Ognjen Dobrić: Nismo bili dovoljno pametni

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.09.23. | 12:23

„Očigledno je da oni znaju kako da igraju protiv nas“, poručio krilni košarkaš

Sve je u jednom trenutku delovalo idealno za Srbiju. Imali su Orlovi ogromnih +16, leteo je u Manili Ognjen Dobrić i zakucavao. A onda – tajac. Kao u prethodnim mečevima Italijani su nas sačekali i pobedili.

Isplivali su brojni problemi u igri reprezentacije Srbije, ali ako je nešto dobro, to je činjenica da i dalje držimo sve u svojim rukama. Pobeda nad Dominikanom donosi prvo mesto. Svi će se do tada pitati šta se desilo protiv Italije.

Izabrane vesti

„Ne znam... Da mi znamo odgovor na to pitanje ne bi nam se ovo dešavalo. Imali smo veliku prednost, ali smo je brzo izgubili greškama u odbrani i napadu. Oni su to iskoristili. Nismo bili dovoljno pametni da zadržimo tu razliku. Šta je – tu je. Za dva dana je utakmica protiv Dominikanske Republike, najbitnija u ovom delu turnira. Sa tom pobedom možemo do prvog mesta u grupi, što je trenutno najbitnije. Moramo ovo što pre da zaboravimo“,kratak je bio Ognjen Dobrić.

Žali bivši član Crvene zvezde za situacijom u trećoj četvrtini, kada je zaličilo da će Italijani biti pregaženi. „U tom trenutku smo imali momentum. Iskoristili smo ga, ali počele su greške u napadu i odbrani. Znaju sa nama, očigledno. Brzo istope razliku i odvedu utakmicu na njihovu stranu“.



tagovi

Mundobasket 2023Ognjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara