Nikola Mirotić (©Starsport)
Nikola Mirotić (©Starsport)

Nikola Mirotić najverovatnije neće nastupiti protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.12.23. | 16:18

Pred iskusnim košarkašem pauza od desetak dana

Kako stoje stvari, Olimpija Milano će duplo kolo Evrolige igrati bez Nikole Mirotića. U subotu je obelodanjeno da ima problema sa Ahilovom tetivom, a BasketNews prenosi da ga očekuje pauza od najmanje 10 dana.

To znači da Mirotić najverovatnije neće doći u Beograd u četvrtak 7. decembra, na megdan ekipi Partizan Mozzart Beta u okviru 13. kola elitnog takmičenja.

Izabrane vesti

Iskusni krilni centar prema informacijama koje je obelodanio italijanski klub ima problema sa zapaljenjem Ahilove tetive, a već je propustio duel sa Dinamo Sasarijem u Palakanestru, koji je na kraju četa Etorea Mesine i izgubila.

Tako se očekuje da Mirotić preskoči duplo kolo, dok bi za desetak dana trebalo ponovo da bude podvrgnut testovima, kako bi se procenilo kako povreda napreduje.

Jasno, veliki hendikep za Mesinu pred duele sa Bajernom i Partizanom, s ozbirom da je Mirotić ove sezone beležio 17,6 poena i 6,2 skoka u Evroligi.

Podsetimo i da je Mirotić letos bio na pragu prelaska u Partizan, ali je na kraju odlučio da ne dođe u Srbiju, a potom prihvatio ponudu Milana


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOlimpija MilanoNikola Mirotić

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara