Ostoja Mijailović (©Starsport)
Ostoja Mijailović (©Starsport)

Ostoja Mijailović smiruje navijače: Platili smo 150.000 evra za Kabokla, situacija je čista

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.24. | 14:59

Brazilski centar definitivno ostaje član Partizan Mozzart Beta

Venecija se pohvalila da je dobila sudski spor sa Brunom Kaboklom, ali u Partizan Mozzart Betu ni najmanje ne brinu zbog odluke Arbitražnog suda Serije A. Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović u izjavi za Mozzart Sport smiruje navijače tvrdnjom da Brazilac ostaje u klubu.

Kako kaže Mijailović, Partizan Mozzart Bet ne bi ni mogao da ga registruje da papirološki nije sve obavljeno prema Fibinim propisima. Tako da i ako će Venecija možda i nastaviti proces pred Fibinim organima to sigurno neće imati uticaja na Kaboklov status u beogradskom timu.

Izabrane vesti

Posebno zato što nam je Mijailović otkrio i da je Partizan već platio obeštećenje za brazilskog centra.

KK Partizan Mozzart Bet je po odluci FIBA platio obeštećenje od 150.000 evra i za igrača dobio LOC (letter of clearence) bez kojeg on ne bi ni mogao da bude registrovan. Samim tim, situacija je čista i na nju ne može da utiče nikakva odluka arbitraže koja za ovaj slučaj nije ni nadležna”, kratko nam je rekao  Mijailović.

Dakle, nema nikakve dileme – Bruno Kaboklo ostaje igrač Partizan Mozzart Bet i nikakav zahtev Venecije da se taj ugovor poništi neće to moći da promeni.



tagovi

Bruno KabokloOstoja MijailovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara