Komentari na vest

Osloni se na znanje

P

Pley

pre 8 meseci

Lep tekst Nama treba da bude nauk da se dozovemo u pamet i da konacno imamo organizovanu ligu talenata ima i biće ali mora neko to da složi I da najveći uspeh je kontinuitet stalna borba za medalje nije ni cilj jednom medalja pa da nas nema do ko zna kad. Jos jednom hvala na trudu za momke i kosarkasku reprezentaciju samo da izbrisemo klupsko sujeverje i organizujemo se lepo i doce i to zlato ziveli
N

Nemanamapomoci

pre 8 meseci

struka je na izdisaju, seme koje je posadio jedan trener kome preko granice ne radi tel je sve gore i gore. Klubastvo ce unistiti sve povezano sa kosarkom u Srbiji. Blizu nam je kraj.
G

GOSTSD

pre 8 meseci

Svi naši klubovi treba da istupe iz ABA i ABA 2 lige i da se oformi Košarkaška Superliga Srbije, gde bi bilo 20 klubova, sa kasnijim play-off-om nakon regularnog dela i vremenom bi klubovi postajali jači i razvijali naše igrače. Naravno za sve je potrebno vreme, ništa ne bi moglo preko noći, ali bi zato reprezentacija imala mnogo koristi od toga u narednim godinama.
n

ne treba istupati

pre 8 meseci

već treba da svi igraju i ABA ligu i domaću ligu. Zvezda i Parizan koji inače NEMAJU nikakve juniorske timove, već samo jednog ili dva talentovana igrača MORALI bi da u svom rosteru imaju 30 igrača koji bi igrali ABA, Euroligu i domaću ligu. Mega ne igra Evropu, Borac Čačak isto, FMP do prvog kruga tako da oni ne moraju da imaju toliki fond igrača, ali morali bi da imaju 20 igrača. Mogu da igraju u domaćoj ligi SAMO 3 stranca (nema naturalizovanih do pley off-a) i ne mogu da igraju igrači stariji od 34 godine (ovo za starije igrače da važi i za prva tri ranga takmičenja). Svaki klub KLS MORAO BIO DA IMA u takmičenju pionire i kadete (juniori bi igrali KLS i ABA ligu, a imali bi tirnire za juniore). Ko nema ove ekipe NE MOŽE DA IGRA NIŠTA, NI ABA, NI EUROLIGU, NI KLS. Pa da vidiš da li će biti zainteresovanih za ulaganja. Svako ko ulaže u košarku VAN BG, ne plaća PDV državi već klubu koji sponzoriše!!!! Pa da vidimo da li ćemo imati igrače. I poštovati zakon da članove mlađih kategorija mogu da vode samo treneri sa ZAVRSENIM DIF-om, ne TIMS, SEGA-MEGA i slično (oni mogu seniore) i adekvatnim licencama.
T

Televizor

pre 8 meseci

Nema se novca, od privatizacije farmaceutskih kompanija Hemofarm i Zdravlje, stalo se sa ulaganjem u kosarkaske klubove Vrsac i Leskovac. Strane firme izvlace novac i ne zele da ulazu u sport.
G

Gost031

pre 8 meseci

Nije vreme za klubaštvo, mada je toga i juče bilo odmah po završetku meča ali ne možemo da pričamo o domaćoj ligi kad jedan od dva najveća kluba kod nas već drugu godinu uzastopno odustaje od te iste lige pod raznoraznim izgovorima...
c

csdft

pre 8 meseci

Koje lige druze,play off nije liga?!
z

zasdgf

pre 8 meseci

posto ti nije jasno, da razjasnimo. Samo to se igra jer se su probijeni svi moguci termini za klupska takmicanja a godina je u kojoj se igra i reprezentativno takmicanje. A sve to jer se jedan klub cekao mesec dana da zavrsi svoje utakmice u nekom trecem takmocenju, dok su konkurenti tog kluba uredno igrali svoja prvenstva uporedno.