Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Nedović: Ne znam više šta bih rekao... Nemamo instinkt da zgazimo ovakve ekipe

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 00:40

"Uz Asvel, možda i najbolniji poraz", kaže iskusni prvotimac crveno-belih

Crvena zvezda je porazima od Asvela, Baskonije i Albe drastično umanjila svoje šanse da na kraju sezone zauzme svoje mesto u plej-inu Evrolige, pa će joj u poslednjih 11 kola elitnog takmičenja biti neophodna velika serija pobeda kako bi pokušala nekako da izbori mesto u doigravanju.

Izabranici Janisa Sferoulosa sinoć su odigrali ispod očekivanja u Berlinu i omogućili poslednjeplasiranom timu na tabeli da stigne do pete pobede u sezoni.

Izabrane vesti

Crveno-belima je ovo bio 14. poraz, koji ih je spustio na 14. mesto na tabeli.

„Uz Asvel, možda i najbolniji poraz. Ne znam više šta bih rekao posle ovakvih utakmica gde jednostavno ne pokažemo sav naš kvalitet. Uvek se nekako probudimo kasno, nemamo taj instinkt, da uđeš u ovakve utakmice s mentalitetom da jednostavno zgaziš ovakvu ekipu. Nego eto, ulazimo uvek u neki rezultatski egal, potom dozvolimo da se odlepe, a onda jurimo celu utakmicu. Ne znam stvarno šta bih mogao da kažem“, poručio je Nemanja Nedović za Sportklub.

Ovaj rezultat će drastično uticati i mogućnosti crveno-belih da ipak stignu nekako do plej-ina.

„Uticaće 100 odsto. Mislim da smo imali jako lepe prilike i protiv Asvela, Baskonije i večeras da napravimo taj korak ka pej-inu, na dve pobede smo od desete pozicije, ali nažalost nismo iskoristili nijednu priliku“.

Nedović je imao veliku želju da igra, uprkos činjenici što je tek izašao iz povrede.

„Ja sam insistirao da igram i putujem sa ekipom. Jedva sam ih ubedio da me puste da igram, ali se osećam dobro. Ste strane je sve OK“, dodao je Nedović.

Crvenu zvezdu već u nedelju očekuje večiti derbi u ABA ligi, koji bi mogao da odluči bitku za prvo mesto u regionalnom takmičenju, a potom slede okršaji sa Valensijom i Barselonom, takođe u Beogradskoj areni.



tagovi

Nemanja Nedović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara