Od besa do očaja: Poceko pogubio konce, pa poručio: Nemamo o čemu da pričamo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.12.23. | 00:01

Italijan bez rešenja za krizu svog tima

Predstavljao je temperametni Đanmarko Poceko šok terapiju za Asvel početkom novembra, kada je u razmaku od dve nedelje ostvario dve pobede na strani u Evroligi, ali je na tome stao i sada deluje kao kapetan koji ne zna šta da radi sa svojim brodom koji uporno tone.

Ekipa italijanskog stratega vezala je šesti uzastopni poraz u elitnom takmičenju, a bitku sa Panatinaikosom na svom parketu protekle večeri izgubila je u uzdudljivoj završnici. U toj završnici Poceko je pogubio konce, što je najbolje opisao tajm-aut pri rezultatu 76:85, nepuna dva minuta pre kraja utakmice u kojem je Poceko hodao na tankoj liniji između besa i očaja.

Izabrane vesti

Drao se na igrače, a onda u očaju bacao tablu na kojoj je trebalo da crta napad svog tima. Čak su i igrači na klupi okretali glavu i kolutali očima na njegove reakcije, kao i da je njima jasno da tim svojim nastupima nije u stanju da pomogne ekipi.

A onda kada se sve završilo, kao da nije imao snage da govori o detaljima koji su obeležili meč.

„O čemu da govorimo? Nema o čemu da se razgovara“, poručio je Poceko i otišao put svlačionice.

Asvel i Poceko se u ovom trenutku nalaze u gotovo beznadežnoj situaciji. Nakon 14 odigranih mečeva francuski tim ima skor od dve pobede i 14 poraza, pa se sa berlinskom Albom nalazi na dnu evroligaške tabele, bez mnogo izgleda da može da se uključi u borbu za „top 10“.



tagovi

AsvelĐanmarko PocekoEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara