Ostoja Mijailović (© Star Sport)
Ostoja Mijailović (© Star Sport)

Nova presuda BAT: Partizan isplaćuje 80.116 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.22. | 09:45

"Vest je vezana za staru presudu koja potiče iz doba korone koja je poremetila sve klubove na planeti, pa i nas", rekao Ostoja Mijailović

Košarkaški klub Partizan morao je da plati Veserman grupi iznos od 80.116 evra po presudi BAT. Ova informacija je se pojavila danas, ali je u pitanju slučaj koji je regulisan još 2021. godine.

Kako se navodi Partizan mora da plati pomenutu sumu zbog ranije neplaćenih agencijskih troškova plus pravne troškove.

Izabrane vesti

Naime, u pitanju je slučaj koji se odnosi na šest ugovora koji su objedinjeni u jedan slučaj. To su ugovori: Alekseja Nikolića, Brajana Angole, Amara Gegića, Rašona Tomasa, Uroša Trifunovića i bivšeg trenera Andree Trinkijerija.

Prvi čovek kluba iz Humske, Ostoja Mijailović ističe da je čitav drug pri kraju i da su ostale još svega dve ili tri rate kako bi se sve okončalo.

"Vest je vezana za staru presudu koja potiče iz doba korone koja je poremetila sve klubove na planeti, pa i nas. Navedeni iznos je u dogovoru sa agencijom Vaserman i BAT u reprogramu i plaća se u mesečnim ratama. Te obaveze prema agenciji Vaserman su pri kraju. Ostale su još dve ili tri rate. Nije prvi put da se neki medij zaleti pa objavi presudu sa sajta FIBA bez provere datuma i statusa. Malo je konfuzan taj red kojim se presude objavljuju pa onda ako neko ne čita pažljivo, lako dođe na pogrešan trag", objasnio je Ostoja Mijailović za Mozzart Sport.

Podsetimo da je Partizan u prethodnoj presudi BAT morao da isplati Andrei Trinkijeriju 115.400 evra uz pravne troškove.


tagovi

KK PartizanOstoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara