Komentari na vest

Nikola Jokić za šampionsku sezonu trebalo da dobije platu od 70.000.000 dolara!

G

Gladiola

pre 11 meseci

Potpisao najveći ugovor u istoriji NBA lige i ispada da je malo? Prosečan čovek to ne može da zaradi da živi 1000 godina, tako da ne lupajte, a gde su još reklame i sponzori...
S

Slazem se da svako

pre 11 meseci

treba da bude placen shodno svom radu tj ucinku i voleo bih da ima 150 miliona godisnje.. samo meni se od ovih cifri vrti u glavi, mislim da mu je to sto treba da dobije dovoljno da od jedne godine obezbedi tri generacije, tako da nesto ne verujem da njega to pogadja.. svka cast Jokara, neka si ti nama ziv i zdrav!
c

cv

pre 11 meseci

daj svima u somboru po 100€
A

Archie

pre 11 meseci

Zamislite Majkl Porter Džunior ima gotovo istu platu kao Jokić. Čovek koji osim visine i šuta koji nekada radi sjajno, a nekada donosi više štete nego koristi zarađuje preko 32 miliona godišnje. Pokušali od njega da stvore novog Kevina Duranta, ali ne ide i ne ide. Alav igrač, ograničene inteligencije i umeća. Kada primi loptu samo koš vidi i ništa više.
G

Gost89

pre 11 meseci

Pa nije on sam sebi dao tu platu. Denver mu je dao te pare gledajuci potencijal i posle jedne dobro odigrane sezone, sami su krivi jer sad imaju manju fleksibilnost da sacuvaju sampionski roster i da se pojacaju. U svakom sportu ce uvek biti preplacenih i nedovojlno placenih igraca, al ne pisu oni sami sebi ugovore.
A

Archie

pre 11 meseci

Pa nisam ja rekao da je sam sebi dao platu, samo kažem da je debelo preplaćen za ono što nudi. U ovom finalu do poslednje utakmice je više bio štetan nego koristan.
E

Erector

pre 11 meseci

Daaj malo Joki
N

NBA

pre 11 meseci

Tamo bas imaju neki cudni odnosi po pitanju plata. Kako MPJ ima istu platu kao Jokic? Onda neki igraci koji realno nemaju nikakvog uspeha imaju plate po 30+ miliona.
a

abrakadabra

pre 11 meseci

Po pravilima NBA mora odredjeni % od salary cap da bude iskoriscen, pa zato imas situacije kad se neki igraci preplacuju, ili kad je jednu sezonu Lakers dao Brook Lopez-u 30 miliona, ili kad neki stv dobar igrac otidje u neku tank ekipu koja ima samo mlade igrace da bi se naplatio.