Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Obradović obavio poslednje razgovore sa igračima, a danas održao predavanje trenerima

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.06.23. | 14:25

Čekaju se zvanični potezi kluba

Uspeo je Željko Obradović u četvrtak uveče da se okiti titulom ABA lige, prvom od povratka na klupu Partizana i tako vrati klub iz Humske na vrh regionalne košarke prvi put još od 2013. godine. Najtrofejniji stručnjak Evrope međutim još uvek nije krenuo na odmor. Radno je proveo i petak, a i današnju subotu.

Naime, Obradović je još jednom okupio ekipu Partizana u petak u Areni gde su obavljeni poslednji individualni razgovori sa igračima. Odrađena je individualna analiza sa svima, pre nego što su igrači krenuli na zaslužene odmore posle sezone koja je trajala 10 meseci.

Izabrane vesti

Novo okupljanje je zakazano za sredinu avgusta kada će se krenuti sa pripremama za novu sezonu, a do tada Željko Obradović i Zoran Savić moraju da oforme tim. Prioritet je razgovor sa dosadašnjim igračima kojima ističe ugovor, a među njima su Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Aleksa Avramović. Sa svima klub iz Humske ima želju da produži saradnju, ostaje da se vidi koliko je to realno.

"Neke stvari smo uradili do sada, ali nije bio trenutak da se priča i razgovora, s ozbirom da su igrači izrazili ogromnu želju da budu skoncentrisani na plej-of. Klub je to poštovao i sada nas čekaju razgovori sa svima njima. Biće nam potrebno svima jedan period da stanemo, razmislimo i da vidimo koji je to put za budućnost", rekao je Obradović odmah posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Međutim, dok se te situacije ne razreše, Obradović je okrenuo predavanjima. On je danas kročio na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" kao predavač na trenerskoj klinici "Dušan Ivković". Održao je predeavanje na temu akcija za šutere.

"Ja provociram svoje igrače kada im na kraju treninga kažem da šutnu ne znam koliko šuteva, 50 recimo, i onda ostanem da gledam. To se završi za sedam, osam minuta i oni krenu u svlačionicu, a ja gledam ko će od njih da ostane da šutira još. Tako se vidi ko želi da postane igrač", rekao je bio Obradović tokom predavanja koje su pratili treneri poput Dušana Alimpijevića, Vlade Jovanovića, Dejana Radonjića, Zvezdana Mitrovića, Mihaila Pavićevića.



tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara