Komentari na vest

Otkazi u reprezentaciji nisu novost - letnji odmor su tražili svi, pa i najveći

Z

Znamo svi

pre gotovo 3 godine

...da su se promenila vremena, da igrači više ne moraju da igraju za reprezentaciju da bi se pokazali i dokazali, već su sada sasvim sigurni i da pored prosečne igre i dobrog potencijala mogu da odu u NBA i naprave solidan ili sjajan ugovor,kao što svi vidimo. Žalosno je što preskače OI koje su vrh onoga što jedan sportista može da doživi u svojoj karijeri,i pitanje je šta će biti za 4 godine i ko će igrati. Jedan Garbahoza je napustio klub iz NBA jer su hteli da mu zabrane da igra za Španiju, da ne pominjem legende evropske košarke poput Gasola, Novickog, Parkera, ili npr. Skolu. Njemu na čast a nama pamet u glavu i ne gledati NBA i žrtvovati zdravlje jer posle čovek nije sposoban da oporavi organizam posle neprospavane noći, pogotovo ako Denver doživi poraz. A buca će igrati svakako, gledali ga mi ili ne.
B

Bljak...

pre gotovo 3 godine

Smarate više sa ovim vestima!Dajte malo kreativnosti,zanimljivosti a ne svaki put isto samo drugačije formulisano!
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Preslikano kao kod Novaka Djokovica. Ljudi koji reket na slici vidili nisu, niti ih je zanimao tenis, poceli su da ne spavaju posle Noletovih poraza i da vriste kao prost narod na svadbama. Tako isto sada, ekipa koja je spremna na incident ako neko ospori Jokicu MVP, prije nego je postao MVP, ono cula nije niti ga je gledala, sada ga naziva izdajnikom. Kakvo bre pravdanje, imate srpsku zastavu pored imena najboljeg kosarkasa na planeti, a sad je izdajnik jer nece da se razboli ili povredi zbog preopterecenosti. Treba da vas je sramota.
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Ma mozete da ga pravdate dokle ocete...Prvo ovaj se nateze svaki put strepimo oce li igrati...i to cojek nas ispali u sezoni kada je MVP kada prica kako mu je drago sto ce klinci zbog njega uzeti basketaru i kako Srbi ne sede....Izgleda sa se samo sedi kada je Srbija u upitanju....Jeste do juce smo ga kovali u zvezde jer smo mislili da i on nas oseca kao mi njega a on nam se nasmija u brk..
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Ko ga je kovao u zvezde do juce? Dok nije postao MVP 80% ovih sto ga sada dizu u nebesa nije znalo za njega, sad je isyi slucaj sa ovih 80% koji ga izdajnikok nazivaju. Alo Srbi, nemojte svaki put ista prica. Covjek je odigrao 108 tekmi po 35 min, bar je hos toliko dana bio u avionu, ovo ostalo odmir i trening. Imajte malo obzira, Srbin je najbolji na svjetu, pa je li malo?
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Ma zaboli me sto je MVP ako njega zaboli za nama...A ovo 80% nisu znali ko je ma vazi to mozda kod tebe gde si glavni baja i jedini imas internet...
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Vidis pita li su ga da odmori...A on im veli "Srbi ne odmaraju"...ipak odmaraju kad treba za Srbiju...
0

0211

pre gotovo 3 godine

Nisu novost ali svako od tih igrača je izašo i reko, ovaj ćuti, obraća se preko menadžera, babe, dede, braće, sestre
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Zasto decka ne ostavite na miru? Juce ga hvalite, a danas ga pljujete. On tamo ne predstavlja Indijsku zastavu, nego Srpsku. Svi veci igraci kao sto mozete da procitate su uzimali pauzu od reprezentacije. Ranije je repka bila odskocna daska, danas nije, zato i ima razlike. Sam se izborio za NBA. Nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu. Mogao je i da uopste ne igra za reprezentaciju da je hteo. To je njegovo pravo da odluci. Da pola niih ima karijeru kao Jokic, zapitali biste se sto ta polovina ne igra za repku. Covek nije propustio mec u NBA.
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Zato sto nam se moze i zato sto su "Srbi zavidni" jel ti sad srce na mestu?
1

1983

pre gotovo 3 godine

Svi nabrojani jednom otkazali u deset godina a Jokic jedan poziv prihvatio u deset godina a kako je odigrao netreba komentarisati
P

Papi

pre preko 2 godine

Jokić je osvojio srebro na prethodnim olimpijskim igrama. Sada ima 26 godina, tako da, tvoja priča ne pije vodu.
D

Doncic !

pre gotovo 3 godine

Koliko vidim, sem Milutinova niko od njih nije odbio OI. Ako mu predstavljanje svoje zemlje na najznacajnijem sportskom dogadjaju ne predstavlja dovoljan motiv, e onda ni ja ne vidim razlog zasto bismo mu posvecivali toliku paznju, svaki dan neki clanak o Jokicu, pa reklame, limenke Guarane sa njegovim imenom i sl. gluposti, a njega boli uvo za nas. Pritom, da je Denver prosao dalje odigrao bi vise utakmica i to protiv daleko ozbiljnijih ekipa.
P

Papi

pre preko 2 godine

Nisi naučio dobro da čitaš, vrati se u prvi razred. Ni Đorđević i Divac nisu igrali u Sidneju. Pozdrav
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

Šta da radimo...Nisu ista vremena onda i sad... Prošlo je dosta godina i neke stvari su se promenile... Da li bi neko od nas pristao da ne ide na godišnji odmor i rmbači još 2 meseca za Srbiju isti posao koji radi negde drugde kao ispomoć. Tu smo gde smo.... Verujem da će Kokoškov napraviti dobar tim i složiti kockice.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Porediš košarku sa poslom mnogo lupetaš!
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

? Sa čim da je poredim? Jel to njihov posao? Šta je tvoj. Da radiš za 25.000 ako i to imaš, ili da čekaš da se neko smiluje i da ti neku kintu.... Živiš od danas do sutra.... Ali bitno da ti i tebi slični imaju za internet... Da si malo bolje upućen u sport znao bi neke stvqri. Jesi čuo za Ivana Ergića... A da izguglaćeš. O profesionalnom sportu ne znaš ništa.
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Ma kako si ti pametan ljubi te majka...Uvek ste mi bili simpa vi koji branite ovakve dzukacke poteze a dajte poredjenja "dupe i oko" i onda ustvari covek shvati da vi ustvari umisljate jer branite nedobranjivo da ste jednaki recimo jednom Jokicu znash da je to to hahahahahhahahah e mukice...I kume samo da znas imam mnogo bolji posao nego ti 🤣🤣🤣
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

#Nole7Delija,. Vidi se... Od muke plačeš...
D

Dakle

pre gotovo 3 godine

Uvažena redakcijo, nema nikakve potrebe opravdavati ni jokića a kamoli ovu dvojicu. Ovo nije za pravdanje
J

Ja sam jaaa

pre gotovo 3 godine

Samo sto je razlika izmedju njih i njega ta da su oni doneli nasoj zemlji mnogo. Pored svega toga, trener Denvera je rekao kako je hteo da odmara Jokica i smanji mu minute, ali Jokic to nije hteo jer su Srbi ratnici i nece da nas razocara, sto je upravo to uradio. Kad je u pitanju drzavni grb onda mu je potreban odmor i nije vise ratnik, ali zato ne sumnjam u to da bi igrao svih 40 minuta ako treba da je Denver kojim slucajem prosao dalje
G

Gost666

pre gotovo 3 godine

Samo sto je ovo Jokicu 4 odmor u 26 godina.

Darko007

pre gotovo 3 godine

Netreba ih opravdavati i gotovo,pogotovo ne one klince ..netrebaju vise ni igrati za reprezentaciju..uvek smo imali dobre igrace i imacemo ih jos..mi smo zemlja kosarke bili i ostacemo i posle njih
M

Marko 25

pre gotovo 3 godine

Sta su sve pricali gospodin Danilovic, i tadasnji selektor o njemu nakon prvensta u Kini? Da li je neko stao u odbranu Jokica tada? Svi ste se, verovatno, bili pridruzili njima. I sad kad se neko lomi da li da igra ili ne igra treba da ga privolis da sarsdjuje sa ljudima koji su ga javno pljuvali. Mislim da bas ne ide tako. Razmislite malo dok kucate komentare i cekate da vam neko da 1000 dinara da odete do kladionice da umnozite kapital.
C

Cobra11

pre gotovo 3 godine

Ne poredite Jokica sa ovim velicinama, kad osvoji sta su oni sa reprezentacijom onda mozete...
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Poređenje vam nije baš na mestu.Đorđević,Divac,Rebrača,Bodiroga i ostali velikani naše košarke su otkazivali nastupe posle desetak godina provedenih u reprezentaciji kojoj su sve dali.Jokić ne ide u istu rečenicu sa njima.Nema potrebe da tražite opravdanje za Jokića.Dečko ne želi da igra za reprezentaciju već drugi put,a nije kao čovek ni počeo da igra za nju.To je njegova odluka i to je to.Ne bi bilo fer da neko igra ovaj turnir,a da posle ne ide na olimpijske igre tako što će mu Jokić zauzeti mesto.Dakle ako ne želi da igra ovaj kvalifikacioni turnir ne treba ni da igra na olimpijadi.Jednostavno ne bi bilo fer prema igračima koji će izboriti olimpijsku vizu.Ne znam što sad vi novinari pravite špansku seriju od ovoga.Naša reprezentacija je ostajala bez mnogo većih igrača od Jokića pa smo i pored toga pravili odlične rezultate.Jedan od primera je Svetsko prvensto 1998. kada nam je pola tima bilo povređeno pa su nam Bodiroga i Rebrača sami doneli titulu.

Darko007

pre gotovo 3 godine

Tako je..po meni netreba vise u opste ni da igra za reprezentaciju..uvek smo imali i imacemo boljih igraca
T

Trn

pre gotovo 3 godine

Japana necete videti...

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

ljude ne boli otkaz. ljude boli sto konacno imamo tim da osvojimo sve i za 2 3 godine jos 2 igraca da mozemo opet da osvojimo sve ali oni nece da igraju jer su namirisali pare i to bi bilo to. e to boli ljude sto jedna spanija ima isti tim 15 godina i nema problema da ih okupi sve onog gasola jedva izbacili iz reprezentacije jer je pred penzijom a ovaj sa 25 nece da igra mora da odmori. odmaraj sine odmaraj, nama ne trebas sad nit ikad vise
J

Jokic661

pre gotovo 3 godine

Lepo je to sto vi hocete da odbranite Jokica. Ali nemojte jer je ovde nesto neodbranjivo. Bukvalno svaki covek u Srbiji vidi to. Svi ti Gasol, Djordjevic, Bodiroga, Parker, Novicki su postali nacionalni heroji zbog igara u reprezentavinciji. Kraj price. A drugo niko Nikoli ne trazi da igra ovaj turnir u Bg vec samo OL turnir gde ima 6 utakmica. A pre toga ima odmor a i posle turnira mesec i po dana. Apsolutno dovoljno. Kraj price opet.
S

Svašta

pre gotovo 3 godine

Pa od vas pokvarenih ne moze da se odbrani ni Isus, jer vi toboze znate sve i usudjujete se da ga pljujete, ali zato kada treba da se smene bivsi radikali, onda ticu u kaficu, onda sve moze samo da se makne neki dinar. Znam ja sta je po sredi, vi bi to bolje od Jokica, sve znate, samo ne znate da igrate kosarku kao on i netalentovani ste, pa ste se sada drznuli da ga pljujete najstrašnije. Ajde molim te. Neka vas je sramota misevi. Uredite drzavu prvo da izgledamo makar da smo deo Evrope a ne kao da smo u Indiji. Postali smo nekulturni zajedljivi. Zamisli molim te, Jokic je najgori, ali zato vam je svita na vlasti podobna 30godina, ne videh da su se Srbi udruzili u vezi toga, tu ima da se izvacari 1000dinara, neko i 1000eura. Prodali ste veru za veceru. Jokic ce zaraditi milione a vi cete moci da mu pljujete pod prozor samo, boze moj koliko ste zajedljivi i pokvareni to je necuveno. Vama smeta njegova zarada uvek ste i bili ljubomorni.
A

Aca1981

pre gotovo 3 godine

Za ovog Svašta. Slušaj dripče bezobrazni, kako te nije sramota da sve ljude kojima se njegova odluka ne sviđa nazivaš radikalima i pišeš slične gluposti? Kao što gospodin ima pravo da ne igra i da to kaže tako i mi koji volimo košarku i košarkašku reprezentaciju svoje zemlje imamo pravo da kažemo da nije normalno da igrač u najboljim godinama ne igra za svoju reprezentaciju na olimpijadi. Igraš za svoju zemlju, svoj grad, svoju porodicu, svoje prijatelje na za Vučića, naprednjake tj. radikale.
@

@aca1981

pre gotovo 3 godine

Vidi, normalno je da budes tuzan i razocaran, ali ovo pljuvanje decka je potpuno neopravdano. Treba malo biti iznad situacije i ne na prvu terati decka iz reprezentacije, kao ne treba nam nikad vise, pa treba cast da nam bude da MVP nba lige dolazi iz nase zemlje. Neces da igras oces da odmaras? Steta , prihvatam izvinjenje , sledeci put ces valjda moci i tada idemo na zlato. Katastrofa koliko smo tvrdoglavi i impulsivni, teramo ga ovim nenormalnim pljuvanjem iz reprezentacije, nije on bilo ko, to treba da se shvati.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

А да ставите тачку на Јокића у вези Србије? Написао сам доста коментара подршке за њега током сезоне. Не можеш одједном да мрзиш некога због кога си устајао ноћу, пратио статистику, навијао за неки распали Денвер који ти је битан ко лањску снијег. Али треба да схватимо шта је њему важно и не знам зашто га више и нападати и оправдавати. Нека живи свој живот.
T

Teo legenda

pre gotovo 3 godine

Jedan je teo!
G

Gost1989

pre gotovo 3 godine

Lep tekst i pokušaj da se opravda ono što se nemože opravdati. Kako se može videti niko od igrača pomenutih u tekstu nije u naponu snage i forme otkazivao igranje za reprezentaciju. Sramota je ovo velika ne samo za Nikolu nego za celu porodicu Jokić. Srbija se voli i za nju svako od nas mora biti spreman da da svoj maksimum kada god pozove. Ali naravno ista ta Srbija može i mora bez Jokića. Timski duh i Srpski inat su uvek vodili do zlata.

rty

pre gotovo 3 godine

Svi nabrojani otkazivali kada su iza sebe imali nekoliko velikih takmicenja. Niko Jokicu nista ne bi rekao kada bi otkazao sa 33 godine i iza sebe ima 5-6 turnira sa reprezentacijom. Ovako kad predje 30 bice treba mi vise vremena za odmor ovo ono nece taj vise ni igati i ne treba. Samo smanjiti hajp oko njega i to je to izvestavati kao o bilo kojem top NBA igracu.
T

Tommy Robinson

pre gotovo 3 godine

Pazi,jako sam razocaran njehovom odlukom! Ali razumem ga,nije propustio ni jedan mec plus putovanja i treninzi! Mislim da je bilonpitanje dana kada ce se povrediti,pogotovo sto je centar,mrcina i takvim posle tolko napora povrede ne ginu!
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Djokovic je neuporedivo veci od Jokica i usred sezone tenisa ne otkazuje Olimpijadu. Glup sam sto sam poredio patriotizam njih dvojice. Od Jokica uskoro mogu da ocekujem izjavu da se stidi svog porekla.
T

Tommy Robinson

pre gotovo 3 godine

I Nole je otkazao da igra na dejvis kupu pa su ga pljuvali!
B

Bel

pre gotovo 3 godine

Jel ti to poredis dejvis kup sa olimpijadom?Nole ima zlato sa Reprezentacijom da budem precizan dva.koliko Jokic ima aaa da NULA,sto se tice ove vesti isto pitanje koliko ovi igraci imaju zlata?smesno...
д

д.г.

pre gotovo 3 godine

Свако од тих звезда је за време каријере отказао једно до два такмичења. Јокић их је на почетку каријере већ превазишао.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Sad ste poceli da branite Jokica, da ga pravdate... Nemojte Divca on nije pravi primer... Jokic je od 4 dva propustio, pritom propusta OI turnir koji je vazniji od SP...
Р

Реал

pre gotovo 3 godine

Дивац је лик који ником не треба бити узор. Кад је био у звезди волио звезду,кад је био у партизану волио је партизан,а мрзио звезду. За репку прије индијанаполиса га преклињали да се врати у репку јер није играо прије тога. Што се тиче бодироге и томашевића прва реленица све говори " послије 6 врликих узастопних такмичења одлучили да одморе". Па јокић на прва 4 два одбио да игра.
g

gostinjo

pre gotovo 3 godine

Pokusaj aboliranja NBA trojke koja je odbila poziv.
Z

Zzzz

pre gotovo 3 godine

Kao što rekoše ljudi, ovi koji su otkazivali, radili su to u poznom delu karijere, sa brdom medalja iza sebe. Takođe, pripreme su tada trajale mnogo duže i nije bilo popusta, da neko dolazi mnogo kasnije. Sa druge strane, ako bi Jokic došao sa voljnim momentom kao 2019, kao da ga je neko po kazni poslao, realno bolje da i ne dolazi.
O

Otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Aman ljudi vise, ostavite Jokica na miru, on je uradio vise za Srbiju nego svih onih 200-300 likova zajedno sto su juce ovde lupali komentare. Kritikuju ga oni sto nista u zivotu nisu napravili.
м

мвп

pre gotovo 3 godine

Шта је тачно урадио за Србију?
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Renovirao hipodrom, ulozio u Sombor, doprineo srebru na OI, cela amerika prica o nekom Srbinu MVPju, i oo zna sta ce sve jos... znaci on je dao vise nego sto ces ti i celo tvoje pokolenje ikad dati ovoj napacenoj zemlji, al eto vidis kakav smo narod, tebi cemo da dajemo pluseve, njega cemo da teramo kao pseto.
П

Пера

pre gotovo 3 godine

Пљување по фудбалерима да су манекени али ретко ко од њих одбија да игра за репрезентацију (углавном је свађа у питању: Миливојевић, Матић, Ф. Ђорђевић). Па Пикси је прелазио пола света да би дошао да игра.
O

Otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Odgovor je vrlo jasan, u fudbalu igranje za reprezentaciju ti samo pomaze da napredujes u karijeri, dok je u kosarci potpuno obrunuta stvar
@

@otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Pa druze, vecina nasih fudbalera vec igra u dobrim klubovima ili ligama, njima ne treba da ih neko primeti, svejedno kad dodje reprezentativni fudbal igraju ga kao da im je neko uperio pistolj u glavu
H

Hhnjahdndbd

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da je Jokicu ovo bila jedina sansa da uzme zlato na OI. Tu su svi u reprezentaciji „iskusni" i igraju dobro. pitanje je kako ce igrati za 4 godine. I ne vidim neke mlade talente koji bi mogli da zamene neke igrace, posebno na bekovskim pozicijama. Iskreno se nadam da mozemo i bez „MVP-a„ da uzmemo medalju !!!
P

Pile 77

pre gotovo 3 godine

Pol Gasol, Novicki, Toni Parker, Kristijano Ronaldo, Leo Mesi i mnogi mnogi drugi nikada nisu otkazali svojoj drzavi...trce da bi igrali za narod,sto se mene tice moze jos 500 tripldablova da napravi...hvala
d

deki_kg

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe da ga sad opravdavate i trazite alibi tako sto ga poredite sa ovim igracima. Sale, Divac, Stojakovic, Bodiroga, Rebraca su legende nase kosarke jer su se odazivali i zeleli da budu deo drzavnog tima a na umor se pozivali kako su im se karijere blizile kraju. Ok, neko ce reci za Stojakovica da je bio manje ali to je bilo zbog pada nase kosarke nakon 2002. Sad smo imali sansu da napravimo strasan tim i zato je razocarenje. On ako ne smatra krunom karijere priliku da igra OI kao mvp nba lige sta mi tu mozemo osim da se okrenemo onima koji zele i mogu da igraju.
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Ljudi, shvatite već jednom, da Stojaković nije "naš", da nije ovde predugo živeo, da smo mu mi bili samo mesto da se "osveži" i da nastavi dalje prilikom izbeglištva iz Hrvatske. Mislim da je to Divac jednom prilikom i rekao, al da je uspeo da ga ubedi da igra.
d

deki_kg

pre gotovo 3 godine

Stojakovic je u naponu snage i na vrhuncu karijere u kingsima doneo sa saigracima jugoslaviji evropsko i svetsko zlato, dovoljno je nas.
К

Кококо

pre gotovo 3 godine

Богдановић још игра па ће играти за репрезентацију
S

Srbue94

pre gotovo 3 godine

Pokusavate da ga poredite sa Bodirogom i Djordjevicem? Znate li koliko puta su ih ljudi cekali na balkonu i kako su se radovali kad su urinirali po americkom drim timu? Pustite Jokica da živi amercki san i objasnite deci da nije bas sve u parama, ako uspete naravno, jer su ga mnogi klinci pored svih nas jedva cekali da vide u našem dresu...
М

Мићага

pre gotovo 3 godine

Верујем у умор и исцрпљеност и све. Али медаља са Олимпијских игара је нешто посебно.То не сме да се пропусти.
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Postoji ogromna razlika, ali ogromna, ovi ljudi su zatrazili odmor kad su imali skoro 30 ili vec 30 i neku (kao Djordjevic) i godinama vec igrali ya repreyentaciju, donijeli ovoj yemlji sve sto se moglo donijeti. Jokic do 26 godine vec dva otkaza, a o ovim nekim mladjim necu ni toristi rijeci.
G

Gost101

pre gotovo 3 godine

Upoređivati Divca, koji je propustio reprezentaciju u 30. i nekoj godini, nakon što je osvojio kilometre medalja, Djordjevica, koji je odustao od reprezentacije u 33. godini, Bodirogu, koji je odustao od jednog okupljanja zbog svadbe, stvarno je neukusno.
F

Fabri

pre gotovo 3 godine

Nemojte porediti sa Djordjevicem a ni opravdavati ga, decko je rekao sta je i imao i to je to. Draže mi je da gledam Stimca kako grize i kako irla na minus 40 protiv Amera nego njega.. Ako su te pare sve onda ne znam stvarno, pa ljudi su ne daj Boze ginuli u ratu za dzabe a on pored.potpisanog ugovora nece da rizikuje, Bogdanović koji ide na trejd rizikuje povredu a ne Jokic.. Ma nebitno je sada sve, momak je pokazao sta i kako i dovidjenja, sve najbolje i puno uspeha u ostavrivanju amerckog sna, samo nemoj da zaboravi koliko je dece cekalo da ga vidi u nasem dresu..
G

Gost 1

pre gotovo 3 godine

Da ,ali su otkazivali posle silnih uspeha ,osvojenih medalja ,i posle 7,8 godina i leta u reprezentaciji ,sta je ovaj balavac postigao ,koju medalju ima ???

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Postoji jedna razlika,svi oni su igrali skoro sve turnire i retko kad im se desilo da izostanu,dok Jokic ima manji procenat od 50% ucesca na turnirima,valjda sa ovim propustanjem 2/5,a u najboljim je godinama,plus je sad ispao u Nba ligi,a obzirom da mu se trazi da igra na OI koji su za neki mesec,to je sramota sto ce odbiti. Primer nekog ko voli svoju zemlju je Doncic,covek juri da pomogne Slovencima u kvalifikacijama,a ispao je isto pre neki dan kad i Jokic,plus je mala razlika u njihovom broju meceva tokom sezone. Ranije je Jokic imao razumljivo opravdanje zbog izostanka,jer se borio za jak ugovor,sad ce imati svakako obezbedjen max ugovor i zato je to sramota. Sto se tice mogucnosti povrede,svakom igracu se to moze desiti,pa da li su izostajali Novicki,Gasol,Parker...? Jos sto je najsmesnije,na komentarima mozes procitati da neki cekaju 2-3h ujutru da bi ga gledali,zalosno. Svakako je ispao nula,zasluzuje mnogo manju medijsku paznju.
a

as

pre gotovo 3 godine

Ali ga nisu tražili u olimpijskog godini - to je razlika. Evropsko niko ne zamera, to je do skoro bilo svake druge godine (i LJUDI poput Gasola su i to preskakali skoro nikad). Problem je otkaz na OI jer je to esencija sporta, najveća stvar koja može sportisti da se desi jeste da predstavlja svoji zemlju na OI i uzme medalju.