Trej Tompkins  (©Starsport)
Trej Tompkins (©Starsport)

Ostaje u Zvezdi: Tompkins i pre debija do ugovora do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.24. | 12:39

Još se ipak ne zna kada će prvi put zaigrati u crveno-belom dresu

Trej Tompkins prvo na mesec dana, a sada do kraja sezone. Američki centar, nekadašnji as madridskog Reala, produžio je boravak u Crvenoj zvezdi, iako još nije ni debitovao u dresu beogadskog kluba.

A kada će? Ni to se ne zna, mada se trenutak približio, a produženje ugovora nagoveštava da su u Zvezdi zadovoljni onim što su do sada videli, mada realno nisu videli mnogo. Kako bilo, trener crveno-belih Janis Sferopulos kaže…

Izabrane vesti

Tompkins je počeo da trenira individualno na određenim potezima, sledeći korak je da odradi kompletan individualni trening, pa onda da radi sa timom i potom pet na pet, kada će moći da bude u konkurenciji za tim. U poslednjoj je fazi rehabilitacije”, rekao je Sferopulos novinarima uoči utakmice sa Monakom i dodao da bi jedan ili dvojica od plejade Zvezdinih povređenih igrača trebalo da bude spreman za igru u naredne dve nedelje.

Međutim, sudeći po njegovom opisu stanja 33-godišnjeg košarkaša malo je verovatno da je pričao baš o Tompkisa. Sa druge strane, utisak je da samo prisustvo Amerikanca na terenu u naredne dve nedelje ne bi značajno promenilo okolnosti na Malom Kalemegdanu, jer Zvezda će vrlo verovatno prvi deo sezone u ABA ligi svakako završiti na prvom mestu, a vrlo će teško do plej-ina Evrolige.

Što će reći da će Tompkins biti pojačanje u mesecima kada se bude odlučivalo o trofejima, pre svega u ABA ligi, zatim i u prvenstvu Srbije. Za neki značajniji evropski iskorak u tekućem takmičarskom ciklusu čini se da je ipak prekasno.



tagovi

KK Crvena zvezdaTrej Tompkins

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara