Komentari na vest

Ovako nešto se ne pamti: Čak 88 poena za četvrtinu u Indijani, Haliburton sam ubacio 25!

@

@@@@

pre 6 meseci

Možda je opao kvalitet nba ali ova Indijana bi lagano uzela Evroligu.
T

Tedy

pre 6 meseci

Da secam ga se iz polufinala svetskog prvenstva protiv Nemacke
A

Aruna Dindane

pre 6 meseci

Kada ovaj Halibarton postigne 50 poena onda se vidi koliko je opao kvalitet NBA,na svetskom on i onaj Aleksander cim naidju na bolju odbranu prave duple jer ne mogu da sutnu,a u NBA kao neki dobri igraci,smejurija
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

Aruna Dindane-Možeš ti da pričaš šta god hoćeš ali čovek je na SP došao totalno nespreman,tačnije tek je izašao iz povrede,igrao po 15-20 minuta,to mu je bila priprema za novu sezonu,ukupno na SP je šutirao 52 puta,juče dakle u samo jednoj utakmici šutnuo je 21.Odigrao je svega 56 utakmica u NBA prošle sezone,povrede čine svoje i to niko ne vidi,bitno je da se čulo za njega.Tamo gde je stao,nastavio je ove godine,jako dobar igrač,ume i da doda loptu broj asistencija to govori.Sinoć je odigrao brutalan meč,43 poena,12 asistencija,8 trojki je dao iz 12 pokušaja,jesi li ti video te trojke,naravno da nisi,kao i ovi što pokušavaju da ga unize ali bitno je da se nešto laprda.Šut iz igre Indijane u trećoj četvrtini je bio 81 posto,pogodili su maltene sve što su šutnuli,15 trojki su šutnuli pogodili 12,to sinoć i ko zna kad,nema tu nikakve odbrane,kad neko šutne sa pola terena i pogodi ili sa 8-9 metara.NBA i Evropa nebo i zemlja razlika,ne igra se po istim pravilima,tereni nisu isti,dosta toga je drugačije.
N

Navijam za Zvezdu

pre 6 meseci

Vi koji pišete loše o Bogdanu imate ozbiljno zlo u sebi! Tačno je da Bogi nije igrač ne znam ni ja kakvih kvaliteta, ali je jako dobar momak. Druži se sa našim ciganima Gudurom i Dobrićem, podržava tog Gudurića iako se momak ne može sastaviti kada igra za reprezentaciju. U NBA je napravio jednu solidnu karijeru, a vala se i namlatio para i svaka čast i za to. Igra srcem za državu, sad što nije kalibar Bodiroge u kontroli lopte i vođenju i što je daleko od Stojakovića u šutiranju pa nije on momak kriv. Dok god Zvezda bude imala navijače kao što ste Vi, ne zaslužujemo nikada ništa da osvojimo!
B

BicuSlobodan

pre 6 meseci

Bogdan je postao NBA Branko Lazić.
G

Gost137

pre 6 meseci

To je zato sto se igra dobra i angazovana odbrana 😂 Pa Halibarton na celom svetskom nije dao 25 poena.
t

turcin obradoglouu rumeni

pre 6 meseci

Bogdana samo grobari kuju u zvezde, nikad u karijeri nije presao 15p po sezoni. Ima 150 boljih igrača od njega. Doduse sekta svojom propagandom i od ometenog alekse napravi legendu srpske košarke aleksaaaa aleksaaaaaaa alekssssaaaaaa
7

799

pre 6 meseci

idi navijaj za svoje legende, le branka, nedovica, lazarevica, kuzmica i ostale..oni imaju daleko bolje i uspesnije karijere, sa dosta vise doprinosa i klubu i reprezentaciji..
Д

Др.Машинства

pre 6 meseci

Какви су,такви су,легенде су. А у Железнику легенди нема.
v

vestu

pre 6 meseci

što bi bivsi jehova kazao, ciglana bogi
ž

žeks jehova

pre 6 meseci

Ciglana d.o.o Bogdan Bogdanović
Z

Zmago Sagadin

pre 6 meseci

Много сте лајави за клуб основан 2012. Мало поштовања за оне који дуже трају и нешто значе.
1

12346u

pre 6 meseci

bogi ne bi mogo ni u partizanu igrati kolko je los
u

uplakani grobar mucenik

pre 6 meseci

da dulo nije vatao za vrat kineskog snajpera on ne bi ni dovde doso
0

09

pre 6 meseci

cirkus samo se šutaju trojke i pogađaju, u el je zanimljivo kad šutiraju i promašuju