Nikola Milutinov se požalio na povredu, ali nema razloga za brigu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.08.19. | 16:07

Posle pregleda na ultrazvuku ustanovljeno je da povreda nije ozbiljnije prirode, saznaje MOZZART Sport

Nadao se selektor Aleksandar Đorđević da će povrede zaobići njegove pulene na putu sticanja forme za Svetski kup u u Kini. Ipak, s Kopaonika je ovog subotnjeg popodneva stigla vest koja je na trenutak zabrinula košarku javnost.

Nikola Milutinov se požalio na problem u zadnjoj loži, zbog čega je po hitnom postupku urađen ultrazvučni pregled kako bi se ustanovilo trenutno stanje i kojeg je stepena povreda. Mada je u prvi mah izgledalo da bi Milutinova mogla da čeka pauza od čak šest sedmica, zbog čega bi verovatno propustio Mundobasket u Kini, MOZZART Sportu je potvrđeno da povreda nije ozbiljnije prirode i da je Olimpijakosovom centru potrebno samo nekoliko dana odmora. Momak iz Novog Sada je „osetio“ zadnju ložu, a ispostavilo se da je u pitanju manja nezgoda kao posledica zamora materijala zbog ozbiljnog rada na Kopaoniku. 

Izabrane vesti

INTERVJU - Nikola Milutinov: Sve je lakše s Teom u ekipi, on radi stvari koje malo ko ume

U prevodu - njegovo učešće na Mundobasketu ne bi trebalo da bude dovedeno u pitanje. On će izvesno propustiti revijalni meč protiv Borca u Čačku verovatno i susret s Finskom u Zrenjaninu naredne srede, ali na njega selektor Aleksandar Đorđević računa.

Podsetimo, Nikola Milutinov je u četvrtak za MOZZART Sport izjavio da mu je velika čast što može da radi s ekipom koju na raspolaganju ima selektor Đorđević.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara