama od zvezde i tačka. Igrom su zasluženo dobili, ati nemanja malo razmisli šta drobiš? Inače si dobar igrač, možda nemaš skim ali jbg. Pazi nevaljao nikoga ponižavati, bar ti to rezultati govore. Igrate trenutno najgoru košarku u evr. Negledljivu, bez smisla i kombinatorike. Zato začepi.
S

SB

pre 3 meseca

Da zgazite?
P

Pobeda u Derbiju. Opet

pre 3 meseca

Derbi. Nedelja. Pobeda Zvezde.
S

Slavuj

pre 3 meseca

@ pobjeda u derbiju. To i jeste vaš problem samo se ložite na derbije ostalo vas ne interesuje ili se bar ne ložite na top8 u EL, kako reče Čović. Palanački mentalitet važno je biti prvi na selu, e to je vaš problem. Derbi u nedelju, ne odlučuje ni o čemu, a opet može biti važan ako izgubite, do kraja gubite 1 mjesto. Jedna sezona bez EL, a igrali ste ih do sada 4 bez plasmana, i niko od vas neće pomenuti košarku, a vi nazad u Pionir, u boljem slučaju ili čak u Železnik gdje ste bili 4 godine.
m

mak23

pre 3 meseca

MVP u davanju glupih izjava
J

JedinoResenje

pre 3 meseca

Prestanite da brukate srpsku kosarku ovakom igrom, odustanite od EL dok niste pali na poslednje mesto.
G

Goss

pre 3 meseca

Neće biće večita borba za 16 mesto
S

Ssssssss

pre 3 meseca

Nemate ni kvalitet ni motivaciju, ulazite u utakmice sa slabijima kao da je rec o Zdravlju iz Leskovca, a ne evroligaskoj ekipi. Odavno ste zasluzili da vas dobijete tretman pred navijacima kao fudbaleri, jer toliko ste duzni navijacima koji vas prate, putuju zbog vas, mnogo ste im duzni ove godine.
S

SilverSurfer

pre 3 meseca

Ponoviću ono što sam napisao sinoć. Ne može ozbiljna košarka da se igra sa Lazićem, Lazarevićem, Ilićem, Davidovcem i Mitrovićem. Previše je to ispodprosečnih igrača bez osnovnih košarkaških elemenata za takmičenje kao što je Evroliga. Neka ozbiljna ekipa mogla bi da trpi jednog takvog igrača koji bi bio nekakav "čovek zadatka" ali njih pet sigurno ne. Na sve to Zvezda ne gradi tim već kao u hokeju menja čitave postave. U sportu takav pristup nikada nije davao rezultat. Zvezda ima previše igrača bez ikakvog doprinosa. Propali su pokušaji inovacija iz prethodnih sezona da se igra bez pleja ili centra. Realno gledano Zvezda skoro nikada nije imala ekipu sačinjenu od igrača koji kvalitetom mogu da igraju Evroligu. Koga ne mrzi neka pogleda sastave Zvezde od kada je Evroliga u ovom formatu. Uvek nedorečeno. Neke pozicije bez adekvatnih igrača koje su onda krpili drugi. Zločin o mahačima peškirom poput Cirbesa i Kuzmića je posebna priča. Ili meditacije Radulje pored klupe. Ko će odgovarati za olakšavanje klupske kase ni za šta? Njihov "doprinos" mogao bi da ima bilo koji navijač iz hale. Ispada da je Noko bio poslednji ozbiljan centar kog je Zvezda angažovala. Niko ne snosi odgovornost za propuste koji se dešavaju. Osim trenera. U pravu je Nedović. Nema ova ekipa "ubilački" instikt. Jer nije ekipa. Nisu tim. Skup pojedinaca u kolektivnom sportu. Zato je dovođenje igrača zahtevan i složen posao a građenje tima nešto što traje godinama. Zvezda radi sve suprotno. Zadržava one koji nigde ne bi mogli da igraju ozbiljnu košarku. Ekipa u kojoj je Mitrović najbolji ne može da računa na plasman bolji od 15-og mesta. Surova realnost ma koliko imali sentimenta prema domaćim igračima. Šteta je što će i ovaj Grk da bude potrošen ni za šta. Sve dok se dovode igrači i treneri, kako u košarci tako i u fudbalu, koji treba da zadovolje i umire navijače od tog posla neće biti ništa.
K

Kokos

pre 3 meseca

Ne može da se pravi ozbiljan košarkaški klub sa ispodprosjećnim medijsskim botovima kakvi su zauzeli pod okriljem SNS medije u Srbiji.
t

tnhdf

pre 3 meseca

Pa ti nabroja sve nebitne,a nisi brdo skupocenih Hanga,Tobi,Teo,Nedovic,Bolomboj,Giedraitis,Jago,SMart,Gilespi,Simonovic i njepir koje ste oterali itd itd..
@

@SilverSurfer

pre 3 meseca

Ma da, Teo, Nedovic, Nejpir, Giedraitis, Hanga, Bolomboj, Tobi, Simonovic iz NBA, Gilespi, Smart, Davidovac viceprvak sveta, sve krs igraci, dosli iz Crnokose, Krke i Studentskog Centra. Toliko igraca promenili, da ste morali da otpustite jednog Nejpira i posaljete Simonovica na pozajmicu. Ugledajte se malo na komsijski klub, umesto da ga napadate stalno, igra se kosarka i sa Koprivicom, Vukcevicem, Trifunovicem, Andjusicem, Jaramazom.. igracima se veruje, a ne salje u Besiktase.

Miki

pre 3 meseca

Fudbalski i košarkaški klub CZ, dokazano nemaju potencijal za Evropu! Nešto od njih očekivati je potpuno frustrirajuće. Funkcioneri su puni priča a rezultat je sramotan. SRAMOTA!
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Mi u Zvezdi trenutno imamo svega 4 igraca za koje bi se moglo reci da imaju neki kvalitet...To su Teo, Mitrovic, Bolomboj i Gedraitis....ostalo je sve zalutalo u Zvezdu, i svih bi se trebalo bez pardona resiti. Ali dzaba i da ih se resimo, kada imamo takve "strucnjake" poput Dozeta i Covica, koji ce iznova da nagomilaju nove krs igrace. Ta dvojica jednostavno nemaju blage veze sa skautingom, a hoce da se bave poslom koji ne znaju da rade. Kao kada bi pekaru dali da pendzetira cipele.
e

ejjj

pre 3 meseca

Mitrovic?
B

Brate možete

pre 3 meseca

Pričate šta hoćete,ali nedović je odličan igrač,on je tek izašao iz povrede i zato je bio onako loš,u derbiju protiv nas će biti najbolji igrač zvezde,i Partizan će se dosta potrošiti da njega sacuva videćete.
M

Miroslav 68

pre 3 meseca

Ne, nego oni imajuinstikt da zgaze takve ekipe...
x

xXxX

pre 3 meseca

Nemate kvalitet, o tome se radi. Nedovic prvi, potpuno pogresne stvari radi na parketu. Nekoristi svoje najjace atribute, samo sutira za 3, odbranu bi ja igrao bolju.
S

Sport15

pre 3 meseca

Auu kakva izjava, da zgazite? Bolje da si ostao na ovom ne znam sta da kazem… Solidan kosarkas, cije izjave jasno pokazuju zasto nije napravio bolju karijeru (iq)
g

gunnersi

pre 3 meseca

Dobijamo Barselonu u BG 100%, evo zapamtite sta sam napisao. A zasto? Zato sto je to nasa Zvezda, igraci bez one stvari kad je bitno i koji dobijaju meceve samo kada ne postoji rezultatski znacaj. E onda smo u stanju svakoga da pobedimo…tuga
K

Kokos

pre 3 meseca

Samo se ti nadaj!
M

MNM

pre 3 meseca

Čović vam u mislima od ranog jutra.To je isto pobeda,tako ja vidim:)))Aj drž se;)
d

dezurn1kr1vac

pre 3 meseca

"da zgazimo ovakve ekipe" 😲 .. Kako mozes da sebi das za pravo i na osnovu cega da izjavis ovako nesto ?! Ta Alba ima pozitivan skor protiv vas , cini mi se 8/3 .. Taj Asvel vas je zgazio kada ste bili u najboljem momentumu i najboljem zaletu 🤷 ... I ti izjavis ovo ?! 😐
J

JT

pre 3 meseca

Zato i gubimo, jer nemamo poštovanja. Jer smo umislili da smo neki veliki tim, a u stvari smo ku*činela.
T

Tačno

pre 3 meseca

Sada je skor 9:3 za Asvel, a i dalje smo skloni potcenjivanju. Kao šta oni igraju EL, treba ih izbaciti, a dobili nas 9 puta.
i

ivko svemirko

pre 3 meseca

Bez panike, osvajamo sve i idemo na f4. Ja verujem Covicu, kapacitet mi je toliki da jednostavno verujem tom coveku, Da sada kaze na tvu da jutro nije svanulo ja bih mu verovao, jer Covic ne laze, a to sto nije svanulo pitajte drukaru Savica.
M

MNM

pre 3 meseca

Puna podrska za Covu i drugare, vi ste nase legende vi ste nas ponos. Vas rad je izuzetan a pitanje je dana kada ce doci i rezultati. Pitanje je godine zapravo. Kosmicke godine :)))))))))
F

Fontana9

pre 3 meseca

Sta prica ovaj zgzile ih dve poslednje plasirane ekipe ubacile Im skoro 200 poena i on ladino kaze zgazili smo ih ,svasta.
V

Volim fucu

pre 3 meseca

Moraš da naučiš da čitaš.
z

zaks

pre 3 meseca

Malo bolje pročitaj šta je izjavio pa piši komentar.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Osvajamao sve Nedo bratino ne obaziri se na komentare ljubomornih i zavidnih, vezujemo, sedam osam pobeda i tu smo, blizu smo. HimAndHer :D
@

@ssss

pre 3 meseca

Čuj prepotentnog naduvenka”da zgazimo ovakve ekipe”!Otkud pravo ovom polukošarkašu da daje ovakve kretenske izjave?Ni ne čudi što su ga i Đorđević i Pešić oladili iz reprezentacije!
N

Nikola 9898

pre 3 meseca

Upravo tako, zbog toga nije ni napravio neku vecu karijeru, decko je previse nadmen, omalovazavanje protivnika je samo jedan od primera zasto nikada nije bio u stanju za nesto vise.
E

Evo

pre 3 meseca

Ja ću ti reći, možeš li ti jednom u svojoj karijeri, povezati par dobrih utakmica. A ne daš 25,pa te nema deset utakmica.
X

Xxxxxxxx

pre 3 meseca

Vidim skapiraše konačno mnogi kakav je košarkaš, a i čovek. Oduvek je bio takav, samo mladji i još nadmeniji. Greota da je zbog ovakvih jedan Sale trpio nesnosan pritisak javnosti dok je vodio reprezentaciju...
j

jackie

pre 3 meseca

Kada platurinu ne možeš da opravdaš igrama, pa ajde onda izjavama kao gazda.
D

D Trojka ponovo u nedelju

pre 3 meseca

D Trojka ponovo u nedelju i sve je ok
M

MNM

pre 3 meseca

Kome je u redu, tebi i tvojm kompleksima od Partizana? Ne bih rekao bratac, plakaces kao i celu noc i od jutros sto places, bratac.
V

VSVSVS

pre 3 meseca

Sta ce biti u redu i da dobijete Padtizan u nedelju? Sta? Na kraju se igra neka zavrsnica, tu moras da vezes pobede da bi osvojio. Oterali ste Duska, spalili Sferopulosa derbijima cim je dosao, kupili 15 igraca koji su blago je reci sumnjivi kvalitetom, ostavili 5,6 polu igraca. U areni se cuje skripa patika u ABA ligi, u EL navijanje pocinje kad vezete 3 trojke ili Teo izvede neki potez i pogodi trojku sa 10 metara. ALI BICE DOBRO AKO U NEDELJU DOBIJEMO PARTIZAN koji se rve u evroligi svaki mec. Vama Alba i Asvel daju skoro 200 poena. Sou i cirkus.
Ј

Јосид

pre 3 meseca

Када 90% навијача звезде схвати да клуб и немора да игра ЕЛ, која финансиски недоноси ништа него привлачи играче који су испушене муштикле( Гист, Тоби, Ханга) па лепо кренемо у ЕК, ресетујемо се, као 2018 са Томиќем, онда ни нече бити овакве нервозе, нити пририска јер стварно нема потребе. Неморамо дасе нон стоп јуримо са партизаном. Нека они сад владају пар сезона, и то је то!
J

Jok.

pre 3 meseca

Neće moći. Osvojićemo Aba I igrati Evroligu
p

posle izjave o najačoj zvezdi

pre 3 meseca

novinari ga kao još nešto pitaju
k

kkp barsa

pre 3 meseca

kako podcenjivacki prema rivalu, sta znaci to "ovakve ekipe"
M

MNM

pre 3 meseca

Znači polednje 2 na tabeli eto to znači
P

Preža

pre 3 meseca

Ovo je kraj našeg učestvovanja u EL na duži niz godina. Što smo igrali igrali, a bolje da nismo.
C

Cccc

pre 3 meseca

Kako te ne ubediš da ostaneš u BG.
d

dskv

pre 3 meseca

Od tvoje uzasne igre gore su tvoje izjave!
h

hahahahahahah

pre 3 meseca

kako volim xd
k

kakav lik

pre 3 meseca

Kakvo nepoštovanje protivnika, pa oni su upravo tvoju ekipu zgazili. Vodili 22 razlike, reci lepo zaslužena pobeda, nemoj da budeš Lola Smiljnanić. Zadnjih meseci briljira lik, treba da mu zabrane da daje izjave
B

Baxter88

pre 3 meseca

Sta je pogresno rekao? Alba i Asvel su ekipe za Evrokup i realno ih treba zgaziti bar 10 razlike! Jedina fora je sto je i Zvezda ove godine vise EK nego EL ekipa to mu izgleda nije jasno jos uvek...
x

xd

pre 3 meseca

Ma takozvana zvezda nije za kosarku uopste.
y

yo.dorro

pre 3 meseca

@Baxter - Slazem se sve, osim da Zvezda nije samo ove godine EK, vec godinama unazad. za 10 ucesca u EL, puno puta su usli potpuno nezasluzeno, imaju jedna Top8, imaju ok publiku, i to je to... Osim te publike, rezultatski se ne razlikuju od Albe, Asvela, Valensije, Bajerna...
P

Povedi i TeJoa

pre 3 meseca

Ti i ne treba da pričaš nego malo da ućutiš i ušima se pokriješ.
z

zorge

pre 3 meseca

Nedovic je nesto kvalitetnije izdanje Andjusica.U timu CZ trebao bi da se ugleda na Lazica..Kada bi od njih morao da biram za Partizan redosled bi bio. 1. Lazic 2. Nedovic 3. Andjusic..
H

HellForTheOthers

pre 3 meseca

Kakva je ovo susta inteligencija - Asvel mu strpa 100 alba 90 i on prica o "gazenju istih" . Da nije opasan kompleksas i ima grama stida cutao bi. Mislio sam da gora izjava od "pakla za ostale" ne postoji, al ovaj samog sebe nadmasi svaki put... Otprilike kad i gazda kluba... Malo nek se ugleda na Teodosica ili Mitrovica...
M

Monteroo

pre 3 meseca

Dobar je nedovic decko,ali kao samostalni preduzetnik zato je i oteran iz svih klubova u kojima je bio,najgore osim solaza je sto misli da je suter a on to nije pre ce pogoditi divljakusu preko ruke nego cistu otvorenu trojku,a to je najgore za ekipu.
E

E to je to

pre 3 meseca

Sa tobom teško u evroligi nesto
m

miile

pre 3 meseca

bar ste videli Berlin....tamo je f4
a

asa

pre 3 meseca

Mozda 'nemamo instikt' ali zato Alba ima. Realno fali kvalitet i to e to.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Druze. jel te nije sramota plate od milion evra? Kada si potpisivao za Zvezdu, tacno sam znao da nista neces pomoci. Nema te nikada, odigras 1/5 dobro i to je sve od tebe. Pola sezone si povredjen. Mada nisi ti kriv naravno, vec onaj ko te je doveo, kao i Kuzmica, Raduljicu, Davidovca, Tobija, Lazarevica, Ilica, Nejpira i jos mnogo vas tu. PS. vec poslednje 3 godine i ne pratim kosarku, jer mi se smucilo to lozenje svake godine, pa nista. Lepo pogledam rezultat na kraju i nema nervoze, izgubili ili pobedili sve mi je jedno. Nekada sam se kidao kada je igrao Wilijams, Miler, Cirbes, Marjanovic, Kalinic, Djenka. Ali ovo danas je bas bas previse. Pozdrav i da mozda lepo dogodine opikamo Evrokup ili LS u kosarci i da pratimo malo zanimljivije da bude. Sta imam od gledanja Reala i pobede protiv Fenera, kada godinama unazad pucate od fenjerasa. Laku noc.
n

nemam pojma

pre 3 meseca

Tvoj i problem velike većine zvezdaša je da vi volite da pobeđujete, vređate i pljujete protivnika, pevate prostačke pesme, više nego što volite samu igru, košarku. Da stvarno volite košarku, dobre poteze, uživali biste u igri Tea, i sad u ovim godinama. Častio vas je da gledate poeziju od kreativnosti i lepote poteza jednog od najkreativnijih igrača poslednje dve decenije. Ali isto tako možete da uživate u potezima drugih majstora iz timova vaših protivnika, a toliko majstora Evroliga ima, nikad više. Kao što su moji prvi idoli bili vaš Duci Simonović i amerikanac koji je igrao u Realu, bledunjavi velemajstor Brabender. Gledao sam ih i divio se na utakmicama u Hali sportova gde ste vi igrali sa Realom. Gledao sam vaše utakmice, jer Partizan još nije igrao evropske utakmice. Bilo je to godinu, dve pre dolaska Kiće i Praje, a od tada, počela je poezija na utakmicama Partizana i pesma na početku koja se peva i danas, prepev pesme Dubrovačkih trubadura. Na kraju zagrevanja, igrači Partizana su zabavljali publiku zakucavanjima, u to vreme to je bila posebna atrakcija, važan segment kao i sama utakmica. Pozdrav od ljubitelja košarkaške igre.
K

KzjjzjJ

pre 3 meseca

nemam pojma Teo je častio sebe dolaskom. Nije došao kada se vratio iz NBA nego u Virtus a sada kada više ne može od 10 kvalitetnih minuta da odigra mi treba da umiremo od sreće.
G

GostLazar

pre 3 meseca

@nemam pojma Ti ne volis da pobedjujes? Ti volis samo da uzivas u trcanju i sutiranju, nekoj finti i da izgubis sve utakmice? Onda druze gledaj KK Tamis. Sto se tice Tea, naravno da ne zelim da gledam njegove finte i citam proseravanja kako je on NAJVECI MEDJU NAJVECIM ZVEZDASIMA IKADA, kada jedan Kalinic je milion mesta ispred njega. Teo je obecavao godinama, vratio se iz NBA i ispalio nas po ko zna koji put. Otisao covek u Italiju da igra Evrokup, umesto sa Zvezdom EL. I sada je dosao da prodaje muda za bubrege, kao on je Zvezdas. Da, pljujem po Zvezdi jer sam navijac, da je vecina kao ja, doslo bi do nekih promena. Isto govorim za FK, ako Zvezda proda Mijatovica koji je sa 18 godina postigao 9 golova za polusezonu, a ostavi Endijaea koji nije dao gol sem u Kupu Srbije, onda je normalna stvar da cu se zabrinuti za klub koji volim, kako ce da izgura polusezonu gde jurimo titulu, a da nemamo spica. Ti ako smatras da je sve u lepim potezima, a ne u pobedama, onda gledaj Snuker i budi gubitnik ceo zivot.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Dobro ste odigrali, zamislite još da dodate šut na to!!! Pa biće pakao za ostale ekipe!!!
l

luzerčina

pre 3 meseca

ali ovaj priča o gaženju, Alba mu da 91 poen a Asvel 100 poena
N

Na primer

pre 3 meseca

Neka gori Beograd noćas!!!
b

bilje tako

pre 3 meseca

Ti posle onog “Ovo je najbolji tim u istoriji Zvezde” bolje više ništa ni da ne kažeš…
J

Junker

pre 3 meseca

On bolje nikad nista da ne kaze. Apsolutno svaka izjava ode u kontra smeru.
N

Nedara i gudura

pre 3 meseca

Ovaj momak je nas dika i ponos i nebitno koliko i kada gubimo voleo bih da on zauvek ostane u nasoj zvezdi jer je on dao the trojka i to nam je svakako najveci uspeh od 2011e
P

Pst

pre 3 meseca

Ponavljam po stoti put. Ponovo nismo imali pleja koji dovoljno trci. Coveka koji ima ideju u igri, razigrava, ode na ulaz. Nemci su nas snagom pristrasnoscu sudija dobili. Svirani su nam faulovi u napadu a ovi su nas prebili. Da smo snagom odgovorili izgubili bi jos par igraca. Zvocam moras imati tri pleja fizicki fit. Uskokovicu koji je sazreo ugovor na tri sezone pa dovodi ostale koga hoces. Igras dva meseca sa jednim plejem. Pogubili smo utakmice od svih koje smo morali da dobijemo za dobar plasman. Dakle Aleksa koji je uvek tu da zapne kad se mora jer je dete kluba, pokazao da je igracki sazreo.
r

realno...

pre 3 meseca

kad niste pobedili ovo ne morate ni valensiju
A

Aleksakg

pre 3 meseca

Ne brini, gledaćete u play off-u i na F4 "onaj drugi klub"
L

Luja

pre 3 meseca

Ahaha... Čuj ove , ubeđeni da će na F4 a ni u F8 nećete proći. Kako se zove taj paralelni univerzum u kom vi , partizani, obitavate?
z

zeljomir

pre 3 meseca

sta kazes bre?