Komentari na vest

Obradović predlaže promene: Šest meseci za Evroligu, po dva za državne šampionate, reprezentacije i odmor

B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

-Zeljko Obradovic je najveca legenda i trener u istoriji evrolige, niti je imao 50 ili 100 miliona budzeta to sto robertovi decki pricaju su price za malu decu. Ipak su oni sluge svih rezima i olosi kakvih nema ne zovu se za dzabe panteri, FM1 nikad nije pobedio FMP2 jer filijala nesme da pobedi staru filijalu sve se videlo sinoc. KK Partizan ima svoju filijalu a nije KK Mega koja svoje igrace sem Zagorca nije dala Partizanu, a iz FMP1 U FMP 2 Uskokovic Davidovac Rid Odzo Nenadic znaci isti covek 2 kluba u Aba ligi ima samo u Srbiju.
c

crvenoglu

pre preko 2 godine

Ne razumem sta ovaj ima da prica o elitnom takmicenju koje njegova igokea nije igrala punih 11 godina od kako igraju u kupu slavice cukteras,EL je za elitu poput Zvezde i ostalih velikana,nije za amatere iz laktasa koji ni polovnu Cedevitu ili prosecnu Lokomotivu ne mogu da dobiju sa sve 50.mil drzavnim budzetom i 3.mil punterom!

KK Partizan

pre preko 2 godine

Igokea ne znam da li je igrala Evroligu ali slavni klub koji je imao vise fajnl forova nego Zvezda ucesca u najacem takmicenju je KK Partizan on je istina neko vreme u krizi saplitali su ga iznutra i spolja ali se vraca polako.
i

i7

pre preko 2 godine

mozda zato sto ima vise osvojenih titula EL nego vi ucesca u ovom takmicenju, i pre gasenjda inposle gasenja sve zajedno. sedi jedan
S

Sramota

pre preko 2 godine

Mene samo zanima kad ce ovaj vise da odgovara pred sudovima za ono gazenje deteta automobilom 90-ih godina,to dete je izgubilo zivot zbog toga a ovaj nikad odgovarao nije zbog toga pred nasim pravosudnim organima,to je sramota za celu nasu drzavu i nas ceo pravosudni sistem!
C

Cekaj malo

pre preko 2 godine

Od kad NBA liga traje 6 meseci?
i

i7

pre preko 2 godine

pa recimo od kada pocinje u novembru, i regularna sezona se zavrsava u aprilu. to mu dodje 6 meseci
Р

Руменко

pre preko 2 godine

Седи доле не јављај се.Са 50 милиона буџета минимално ...и ја сам првак могао бити.Ето ти сада имаш 30 милиона па сте 7 .Радоња те одлучио
b

bije dareglo

pre preko 2 godine

Tako je pravo u centar,ugasio si ih sa komentarom!👍
K

KROJF

pre preko 2 godine

Opet mora klincima da se naglasi...Legenda je vredjana a to je ŽELJKO OBRADOVIĆ koji je obradovao celu naciju...Bio prvak EVROPE i SVETA 1997,1998.
P

Pukovnik drvo

pre preko 2 godine

Radonja ugasio legendu. Zao nam je.
K

KROJF

pre preko 2 godine

U kom paralelnom univerzumu?
G

Gost986

pre preko 2 godine

I on je jedina vredjana legenda?? Pa legendo, živimo u Srbiji, zemlji sa milion stručnjaka za sve, a nacionalni sport nam je vredjanje legendi ...S tom razlikom da je rumenko ipak zaslužio malo vredjanj a jer se u sve meša a nije dijamant...umesto da sedi , radi, ima dobar tim da osvoji barem jedan trofej on se istripovao da neko od glavešina košarkaških ceni njegovo mišljenje ...A za radost koju je doneo mu hvala ali nije jedini koji je doneo a koji je vredjan, uostalom brzo ćemo se i u to uveriti
G

Gorka Cedevita

pre preko 2 godine

@krojf.. jel to pricas o rumenigeu koji sa 100.mil evra budzeta koliko je imao u feneru za 5 godina JEDVA uspe da osvoji SAMO jednu jedinu EL i to na jedvite jade,eeej 100.mil evra je imao budzet svake godine u feneru,eno turci objavili pre mesec dana!
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Gorka Cedevita Ne znam šta da ti kažem stvarno....Željko ima više titula prvaka Evrope od Maljkovića Dude i Pešića zajedno.Taj Pešić koga stalno spominjete je realno bezveznjak za Željka.Uzeo jednu Evroligu za celu karijeru a bio je nekada dobar trener govorim o Pešiću.On je za Željka 0 a ovo za Turke imao je 1 000 000 000.Promašio si za 3 nule.

Pax

pre preko 2 godine

Samo je Zeljko imao 100 miliona nijedan drugi trener nije ni u jednom klubu imao ni priblizno samo je on u svakom klubu imao po stotku od Partizana do Fenera vama je to logicno.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Opet mora klincima da se naglasi...Legenda je vredjana a to je Kari Pešić koji je obradovao celu naciju...Žoc nema nista sa repkom,on moze biti samo vama legenda,nama NE...Zasto bi zvezdasima on bio legenda? Zato sto je osvajao sa Panatom i Fenerom itd? Deco odrastite malo,on je veci Srbin iz Atine i Istanbula neko mi ovde u Srbiji,gde se tesko zivi i gde su bombe padale..E to je rumeni izjavio i ostao ziv...Pa i neko "horsko pevanje" je spomenuo i debelo slagao....E zato ga opet cekamo,da ga vredjamo jos jace!

Nenad

pre preko 2 godine

Bio prvak Evrope 1995. Sa Dudom, 1997. samostalno, i 1998. Prvak sveta... Kakve veze Pesic ima koji je jednu godinu bio vama trener?
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Pa ti si klinac
@

@PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Tako je pravo u metu,on moze da bude lwgenda samo bolesnim ljudima i nikom vise,zgazio dete autom 93 pa pobego u grcku da bi izbegao zatvor,i oni takvog coveka zovu 'legendom' ccc...

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

@Nenad..Pesic prvak sveta u Indijanapolisu...Pesic vredjan bas zbog toga sto je bio trener zvezde..Nema drugog razloga...Odrasti sine
P

POWERHOUSE

pre preko 2 godine

Zanimljiv predlog.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Spremni smo da prozovemo našega čoveka koji je najuspešniji u ISTORIJI EVROPSKE KOŠARKE jer je eto on zapravo deo kluba za koji ne navijamo.Ne znamo da cenimo ono što je naše.Nije iznenađenje zašto se kao društvo nalazimo tu se nalazimo.Ne znamo da cenimo ono što imamo što je naše. TRAGEDIJA DRUŠTVA
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Valjda je bitnije za koga radis nego gde si rodjen, nismo mi plemensko drustvo.
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Pukovnik Drvo Vi što ste se samoproglasili za najveće srbe..vi ste posebni.
C

Cika Toni

pre preko 2 godine

Zar Novak Nije najbolji teniser, ne evrope vec svega, pa to Nije dovoljno grobarima da ga vredjaju samo zato sto navija za Zvezdu. Licemerje I dvostriki arsini.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

@KROJF Upravo se ovaj lik proglasio za najveceg Srbina, kad je puko od Radonje u Pioniru sa Fenerom sa 7 puta vecim budzetom, pa posle utakmice na konferenciji nije znao gde bije.
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Cika Toni Ko to proziva Novaka? Novak Đoković ne zna gde bije.Taj svako malo navija za nekog drugog.Malo Partizan malo Milan malo Real malo Monako.Možda kada uhvati malo energije u piramidama dobre zemlje bosne možda mu se tad probistri um.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Jel ti pricas za,Svetislava Pesica? On je legenda cele nacije,jer nas je obradovao sa reprezentacijom..Zoc moze biti samo vasa legenda,nasa NE...Zasto bi on zvezdasima nesto znacio? Obrukao se sa repkom,a to sta je radio u Atini i Istanbulu koga briga...Jel nas stvarno zanima sta rade Denver i Efes(gde su naši) zbog pojedinica i individualnih trofeja..Pa sine razmisli malo...Srbija je vazna..Reprezenracija,a vi ste vredjali Pesica...
K

KROJF

pre preko 2 godine

@PsyhoDelija Druže ili kako već Željko Obradović je bio selektor.Bio je PRVAK EVROPE i SVETA 1997 i 1998.Bio je i Pešić.Na kom tasu su titule Pešića značajnije od Željkovih?Gde to ? Ko to kaže? Na osnovu čega? Vi najveći srbi ste počeli ozbiljno da se gubite u prostoru i vremenu. A što se tiče prozivki na račun Pešića.To je BILA SRAMOTA.To sam tada rekao to i sada kažem.
G

GostDJOLE

pre preko 2 godine

Zeljko hvala za sve uspehe pre svega sa reprezentacijom,a klupski imas 9 puta ,prvi sledeci 4 puta. ali mislim da su treneri iz Evrope u nba dobrodosli kada bi bilo nrkih dobrih kandidata,slusajuci npr.evroligaske trenere vecina jedva nabada engleski i ponavlja iste floskule,wi plejd god difenz itd. Kao i dobri igraci i dobri treneri bi nasli put.USA je ogroman region gde svi igraju kosarku i ne manjka im ni svojih kandidata..

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Koji je to njegov uspeh sa reprezentacijom? Hahahahaa....Mozda si mislio na Kari Pesica...

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

@PsyhoDelija srebro na olimpijadi 96, zlato na evropskom 97, zlato na svetskom 98 i bronza na evropskom 99...
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Cekaj kako treba da ostanu a svi dominiraju a nisu maltene ni igrali el? Kontradiktornost velika.... Janis, Jokic, Porzingis nemaju minut u El bukvalno. Svaki trener moze da radi a nabrojao Blata i Dantonija koji su Ameri... Msm svaka cast na svim uspesima, ali izlapeo je covek.
V

Vuk sa dušom

pre preko 2 godine

Ti si tipičan primjer nekoga koji priča, piše a da ne razmisli prvo. Blat i D'Antoni jesu Ameri ali su karijere prvo izgradili u Evropi.
B

Borky

pre preko 2 godine

Pa nisu Blat i D'Antoni prosli europsku skolu kosarke vec americku pa su dosli raditi u europi i sa americkim stilom kosarke pravili rezultate u europi.
R

Realno87

pre preko 2 godine

Kakve veze imaš ti i tvoj sadašnji klub sa Evroligom?
1

15880

pre preko 2 godine

Ima. Njegov sadasnji klub dobija A licencu , pa se mora pripremiti
T

Taribo

pre preko 2 godine

Druze jel znas ti koji trener ima najvise titula u Euroligi?

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

@ Taribo Koga briga za to? I zasto bi nas brigalo....To su slavili turci i grci...I vi 92 god,a zasto bi Zvezdasi i pola Srbije? Znas li da je u areni Sale Djordjevic dobio aplauze,a samo zato sto se reprezentacija vrednuje....A vi ste vredjali legendu Pesica koji je obradovao celu naciju i ostavio pecat...Opet da se naglasi,rumeni nama NIJE legenda,a za vas nas briga!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Jbt sve navijaci CZ komentarisu.. i to negativno, covjeka koji je vise puta osvojio nego sto su oni puta igrali to takmicenje. Vrhunac EL im je igranje sa Efesom neizvjesno, i komentarisu najveceg Evropskog trenera ikada. Smijesnoo..
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Daj meni njegove budzete i ja cu biti najtrofejniji trener u EL. Lik ne moze u ABA da napravi razliku iako ima duplo veci budzet od sledeceg tima. Klasicna prevara.
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Hahah ti ces biti,ne znas druze sta su koraci…svaka b***** moze da komentarise najveceg ikada 😞rece covek koasicna prevara
G

GostSaberi

pre preko 2 godine

Saberi ko ima vise igranja u evroligi pa pricaj
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Sta druze da brojimo,partizan ima evropsku titulu i jos tri manja evrotrofeja i to je to kraj.sva prica tu staje.mali ste.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Kakve veze ovaj preplaceni penzos ima sa EL?
@

@ssss

pre preko 2 godine

Taj penzos je Bog otac svetske košarke. Tvoj IQ je u minusu pa ne možeš da pobegneš od klubaštva pa ćeš tako najvećeg trenera u istoriji da nipodaštavaš samo zato što navijaš za Zvezdu, a Željko je trener Partizana.
L

Luja

pre preko 2 godine

@ssss , bio je. Sad je izlapeo i ne zna šta radi. Vidi kakvu je selekciju igrača napravio. Dovodi Lesora koji nije u stanju da igra bez odličnog P&R pleja. Sad će da bude pljuvačina po Lesoru a dečko ni kriv ni dužan.
N

Najveći Srbin

pre preko 2 godine

A još nije čestitao Kuzmicu kako mu je zalepio mezimce Judoa u pioniru.. BUM!!!
А

Александар1

pre preko 2 godine

Требало би реформисати ЕЛ. Нпр. две групе од по 10 екипа, да се смањи број утакмица, а да ЕЛ играчи могу да играју квалификације за националне селекције.
a

aleksandar 89

pre preko 2 godine

bukvalno tako i ja mislim
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Хоће да убаци Звезду директно у плејоф, то је здраво ривалство :)
L

Luja

pre preko 2 godine

Bolje gledaj da ti ekipa liči na nešto...
Д

Драган

pre preko 2 godine

Недостаје ти једно,средње, слово у имену а то је слово К!
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

A na šta to liči? Sem Andore i ajde eventualno Cedevita Olimpije u Beogradu, iako mislim da je Cedevita Olimpija dosta jaka ove godine, nijednu utakmicu on nije "kiksnuo". Protiv Lokomotive u gostima sa njihovim procentom šuta za 3 od 50% nema šta da traže i mnoge evroligaške ekipe a kamo li Partizan, a vi imate skuplju(jaču) ekipu od Partizana samo što vaš prepošteni gazda kluba to neće da prizna a i početak je sezone bio. Videćemo se u februaru.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Najbolje ste u stvari izgledali protiv Sljonska, niko ne moze to da ospori. Mitska pobeda. Ubedljivo najveci budzet a od osrednjih protivnika pobedili ste samo Buducnost koje je igrala bez centara. Protiv jakih protivnika igrali ste samo sa Zvezdom i bili oduvani i ponizeni, iako ni Zvezda nije bila kompletna i miljama daleko od danasnje suterske forme.
L

Luja

pre preko 2 godine

@Драган , da li ti uopšte znaš šta je srednje slovo? Slovo u sredini reči i srednje slovo nije jedno isto. Inače, strašno duhovito i originalno... ahaha... još se smejem.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

@Zeljeznik, s obzirom koliko su vam para uzeli Panter, Lidej, Kuruc, Madar, Lesor... ne ličite ninašta. Pokrali ste prejaki Šljonsk, bratska Igokea je morala da vas pusti, protiv Huventuda više pameti nego sreće. Sve jače utakmice ste izgubili. A šta je to u februaru?
d

dexiko

pre preko 2 godine

Realnost jeste da sportisti igraju mnogo utakmica.Ali realnost je i da oni na osnovu tih mnogo utakmica mnogo i zarađuju.Dali su oni spremni da dastrično umanje svoje prihode?Teško.Radnik na baušteli danas radi 10 sati najteže fizičke poslove za trideset eura.Pita li njega neko dali mu je teško?
c

cirkus

pre preko 2 godine

Realnost jeste i da oni nemaju taj izbor, nego su upali u masinu i to im je sto im je.. Oni cine sport, oni prave pare pre svega, a ni za sta se ne pitaju.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Realnost jeste i da oni nemaju taj izbor, nego su upali u masinu i to im je sto im je.. Oni cine sport, oni prave pare pre svega, a ni za sta se ne pitaju.
C

Cipiripikup

pre preko 2 godine

Kad budes igrao tu Euroligu onda mozes da predlzes sta da se radi sa njom robijo
A

AR

pre preko 2 godine

Covek je tu istu Evroligu osvojio 9x, lutko moja 😁
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

9 evroliga kuco, vi kako te?
Д

Драган

pre preko 2 godine

Кад будеш регуларно завршио основну школу,онда ћеш имати право коментарисати;завист и мржња никоме нису добро донели!
K

Koma

pre preko 2 godine

Lepo je čovek rekao, kad bude igrao u EL neka daje rešenja, a to što je nekad osvojio, neka dođe juče pa neka savetuje. I ja sam nekad bio u vojsci, ali ne učim današnje generale kako se vodi armija.
t

terza magico

pre preko 2 godine

prosvetli nas rumeni, što se nisi toga setio kad si uzimao milione u evroligi, a sad ti se javilo??? ali imam vest za tebe, ni sledeće godine nećete igrati Evroligu, zna se gde je jun, na Kalemegdanu
Б

БанеЦЗВ

pre preko 2 godine

А какве ти и твој тим тачно везе имате са Евролигом и њеним системом?
g

gost5555

pre preko 2 godine

Pa recimo on je osvojio 9 puta, a taj Tim jednom uz 5 igranja f4 i puno igranja top8.... a vaš tim šta je postigao?
9

951357

pre preko 2 godine

Željko dao svoj glas za uništenje košarke kao takve.
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Ma dzabe Zeljko predlazes, njima je u interesu samo novac, da ih kosarka zanima, nikada ne bi ni menjali onaj prethodni format
I

IvicaPlusZeljki

pre preko 2 godine

Da je Dacic sa druge strane pa da mu izadju u susret kao sa pojacanjima.
K

Kostas Mitroglu

pre preko 2 godine

Ne mogu evropski treneri da rade u NBA jer su u evropi naucili da igracima mogu da kazu sta god hoce na TO ili na treningu...pa zamislite samo Obradovica da se dere ovako Kariju, Dzejmsu, Polu ili nekom od zvezda....ili bi popio otkaz ili nabod u glavu. Tamo su treneri jednostavno nebitni, bitniji su ovi sto su zaduzeni za snagu, kondiciju i psihu od glavnog trenera.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Predlozi Aci koji te doveo za 2 miliona evra neto plate, da sjase malo sa nas, i da malo nas pusti na miru. E to predlozi!!!
B

Bajro privatnik

pre preko 2 godine

U NBA skoro svaki tim igra 3-4 utakmice na 7 dana. Mi u Evropi bi ako može jednu nedeljeno.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre preko 2 godine

Kako se niko ovoga ranije nije setio, bravo, bravo, bravo ...
P

Pfc

pre preko 2 godine

Sutra svi u Arenu !!! Ponedeljak 21h !!! Imamo najtrofejnijeg trenera u istoriji Evropske košarke, očekuje se da Lesor sutra debituje, igramo u najlepšoj dvorani na Balkanu, termin utakmice je idealan jer svako može da se iskombinuje i dodje u halu…… Partizan te zove, Željko te zove… Ako hoćeš da igramo Evroligu sledeće sezone, dodji sutra u 21h u Arenu i podrži momke na terenu i ovu legendu na klupi, zaslužili su to… Vidimo se!!! Napred Partizan!!!
S

Snedvicari

pre preko 2 godine

Da ponesem sendvic ili i dalje dele na ulazu?

Delija

pre preko 2 godine

Sta da igrate sledece sezone? Sanjaj.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Bravo!

Delija

pre preko 2 godine

Ko tebe sta pita?
T

Teodul

pre preko 2 godine

Tebe će da pitaju, tako vizuelnog!

Delija

pre preko 2 godine

Normalno MI SE PITAMO!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Руменоглу о правилима и прописима а још ни уговор није потписао и штети државу стотине хиљада евра на име пораза.
G

Gost09

pre preko 2 godine

Svejedno Partizan nikad nece igrati Evroligu
K

Koma

pre preko 2 godine

Možda im kupe licencu, kao za EK.
g

gost5555

pre preko 2 godine

Kod vaših navijača je očigledno prisutna amnezija, zaboravljate sezonu 12\13 i kada Vam je igokea prepustila igranje Evrolige, Kao I sledeću godinu kada ste igrali Evroligu umesto cibone... i upravo od tih sezona i jednu dve sezone pre kreće slivanje novca u vaš klub i do ogromne neravnoteze u budzetima vaseg kluba(zvezda,fmp,radnicki) i naseg sampiona evrope