Nemanja Nedović: Atmosfera mog života i naša najzrelija partija

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.01.24. | 23:02

„Ne smemo da gledamo tabelu, nego da idemo od utakmice do utakmice“, poručio Zvezdin bek

Miloš Teodosić je karakterističnom magijom lomio Partizanovu odbranu, Gilepsi je bio iznenađenje na oba kraja terena, dok je trenutke nešto slabije igre crveno-belih kratio Nemanja Nedović. Imao je iskusni bek možda i bolje partije u Zvezinom dresu, ali je večeras odigrao prilično zrelo. Sa nekoliko trojki je zadao smrtonosne udarce ekipi Željka Obradovića.

Izabrane vesti

„Bitna pobeda i na rezultatskom i na planu samopouzdanja. Došli smo spremni da odigramo kvalitetnu utakmicu. U tome smo uspeli 37 minuta. Uz sve to navijači su napravili sjajnu atmosferu. Ja kao igrač nikada nisam osetio bolju atmosferu. Napravili smo prelep ambijent sa majicama. Nisu štedeli glasne žice. Na nama je da im donesemo još radosti“, poručio je Nemanja Nedović.

Sežu ambicije navijača Crvene zvezde sada do plej-ofa.

„Videćemo, nezahvalno je sada govoriti. Dobro je što smo pobedili oba meča u Novoj godini. Bitno je idemo iz utakmice u utakmicu, da ne gledamo tabelu, i da sve radimo kako bismo nastavili da unapređujemo igru“, dodao je Nedović.

Utakmica u Istanbulu nagovestila je da ova Zvezda može mnogo.

„To nam je dalo dodatno samopouzdanje. Lično, igrao sam sa drugačijim mentalitetom. Moramo ovo što pre da zaboravimo. Igrali smo možda najzrelije u ovoj sezoni. Jesmo ovde tukli Fener sa 30 razlike, ali smo u ova dva meča bili još zreliji. Nekako smo bili kompaktni. Savršeno smo kontrolisali faulove. Nismo im dozvolili da se rastrče, imali smo dobra rešenja u odbrani. Baš smo bili zreli“.

Morao je Nedović da pohvali Gilespija.

„Odličan je bio. Malo nas je sve iznenadio, došao je pre sedam dana. Dao nam je stabilnost u napadu i odbrani. Teo ga je razigrao“.



tagovi

Nemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara