Komentari na vest

Nikolić: Partizan potpuno drugačiji u odnosu na moj period, zaslužili su Evroligu

O

Otimanjee

pre preko 1 godinu

Zasluzili???cime,??drzava im gura od postojanja
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Ipak su bili finalista Jadranske lige koja je naslednica one jugoslovenske koja je bila najjaca u Evropi. Bivsa Jugoslavija zasluzuje barem 2 kluba u EL, a u ovom trenutku Crvena zvezda i Partizan su ono najbolje. Treca je Olimpija po kvalitetu.
C

Crvena bolest

pre preko 1 godinu

Uznapredovala....na svaku vest skacu kao klokani...Ko igra za Partizan ...ostaje veran klubu...ljudi shvataju sto vasi mali mozgovi puni mrznje nisu u stanju.
T

Tajm-aut

pre preko 1 godinu

Kako to misli zasluzili ,rezultatima u takmičenju ili drzavnim parama?
T

Torinjo

pre preko 1 godinu

Da su braća rusi igrali EL da li bi Partizan igrao isto takmičenje?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Има доста клубова који нису заслужили ЕЛ, Партизан је само један од њих. Прошле сезоне нису ни ЕК заслужили. Пара врти где бургија неће.
B

Batina zove

pre preko 1 godinu

Dodji bratina....
P

Pexx

pre preko 1 godinu

Ovaj smesko se malo malo javlja, kakav lik, mnogo se koristi ta rec "zasluzio" zna li on na primer sta znaci ta rec ? Vrlo je prosta i moze se lako naci u recniku, partizan je imao vise frontova na kojima je mogao da ZASLUZI evroligu ali je uradio sve sem toga. Partizan je izgubio u finalu kupa i aba lige sa daleko vecim budzetom od ostatka lige zajedno, izblamirao se u kupu, pobegao iz lige i obrukao Srbiju u onoj ligi poljoprovrednika. Zasluzio je partizan evroligu jedino ako svaki klub za koji ti navijas zasluzuje po automatizmu, sto ne ubace zvezdu, notingem forest i hamburg u fudbal u LS odmah covece sta se mucimo kroz kvalifikacije ako zasluzujemo od pre 30 godina.
f

fancy

pre preko 1 godinu

Ma sta su bre zasluzili! Sta! Po cemu? Pa Bosna Cibona i Split imaju vise istorije i titula pa gde su sad!? Ajde ne k*njajte vise o zaslugama ispali od Burse u 1/16 finala cega vec cipiripija
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

KK SLEDEĆA SEZONA je zaslužila samo kaznu KSS, jer su pobegli sa megdana iz nacionalnog prvenstva i ništa više, a karma će da se pobrine da im vrati u EL više porazima, ne go li pobedama, sve se plaća sve se vraća, ne može ništa na silu i preko noći.
P

Pa neka kazne

pre preko 1 godinu

Zabole nas...necemo ni igrati ligu gde igraju privani klubovi ...kepec liga.
s

senseimaster

pre preko 1 godinu

Pričati o zaslugama i istoriji a bio si u ligi sa jugoplastikom,cibonom i bosnom i reći da si zaslužio po tim parametrima je u najmanju ruku bolesno(licemerno,kompleksaški...),pa šta tek oni da kažu koji imaju i više titula(bosna ima jednu) i pre su osvojili,pa valjda je to za barem neku godinu duža istorija....a što se tiče Zvezde samo da podsetimo ove istoričare da je Zvezda pre osvojila evropski trofej nego partizan domaću titulu ali ipak oni pričaju o istoriji,avangardi,instituciji....
E

El Bahattee

pre preko 1 godinu

Kupio Nikoliću, ne zaslužio.
S

Sssssssss

pre preko 1 godinu

Samo nek kaze kako su to zasluzili. Jel ce i drugi timovi da zasluze da ne budu prvi i igraju Evroligu?

Os

pre preko 1 godinu

Koliko je bilo i sada je takvih timova sa licencom koji su Evroligi godinama a nisu ni vicesampioni jel Zvezda bila sampion kad je prvi put igrala ili drugi ili one prekinute sezone Partizan uzeo bar 2 trofeja a Zvezda isto nula.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Сезона није прекинута, него поништена, значи није ни постојала. АБА шампион је ишао у ЕЛ, а то је Звезда.
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

sta bi bilo kad bi bilo... ko kaze da Zvezda ne bi uzela titulu te godine kad je prekinuto? Evo, onda ja kazem da Zvezda nije 90tih izbacena iz Evrope zbog rata, bila bi bar jos 2,3 puta evropski prvak u fudbalu. I sta sad, da racunam te moguce trofeje ili?

Os

pre preko 1 godinu

To je bilo uredu obrisati gumicom sezonu u kojoj Partizan u tom momentu bio najbolji i tek tako pustite fudbal od pocetka 90 ih , ali kad smo kod njih secate li se ko je krajem 90 ih isao u Evroligu po plasmanu na tabeli kao drugoplasirana Zvezda je isla slicno je prekinuta sezona kao pre par godina to je bilo uredu to bi bilo znaci cetiri puta ako se racuna i to .Ali vi za sve imate odgovor nase ovo jedno ucesce je katastrofa, a da je 2013. ili 2015. sezona obrisana gumicom da li bi neko Covica mogao da skine sa malog ekrana.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Zasluzili zato sto imaju dve petorke stranaca i zato sto nista ali nista nisu osvojili i zato sto su pobegli iz takmicenja,jel to zasluga?
D

Direwolf

pre preko 1 godinu

Па заслужили су, платили људи 500,000 евра, шта хоћете више?

markovojvodic44@gmail.com

pre preko 1 godinu

Čuj zaslužili... Ubacite onda Cibonu, Sarajevo, Metaloplastiku, Bosnu, i oni su osvajali. Cibota čak 2 puta.
K

Kupljena EL

pre preko 1 godinu

POGUBILI SVE 3 TITULE,POBEGLI IZ LIGE,NISU IGRALI EL NI OSVOJILI TITULU 11.GOD..ITD I "ZASLUZILI" DA IGRAJU EL!🤦
П

По чему су заслужили

pre preko 1 godinu

Јел по томе што је држава сасула 30 милиона трофеј нису видели 10 година
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

30+ miliona ove sezone. 20+ miliona prosle. Za malo vise od godinu dana 60 miliona!!! Ludilo!
s

sta 60 miliona

pre preko 1 godinu

samo Obradovic prima 80 miliona godisnje, kad lazete bar odvalite..Inace i fmp i part. treba privatizovati pa se ne bi kralo i razbacivalo kao sada, isto vazi i za vecite u fudbalu, prethodno obe uprave iza resetaka.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Kako volim da cujem ovo zasluzili su evroligu… A po cemu? Pa… Po njihovoj logici npr u ligu sampiona bi trebao da bude pozvan notingem forest. Eto po istom principu. Zapravo, forest duplo vise zalsuzuje da igra ls nego partizan el.
В

ВСС

pre preko 1 godinu

По гробарски логици, Звезда, Стеау и гомила других шампиона би стално играла Лигу шампиона! И то у ЛШ игра дупло више тимова него у Двролиги
A

Ahhahahah

pre preko 1 godinu

Po cemu su zasluzili? Jesu osvojili neki trofej? Bursa ih izbacila u cipiripikupu. Nisu zasluzili platili su. I to ne bi mogli da nema rata u Rusiji i dalje bi igrali cipiripi.
C

Czz

pre preko 1 godinu

Da je obratno bilo Zeks bi im pojasnio da je Zvezda finansirala rat da bi igrala evroligu.
J

JuveCT

pre preko 1 godinu

A cime su to zasluzili, imenom? Ako se tako gleda, pola Evrope je zasluzilo Evroligu. Po rezultatima nikako ne mogu zasluziti Evroligu, jer je barem 10 timova "slabijeg rejtinga" godinama vise zasluzivalo od Partizana. Kao da Limoz sad dobije EL pozivnicu i svi pocnu da pricaju kako su zasluzili. A cime su zasluzili to? Nista osvojili nijesu, u EK usli preko veze a boljr rangirani timovi izvisili. A onda sa najskupljom ekipom opet ne osvoje nista, i zasluzili su? Pa po tome je i Krka zasluzila Evroligu jer su nadmasili proslogodisnja ocekivanja.
J

Jeste kako da ne

pre preko 1 godinu

Na terenu nisu
G

Gosthshshs

pre preko 1 godinu

zasluzili nisu prosle sezone, al je dobili jesu na wild card za sledecu cemo videti
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Svih 12 komentara iz protivnickog tabora. Jbt pa vama bas nije lako u zivotu. Uhvatite jos malo lijepih dana i opustite se. Probajte naci neku djevojku. Nije zivot samo Partizan 🤔🤔