©Starsport
©Starsport

Olimpijakos ulazi u trku za Vukčevića: Crveno-beli iz Pireja žele da ukradu pojačanje Spanulisu

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.23. | 18:42

Talentovani košarkaš Partizan Mozzart Beta na ceni u Grčkoj

Tristan Vukčević je uspeo da tokom leta oseti ukus NBA lige i da se u dresu Vašington Vizardsa predstavi na najvećoj košarkaškoj pozornici. Ipak, gotovo izvesno karijeru će do potpunog stasavanja za najjaču košarkašku ligu na svetu nastaviti u Evropi, a u trku za mladog košarkaša uz Peristeri uključio se i Olimpijakos.

Prema saznanjima grčkog novinara Kristosa Harpidisa, klub iz Pireja pokazao je interesovanje da u svoje redove dovede igrača Partizan Mozzart Beta i napravili su prve korake na putu do realizacije te zamisli, ipak prepreku u ostvarenju iste mogla bi da predstavlja Vukčevićeva želja da u narednoj sredini ima značajnu minutažu. Uprkos tome, Olimpijakos ozbiljno razmišlja o angažmanu Vukčevića koji ima još dve godine ugovora sa Partizanom te su opcije otkup ili pozajmica.

Izabrane vesti

Planove kluba iz Pireja mogla bi međutim da pokvari namera perspektivnog košarkaša je da u narednom periodu stekne potrebno iskustvo kako bi stasao za NBA izazove, te bi upravo oštra konkurencija u Olimpijakosu mogla bi da predstavlja razlog više da se Vukčevič opredeli za Peristeri.

Podsetimo, Eurohups je nedavno objavio da bi mladi košarkaš mogao da ode na pozajmicu u klub koji sa klupe predvodi Vasilis Spanulis. U slučaju takvog raspleta Tristan bi sarađivao sa ocem Dušanom koji je deo stručnog štaba i blizak saradnik Spanulisa.


tagovi

Tristan VukčevićKK PartizanKK OlimpijakosPeristeri

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara