Komentari na vest

Nije MVP, ali je najbolji: Jokić komandovao juriš, Denver ide u Arizonu po finale Zapada (VIDEO)

G

Galiot

pre 12 meseci

Ocekivano dobre partije majstora Jokica,ali kakav impuls Denveru daju Koldvel Poup, beli Braun(pre svega u defanzivi) i Brus Braun koji je takvo osvezenje,kako u odbrani tako i u napadu. Zaista sjajna klupa Denvera koja mora da pokaze zube i u Arizoni, bez njih je tesko dobiti ovako dobru ekipu kao sto je Finiks...
G

Gost RS

pre 12 meseci

Jokić je počeo da nabija ozbiljne komplekse Amerima, malo malo neka seljačka reakcija prema njemu kao ova Durentova. Najslađe mi je bilo kad je onog debila odvalio ramenom sa leđa. Ništa mu ne mogu pa će možda pokušati bar da ga isprovociraju ako može.
h

hm

pre 12 meseci

Daaleko bolja partija Embida sinoc od Jokica koji naravno samo nabija puku statistiku. Inace sinoc je ekipa Denvera donijela pobedu a ne Jokic. Embid je MVP.
M

Ma da...

pre 12 meseci

Druze ti ili pricas iz pakosti ili se ne razumem u kosarku, kao da nikada nisi igrao basket u govoru! Ja ne volim Jokica sto nije hteo da igra u reprezentaciju! Ali koliko covek ima uticaj na igru to Ameri ne razumeju, a ni ti ocigledno. Odgledaj ovaj snimak i gledaj kako covek deli asistencije i to ne one glupe tipa doda nekom i on pogodi, nego ubaci loptu u reket igraču koji utrčava za ciste poene. Pa to su najlakši i najsladji poeni u kosarci! Ili napravi blok saigraču da ovaj utrci u slobodan prostor i poentira! Pa on je u ovom meču napravio minimum 15takvih bloka po 2poena za svoj tim?! Ali to je kosarkaska inteligencija a ne samo sutiraj kao Ameri pa ako krene dobro je ako ne nista onda! Gledaj kako je Sluskas odigrao sinoc za Fener i prodorima u poslednjoj četvrtini rastavio Fener! Jokic nema saigrače koji sami nesto mogu da učine bez njega, bar ga razumeju kad treba da se utrci... Stef Kari je skidam kapu njemu i obozavam ga, ali tipican primer nabijanja statistike, kad neko sutiraj sa 7,8m i kad ga ne ide pa to je da mu saigrač opali samarcinu! Promasis 5x i dalje takvi nerezonski sirevi?!
S

Stara kuka

pre 12 meseci

Koliko Djokovic i Jokic nekima nabise teske komplekse...
B

Blaa

pre 12 meseci

Jokic je nestvaran, msm da ovo nije njegov maksimum I da uvek moze vise.Jokic bog kosarke...
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Kad jokara odigra ovako, a to je u 9 od 10 meceva, dovoljan je bar jos jedan raspolozen igrac i to je 99% pobeda protiv bilo koje ekipe. Danas je to bio braun, sjajna partija. Gordon je odigrao jako dobro u odbrani. Ajde i portera jednom da pohvalim, da ne bude da ga kudim svaki put, sasvim pristojan danas. Denveru nema ko da parira uz ovakav doprinos i ostalih igraca.
s

sb

pre 12 meseci

Brus Braun x faktor na ovoj utakmici.
m

mućak

pre 12 meseci

Kako se lako dobija kad Porter ptebaci 50% i kad se pojavi Braun ili Grin sa 15stak poena.
D

Dosta

pre 12 meseci

Više sa tim MVP, bio je dva puta, i njega boli ćošak za to. Zašto se to potencira. Njemu je bitno da, ako je ikako moguće da uzme titulu. A vidimo da ove sezone Denver može sa svima da igra u egalu.
M

Mrcina

pre 12 meseci

Brutalan meč Denvera.Braun utakmica života,Porter odličan,drugo poluvreme Denvera za udžbenike.Za Jokića nemam šta da pišem,Ejton pored njega kao kadet.Em što ga je u napadu razbio,em ga je čuvao vrhunski.Fali CP3 Finiksu mnogo.Ko ovde prođe ima realne šanse za prsten.
M

MVP

pre 12 meseci

Najbolji je !
F

FM

pre 12 meseci

Veliko finale Denver-Fila, pa da jednom za svagda Jokic stavi i tu diskusiju u arhiv.
T

To

pre 12 meseci

Bi voleo, ali baš. Oduvao bi ga Jokara.
g

gost7399

pre 12 meseci

ne dozvoljava jimmy buckets nikome sem miamia da ide u finale, zao mi je.
4

421

pre 12 meseci

Da dodam. Kad klupa denvera doprinese bar malo onda Denver apsolutno kida. Jokic ne gresi, neverovatna konstantnost. Porter I Brown su odigrali bas dobru utakmicu. Gordon ne toliko primetan ali mislim da je to vise razlog sto su ostali bili razigrani nego sto on nije. Opet, ne treba se opustati ili slaviti prerano, Sunsi su jako ozbiljna ekipa i utom je pobeda sladja. Denver je bas dobro igrao odbranu i jako malo lakih suteva su dopustili. A ocigledno je koliko fali CP. Nepovezano i prebrzo to deluje. To moze sa funkcionise kad te hoce sut ali nema ko da stane na loptu kad ne ide.
N

Nadrealnooo

pre 12 meseci

Sansi ne da su ozbiljna ekipa,nego su i prvi favoriti za NBA prsten po svemu!!!Zato i eventualno izbacanje Sansa od strane Denvera je na neki nacin malo iznenađenje. Jer su Sansi kompletniji tim od Denvera!
L

LuloLulo

pre 12 meseci

@Nadrealnooo Sa Kris Polom sigurno prvi favoriti, bez njega u krugu favorita ali ne toliko izraziti kao sa njim. Slazem se da su kompletnija ekipa od Denvera koji je ponekad one men team
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Denver izgleda na domacem terenu nepobediv!!! Ovo je ta godina kad kako znaju i umeju moraju da uzmu NBA prsten!!!Nikola je veceras pokazao da je najbolji igrac na svetu bez ikakve dileme. Covek u plej ofu ima monstruozne brojke,a i dalje izgleda kao da nije na maximumu onoga sto moze da pruzi.Nestvarno.
4

421

pre 12 meseci

Kao sto sam rekao posle prethodne utakmice. Ne moze Durent i Booker da rade ono non stop, bar ne u toj meri. S druge strane Jokic je prosto receno madjionicar.
h

hyper mass

pre 12 meseci

Nema ništa do Srbin ne zagrmi i pošalje moćnu poruku.