Kevin Lav pokušava da zaustavi Nikolu Jokića (©AFP)
Kevin Lav pokušava da zaustavi Nikolu Jokića (©AFP)

Nema predaje u Majamiju: Na konopcima smo, ali ako neko može da se podigne - to smo mi

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.23. | 03:44

Na Floridi optimisti uoči četvrtog finalnog okršaja sa Nagetsima

Daleko od toga da je pitanje šampiona rešeno, ali kako Nikola Jokić igra od početka plej-ofa, kako je Džamal Mari odigrao u trećoj utakmici, kako se iz senke pojavio Kristijan Braun i još mnogo toga pozitivnog u vezi sa Nagetsima, nagovešava da je Denver nezaustavljiv na putu ka tituli prvaka NBA lige.

Uspeo je Majami u drugom meču da napravi brejk, ali su ga izabranici Majkla Melouna brzo poništili pobedom na Floridi za vođstvo 2:1 u pobedama. Još dve su im potrebne pa da Jokić i ekipa stave čuveni prsten.

Izabrane vesti

Sledeći meč je u subotu od 02.30. Majami će ponovo biti domaćin, a Kevin Lav veruje da njegov tim ima rešenje za izlaz iz teške pozicije.

Nakon treninga svog tima u četvrtak, krilni centar Hitsa razgovarao je sa novinarima.

"Želimo da budemo bolji. Ako je neko sposoban to da učini, mi smo. Znamo da su nam leđa na konopcima, ali kao što znate, igra se na četiri pobede", podsetio je Lav.

Pričao je i šta bi njegov tim morao da promeni u četvrtoj utakmici.

"Bitno je da budemo ono što jesmo, a to je da smo intenzivni jednako kao i da shvatimo ko smo i šta želimo od ovih utakmica", naveo je Kevin Lav, a prenosi NBC Majami.

Trener Erik Spolstra je govorio o tome koliko je teško zaustaviti tandem kao što je Jokić - Mari.

"Ovo je veliko takmičenje. Njih dvojica su igrači koji mogu da manipulišu vašom odbranom na različite načine", napomenuo je stručnjak koji na klupi Hitsa sedi još od 2008 godine. Ovo im je čak šesto zajedničko učešće u velikom finalu, a dvaput su bili šampioni NBA lige (2012, 2013).

Džimi Batler je prilično samouveren i optimističan.

"Jednostavno, moramo da pobedimo. Ja ću biti bolji, a uvek kada sam ja bolji, igramo bolje kao tim", smatra krilo Majamija.


tagovi

NBA ligaplej-of NBA ligeNBA finaleKevin LavMajami HitDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara