Komentari na vest

Olimpijakos ulazi u trku za Vukčevića: Crveno-beli iz Pireja žele da ukradu pojačanje Spanulisu

G

Goranka 43

pre 10 meseci

Kako je ovo naivno. Kao nece u Olimpijakos, a hoce u Peristreri. Necu u Lejkerse, ali hocu u Kolubaru iz Lazarevca, jer cu tamo vise da igram. Budze ga, a ne moze da igra nigde sem u Peristeriju i zna se zbog cega. To svi koji su u josarci znaju.
G

Gost999

pre 10 meseci

Pa ne znam da li može dupla pozajmica. Iz Ofyja u Partizan, pa iz Partizana u Olimpijakos...
b

baba tanga

pre 10 meseci

Cepanka teska
f

filipppp

pre 10 meseci

Svaka cast za momka, ne kontam samo na osnovu cega ovu sezonu u Partizanu nije ni igrao a proslu nista specijalno. Mlad, talentovan u redu ali...
R

Realnoo

pre 10 meseci

Odbranu ne igra, to mu nije ni na kraj pameti. Na treningu, pitanje je kakav je bio i koliko se trudio. Da bi igrao u Partizanu, Partizan bi morao da vodi 20 razlike uz rizik da se to brzo spusti ispod 10...
a

asi

pre 10 meseci

Ljudi iz kluba jasno kazu,lenj na treninzima.
G

Girona

pre 10 meseci

Jer Zoc moze da radi samo sa skupim igracima, logicno
p

pst

pre 10 meseci

Bravo za komentare igracu. Znaci napredovao kod vas. Tesko cete vi vise nahvatati nekog na pricu napredovanja. Znaci i on je u nizu Zagorac, Dangubic, Andjusic. Sta je trazio tu ni sam ne zna. Gubio vreme. A da uvezbavao aplaudiranje.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Moze odmah prodaja, ionako nije u planovima mada bi imao svoje mesto u koordinantnom sistemu Najveceg. Neka oni nama daju Gosa i Milutinova na jednogodisnju pozajmicu, mozda im cak nesto malo doplatimo Hahaha Salu na stranu, (i) plej i centar verovatno dolaze iz NBA.