Komentari na vest

Partizan ako trepne, propade sve

Ivan Vasiljevic

pre 3 meseca

Sto kaze Dragan Jovanovic u "Lajanje na zvezde" - "A samo je na sekundu spustio ruke..." :P
D

Dedadakaze

pre 3 meseca

Opleo sam Babudakazem,samo se ne secam gde i kada ali sam je j.bo....
L

Lazar96

pre 3 meseca

@gost nezvani slazem se, trener mora da se postuje i njegova je poslednja, ali isto tako mora onda da bude i kada Panter ne napravi faul, a trener trazi... Ili kada Ledej odigra zadnji napad drugačije pd dogovorenog. Zasto nisu snosili posledice? Ne, nego ne poslusaju trenera, odigraju svoje i nikom nista. Ne smem da zamislim sta bi se desilo da je to uradio neki od domaćih igrača.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

mnogo jake 3 trecine, poraz od Reala je ocekivan i skreno ja sam mislio da ce mnogo ranije oni voditi sa vecom razlikom. Nama je bajern i virtus bio promasaj a ako budemo igrali kao protiv Reala nema da brinemo
H

Hbbg

pre 3 meseca

Trener baš tad potpisivo!
D

Dedadakaze

pre 3 meseca

Koji k..ac aplaudirate Hezonji? Zasto? Ko ga je.e....samo mu stvarate komfor u Areni....i onako rastereceni i sta god baci pogodi....ma bre zasto APLAUZ,ZASTO?????? On mora da se oseca neprijatno u Areni!!!!
B

Babadakaze

pre 3 meseca

Dragi deda, za Hezonju si u pravu, ali nije on jedini iz komsiluka koji je u hali? Tu je pola bivse reprezentacije u fudbalu, Ratko Rudic, kojeg licno Zeljko poziva na utakmice! Samo sto jaci aplauz i uvlacenje u bulju, pogotovu Hezonji, posto ce da predje u PAO! Smesno i jadno, mada nadam se da ce i tebe deda da povedu u Zagreb u uzvratnu posetu, kad bude igrao Dinamo ili Hajduk protiv nekog u Evropi, posto su kosarku ugasili, kao sto ce i nasa uskoro!
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

decko je igracina ...takvim treba aplaudirati bez obzira odakle je ,ko je ,sta je...

Zeljko Vucen

pre 3 meseca

Partizan, u košarci, nije mali klub, kao što Zvezda u fudbalu nije mali klub.Mjerilo za to su titule šampiona Evrope. Ako se baš ne slažete sa ovom činjenicom, onda ovako: Zvezda šampion Evrope i prvak Sveta, Partizan vicešampion Evrope, u fudbalu.U košarci Partizan šampion Evrope a Zvezda ?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Bosna je za vas institucija.
e

e

pre 3 meseca

Uopste to nije merilo,hoces mozda da kazes da Atletiko Madrid ili Arsenal nisu veliki klubovi,a nisu bili prvaci Evrope?Nisu najveci ,ali su veliki.Takodje postoje klubovi koji su jednu ili dve sezone uradili nesto u Evropi,a preostalih sto godina igraju nize rangove takmicenja.Milion stvari se uzima u obzir kada se govori o nekom klubu,od trofeja,do velikih pobeda,cak i poraza,prisutnosti na velikim takmicenjima,pa i do navijaca,ponasanja klupskih celnika ,vecnim listama,odnosu prema protivnicima...
@

@Zeljko

pre 3 meseca

Mislim da je pravo vreme da potegneš i uspehe u vaterpolu, pošto je ova sezona košarke neslavno završena. Imate najskuplji tim u istoriji košarke na ovim prostorima (6 budžet po veličini u Evroligi), a slavićete 11 mesto i to što ćete imati neku pobedu više od Zvezde.
B

Bole01

pre 3 meseca

..Žkk Crvena Zvezda sampion Evrope u kosarci
n

ng

pre 3 meseca

isto prvak evrope
A

Aleksandeeeer

pre 3 meseca

Pobenik kupa pobenika kupova 1974 i ima trofej evropski u Evropi za razliku od vas koji nemate evropski trofej u vetrinama. E u tome je razlika ako te bas interesuje taj podatak. A prvi evropski trofej Srbiji i Beogradu je upravo taj osvojeni.
H

Hgfdgvv

pre 3 meseca

Zvezda u fudbalu prvak Evrope i Sveta...Evropa je kobtinent gde se najbolji fudbal igra.Zvezda u košarci, bar te godine,je kao prvak NBA u košarci, kao Denver s Jokićem.U Evropi se ne igra najbikha košarka nego u USA.Tako da deda LAŽEŠ!I da vicešampion Evrope nije titula...Više je kitula..nako..ta tebe
@

@kkp

pre 3 meseca

Ono što je dobro u ovom porazu od Reala je da smo konačno zategli odbranu i da nismo primili sto poena. Biće to još bolje sledeće sezone.
S

Slavuj

pre 3 meseca

Što se tiče rekorda, neki dan je bila vijest da je CZ negativni rekorder u EL jer u novom formatu, koji se igra od 2017 godine ni jednom niste bili učesnici top 8 , iako ste redovno igrali takmičenje. Odavno se ne palite na to takmičenje. Bitan je Korać i KLS.
S

Samo

pre 3 meseca

Jeste bitan,samo sto vama ne odgovara nista gde ste iza Zvezde.Da vam nije bitno ne bi punili Cair,ne bi drzali konferencije za stampu o kojim se prica i pise mesecima.Mogu da se kladim da si bio na ivici suza kad ste izgubili u finalu kupa,samo si "nejak" da priznas istinu.Evo ja priznajem,krivo mi je sto nismo bili ni blizu plej ofa,ali cini mi se da i vama sleduje slicno.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kako se zaboravljaju dulove legendarne sezone sa 2 pobede u grupama sa Prokomom i Zelenomgorom iz Bugarske.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

uzeli su zuckovu levicu sad mogu da je stave u desnicu i ..... :):)
N

Nbhgv

pre 3 meseca

Najbitnija ABA! E tu mastimo kolac!
p

partizan le

pre 3 meseca

Idemo tako gde i zasluzujemo u evrokup
R

Rutinirao...

pre 3 meseca

...IH REAL SA REZERVNIM TIMOM!
R

Repac Plandište

pre 3 meseca

Dajte Zelimiru novi ugovor. Ja mu verujem. U stvari bas mu i ne verujem. A i ugovor ne morate da mu date. Samo mu dajte 3 miliona platu i 50 meleona evra za roster i nece niko ni da trepne. Sa ovim su se složili...
E

Ef4

pre 3 meseca

Da li na F4 ide automatski, tim koji ima najveću posetu ?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ne dobija trofej za najluđu seriju.
l

lion zion

pre 3 meseca

nazalost ne ide CZV
5

55449

pre 3 meseca

Real dosao bez trojice najiskusnijih igraca,koji su mu prosle godine doneli titulu prvaka evrope.Real dozirao minutazu Kampacu,Tavaresu,Musi..Real koji je jedva pobedio Albu u proslom kolu,Real koji je vise mislio kako da sacuva igrace od povreda pred plej of,nego kako da pobedi..taj i takav Real rutinirao protivnika sinoc...Cuz Mateo (opet) skolovao obradovica..
L

Lazar96

pre 3 meseca

Već dugo sam mišljenja da su igrači Partiazan pod ozbiljnim pritiskom od strane trenera. Trifunović, Smailagić, Vukčević su momci koji ni milimetar nisu napredovali, a mislim da itekako imaju šta da pokažu. To je ono što me najviše nervira, za njih nema stpljenja, a dok se strancima svašta toleriše. Zato sam mišljenja da Željko treba da ostane u klubu, jer ima ugled, ali ne kao trener. Partizanu realno ništa nije doneo u smislu rezultata, igra nula, asistencije sve govore.
R

Realan 2

pre 3 meseca

Trifa ima preko 200 utakmica za kkp, kad ce poceti da pokazuje to sto ima da pokaze
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Da se ima A licenca i garantovano takmičenje u kontinuitetu, verovatno bi bilo drugačije, pa bi mogli više da igraju. ovako je svaka utakmica na nož . Nisam baš siguran da nisu napredovali, ali ako radiš suprotno od dogovora i plana, moraš napolje. U košarci trener ipak ima direktan uticaj na svaku akciju.
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Tipujem da Milano ide kao deseta ekipa.To sto su pobedili Monako u Monte Karlu meni dosta toga govori.Baskonija je isto kriticna ukoliko ne dobije Efesa kuci jer gostuju Realu i Virtusu,mozda ih Real pusti jer im nece trebati.
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

Pozvao bih celnike u EL da se smiluju i da udele klubu iz laktasa neki mali trofejcic za ulazak u Top 13 ove godine,pa makar onaj za decu sto se kupuje kod Kineza,jer to ce im biti jedini trofej i titula sto ce dobiti ove sezone i nista vise od toga!
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Lako je vama, vi već držite fenjer.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Hezonja opet rutinirao svoje.
c

cule87

pre 3 meseca

navijači Partizana se ne zadovoljavaju plej-inom ni plej -offom. navijači Partizana očekuju titulu u Evroligi, pošto imaju jednog Željka Obradovića na klupi. navijači zvezde se zadovoljavaju domaćim trofejima, i zadovoljavaju se time da Partizan ne prođe. Kao ja kad bih igrao igricu koju sam prešao mnogo puta, nije mi zanimljiva više, ali zato neko malo dete grize da pređe. Međutim, novu, težu igricu ne može ni da ukapira...
U

Uuuuuuuuuu.....

pre 3 meseca

Jeeeeeeee,koliko godina imaš sinko?
b

bgcz

pre 3 meseca

zato i Duljaj pustio da mi probamo da osvojimo i ovaj format lige šampiona.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ahaha al zato mi smo igrali f4, f8 uzeli trofej za najluđu seriju...
J

Jel bilo

pre 3 meseca

Po faci?
T

Top Gun

pre 3 meseca

Nista smesnije na svetu nema nego kad o Evroligi pricaju navijaci malog kluba koji u zadnjih 15 godina osvojio samo JEDNU titulu i odigrao JEDNU celu EL sto je ginisov rekord,i onda oni takvi nasli nesto da pricaju o "uspehu u kosarci" haha,neprocenjivo!
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Koji su vaši uspesi? Tri puta zamalo plejof? 7 godina niste ušli u plej-of sa sve projektom evropska zvezda! Potrošiste 50 vrtića i škola, ceo nacionalni stadion za lokalno samozadovoljavanje.
N

Nejasno

pre 3 meseca

Nije mi jasno zašto naša država finansira ovaj klub iz susedne države? Plus trenera iz Male azije...
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Zato sto i mi iz susedne drzave placamo porez ovde!I to 1/3!
b

bgcz

pre 3 meseca

porez ne placate sigurno.
S

Slavuj

pre 3 meseca

@ nejasno. Ni meni nije jasno da ti dobiješ 11 pluseva na svoj dječiji komentar i samo 2 minusa. Botovi opet ste se aktivirali nakin sinoćne utakmice. Mi još odlučujemo o sebi, a vi?
Z

Za Slavuj

pre 3 meseca

Nista vi ne odlucujete,samo ti to niko nije objasnio.Jedini ko moze to da kaze je Pablo Laso,samo oni odlucuju sami.
D

Da se ne lažemo

pre 3 meseca

Real sa pola gasa. Dodali su kad im je trebalo i mirno priveli utakmicu kraju.
G

Gg3+

pre 3 meseca

Kao grobar se slažem. Nije mi baš ni jasno za šta se borimo. Čak i da dođemo do tog play offa, išli bi na real gde nemamo šanse. Samo bi smo se umarali umesto da se čuvamo za ABA.
R

Realan 2

pre 3 meseca

I dalje je velika vecina komentatora opterecenih zeljkom I partizanom koji postavljaju svetske rekorde osvajajuci titule prvaka drzave sa DVE odigrane utakmice I to sa filijalom, rekord nezabelezen u istoriji sporta...
G

Gost321

pre 3 meseca

Pa da niste pobegli odigrala bi Zvezda jos neku utakmicu, ali sta je tu je. Aj popij mleko sad smiri se malo;)
M

MVP ČAČAK

pre 3 meseca

Acika nam dam neograničeni budzet a mi ga razocarali visi i taj plej in
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Za razliku od vas koji budzet skupljate ciglicama.Nego saznali smo 1 od 100 nacina na koji vam pomaze Sinisa Mali.Koji su jos 99 nacina?!
H

Hezonja

pre 3 meseca

JEL EL DAJE KOJI TROFEJ ZA ULAZAK U TOP 11 ILI 12,DA I OVI STO SU PUKLI OD REALA OSVOJE BAR JEDAN JEDINI TROFEJ OVE SEZINE🤣
n

niko igokei...

pre 3 meseca

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni Negativan rekord u celoj evropskoj kosarci,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina i to za redom sto je rekord nad rekordima,to je ta njihova "uspesna istorija" kojom se toliko ponose!
j

ja ja ja

pre 3 meseca

kao ni tebi da budes idi..ot i da ti je vruhunac dana da ostavis taj komentar ovdje i da se vracas po 100x dnevno na njega, da vidis da li ti je neko stavio plusic
R

Realan 2

pre 3 meseca

10 druze... Al nema veze, I dalje 10 I da je 12 I da je 13, ti I dalje citas vesti o partizanu I imas potrebu da komentarises... Sta vam je dule uradio...
D

Decenijasi

pre 3 meseca

@ja i realan, Imam jedno pitanje za vas dvojicu,a zasto vas svi zovu Decenijasi,da nije mozda sto niti jedne titule i EL videli niste preko Deceniju ipo sto je rekord svih rekorda u celoj evropi,to treba uvek napominjati!
R

Realan 2

pre 3 meseca

Zna li ovaj decenijas sta znaci decenija, koliko je to godina i kad je partizan uzeo zadnju titulu...
M

Mile led

pre 3 meseca

Samo laksi trening za naseg brata i deliju Kampaca i nista vise,lagana pobeda i to sa rezervnim timom.
Z

Zeljko Odlazi

pre 3 meseca

Od svih u celoj Evropi,jedini si trener koji sa 30+ mil budzetom i 3 mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju a sve ostalo pogubio,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
Z

Zeljko Odlazi

pre 3 meseca

Od svih u celoj Evropi,jedini si trener koji sa 30+ mil budzetom i 3 mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju a sve ostalo pogubio,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
K

Kampaco

pre 3 meseca

ReaLno pojma nemate o kosarci.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Vucko daj nam jos 30 miliona da bi igrali taj plej in
j

ja ja ja

pre 3 meseca

usput kad vec daje, neka da Limenkama jos 200 miliona, da budu konkurentni za F12
o

ogisa ogisa

pre 3 meseca

Rece neko ciji je tim samo dno EL
P

Pustamo Virtus

pre 3 meseca

Kao zakleti Zvezdas od srca cu veceras da navijam za Virtus da pobedi i Bajern takodje,samo da igokea padne na top 13 do kraja takmicenja!
N

Navijači železnika

pre 3 meseca

Nadam se da će i moj fmp jednom dočekati da zaigra u tom top 8 jer počinje stvarno da me bude sramota jer deceniju koliko postojimo i igramo Evroligu mi nikada nismo uspeli da uđemo u taj plej of a zemlja smo košarke.
Z

Zeljko1212

pre 3 meseca

Al je Zeks nacrtao zadnju akciju nema sta, samo sto Avramovica ne zna da ubaci a sreta, jedina ekipa koja napada kos u zadnjem napadu nebitno kolika razlika, sta reci malo mu sto zna 100 akcija veliki Zoc
j

ja ja ja

pre 3 meseca

Pa bleso mali ,znas li zasto napada zadnji napad, zasto se ide na svaki kos.. zato sto cika Zoc zna da se posle svaki kos pika, da bas taj jedan kos moze odlucivati u play offu..ali sta ti znas o tome, vi ste veciti fenjerasi, vama kos razlika nije bitna
N

Napred Virtus i Bajern

pre 3 meseca

Zvezda treba da pusti Virtus da pobedi veceras i sve ostale protivnike pa neka igokea zavrsi u top 13 na kraju,to je najbolje resenje da im vratimo ostom merom!
R

Realno samo

pre 3 meseca

A sta vam je Partizan kriv što ste 16i?
Z

Ziveo Real

pre 3 meseca

@Realno Pitaj vaseg babarogu i njegove placene sudije iz EL.
M

MJS

pre 3 meseca

Bravo((((. Damo jo da vidimo saopštenje u excelu!!! Pa puknite od muke!! Sinoć u Areni preko 20000 ljudi od kojih 90% iskreno voli svoj klub!!! A večeras će da de vidi ko ste Vi!!!!!
I

Ivan3333

pre 3 meseca

Ti mozes jedino da pustis Sutjesku da te dobije jer 2 mjeseca niste dobili mec u Evroligi prosuli su vas i Asvel i Alba. KK Rekreativo Zeleznik.
I

Izgubili derbi 3x

pre 3 meseca

@MJS Kad skupite 25K navijaca u Areni ko Zvezda protiv Budiveljnika onda se javite,do tad PsssT mnogo ste mali...🤫
M

Makarena

pre 3 meseca

Jaramaz , Trifunovic , Koprivica , Smit , Andjusic , Douzer , Ponitka , Panter , Smajlagic ...Ovih 9 igraca nisu vezali mesec dana da su u dobroj formi ...Da bi bio konkurentan sa ostalim ekipama u EL ne mozes da je igras sa 5 , 6 igraca.. Pogledajte samo Real i Barsu , koja god da je petorka na parketu razlike nema , oni te melju svojim tempom i na kraju te rutunski pobede... Takvim ekipama je dovoljno 2 do 3 minuta i protivnik je slomljen ....Ovoj ekipi na leto treba remont ozbiljan da bi bili ravnopravni sa ostalima... Podrska ovima sto ih imamo , kakvi god da su nasi su ....Napred Partizan ...
K

Kup u Nisu

pre 3 meseca

A koja titula i trofej se dobija za ulazak igokeje u top 13 u evroligi? pitam za druga igokeasa?
M

MJS

pre 3 meseca

Pa videćemo koji će Top ? da bude!!! Kod Vas Top 16-17 sigurno!!! A ovaj kup je kup NČ ili AV a ne KRK!!! KLS osvajate u 2 utakmice sa svojom filijalom!!! To nema ni u Africi!!!!
k

klupa i klupa

pre 3 meseca

Partizan nema klupu i tu je glavni problem.Pogledajte kad nama izadje prvi tim a udju Jaramaz Andjusic Trifunovic Ponitka pa na njima Krka il Mornar prave seriju 10/15:0 odma a kamoli neki ozbiljan tim.Andjusic spot up shooter to je njegova uloga covek ne moze da ubode bazen krenuo da sutira o tablu Ahahahha ljudi ovo je ne ozb,Jaramaz i Smajli bolje da setaju kerove pored dunava nego sto igraju kosarku ne bi mogli da igraju ni u KK Zlatibor sa ovom igrom.Ponitka zalutao decko ,Trifun kao trudi se bori se al on decko nije za Partizan on je za Tofas Bursu tako nesto .Partizan nema klupu glavne igrace koji su van forme totalno sami po sebi vec nema ko da odmeni .Nama Zek igra po 30+ minuta to ne moze tako,nemamo pleja celu sezonu i na to kad se doda ova klupa dolazimo do zakljucka da je top 10 premija sa ovom igrom ako ga uopste bude.Partizan za 50% slabiji nego prosle sezone.Kad pogledamo i taj top 10 nista ne znaci jer cak i da prodjes tu ides posle na real il na barsu i prve dve igras u kostima ,znaci plej in to donosi samo jos jednu il dve krcate arene i to je to jer mi protiv reala il barse il panate nema sta da trazimo sa ovom igrom…
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Kreni redom: slučaj Mirotić, slučaj Madar, povreda Smajli, povreda Aleksa, povreda Panter, kasna kupovina igrača, privikavanje Kaminski-Dožer, pa opet krug povreda....jbg nemaš ti domaćih igrača kvalitetnih da pokrpi te rupe i ispuni zadatke, a moraš da ih imaš. Partizan sve rasprodao domaće i mlado.
f

fmpoz

pre 3 meseca

samo vi iz predgradja vodite racuna o tome kako sa 15 pojacanja svake god ne moze da udjete u top 8 nikad, svake god menjate po 3 trenera i nista, a za budzet znaju svi da imate najveci
D

Decenijasi

pre 3 meseca

Ono kad o EL prica navijac kluba koji tu istu EL video nije punih 13 godina u poslednjoj deceniji,cisto da podsetim da se ne zaboravi!
H

Haha

pre 3 meseca

Ne placa se odsteta za pojacanje a niko nema platu kao Panter 2,7 miliona. Posle odlaska Nejpira niko nema platu kao Ledej, Naneli, Kaminski, Dozier. Po izvestaju prva sezona Obradovica, 12 miliona, 0 trofeja i top 16 Evrokupa, Zvezda sa manje od 9 uzela tri trofeja.
T

Top 11

pre 3 meseca

JEL ZNA NEKO A KOJI 'TROFEJ' SE DOBIJA ZA ULAZAK U TOP 11 U EL,POSTO SU KUP VEC IZGUBILI A IZGUBICE ISTO I ABA LIGU I KLS,PA REKO RED JE DA DOBIJU BAR NEKI TROFEJ ZA ULAZAK U TOP 11.
O

Odgovor...

pre 3 meseca

...dobice patku za ulazak u top 11-12 i nista vise,nece opet ni jednog trofeja videti ni ove sezone isto ko predprosle kad su od Covica i Zvezde izgubili Triplu Krunu a imali najveci budzet u evropi!
T

Top 11

pre 3 meseca

JEL ZNA NEKO A KOJI 'TROFEJ' SE DOBIJA ZA ULAZAK U TOP 11 U EL,POSTO SU KUP VEC IZGUBILI A IZGUBICE ISTO I ABA LIGU I KLS,PA REKO RED JE DA DOBIJU BAR NEKI TROFEJ ZA ULAZAK U TOP 11.
O

Ojhaaa

pre 3 meseca

Jabusele gazi sektu
j

jsd zlo

pre 3 meseca

nikad skuplji tim, a rezultati najgori, uzivajte navijaci igokeje jos malo
G

Grešiš

pre 3 meseca

Ni smo mi najgori, nego imate i suvise kompleksa od Partizan i od Obradovića.
J

Jedan Trofej

pre 3 meseca

@Grešiš Od koga da imamo komplekse,od trenera koji za pune 3 god u klubu sa 40 mil budzetom po sezoni jedva osvojio samo Jedan trofej a sve ostalo pogubio i koji vise ni kup da osvoji ne moze i gubi sva 3 derbija za redom u razmaku od samo 15 dana!
T

TRI CETIRI NISU ZA LIGU

pre 3 meseca

FALI NAM N. DIMITRIJEVIC ,MARINKOVIC I LUCIC. ROSTER NAM JE SLAB BEZ REPA I GLAVE. ZATI BRZO PADAMO A TI SE VIDI NA GOSTOVANJIMA. NAJSLABIJI SMO ! KAO DOMACINI SMO ZA F-4 !
m

more mars...

pre 3 meseca

nikad slabiji tim a zvezdin tim je mnogo jak? ko o cemu
1

13 god bez EL

pre 3 meseca

Zali boze samo prosutih 30+ mil za ovaj drzavni projekat iz laktasa koji vise ni kup da osvoji ne moze i koji titule i EL igrao nije preko 13 punih godina!
R

Rutinirao...

pre 3 meseca

...ih brat Kampaco sa Realom isto ko Cova sa Zvezdom u sva TRI zadnja derbija,znaci lagano ko na treningu,Top 13 im je zagarantivan na kraju!
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Zvezda neuspeh je ogroman ali ni partizanski nije mnogo manji. Pogotovo, jer imaju najboljeg trenera u univerzumu ikada sa 1000 akcija i što je početkom sezone išla najava od malih partizana da sve osvajaju uključujući i EL i to sa lakoćom. Izgleda da ove godine ni do finala ABA lige neće doći.
@

@kraljevic marko

pre 3 meseca

...zvezdin neuspeh ne moze da bude veci nikako. zvezda je promenila ceo tim, kada je zeljko dosao i uradio isto zavrsio je u top 16 evrokupa. zeljko ima kostur ekipe 3 sezone i budzet u top10. zvezda uz rekonstrukciju ima i jedan od 3 najmanja budzeta u evroligi. zvezda je tamo gde su kladionice i predvidjale, partizan nije.
T

Torbicis E

pre 3 meseca

Ekipa izgleda bolje,Panter ne igra ni blizu njegovog nivoa,Ledej je mnogo bitan, upravo igraci poput njega ne dozvoljavaju onakve serije poena od sinoc,ali zamena za Egzuma je najveći problem,ako ne proigra Douzer,nista od nas,a ne znam šta ceka!!!
K

Kkpkkpkkp

pre 3 meseca

Partizan nek trepce do plej ina a vecina komentatora ovde bolje da pripazi kako igra asvel jer im dise za vratom, ipak je bolje 16 nego 17 mesto....
@

@kkp

pre 3 meseca

...apsolutno je svejedno - 11, 16 ili 17.,pa cak i 10. je ista stvar, jer su ti onda potrebne dve pobede u gostima da bi dosao do duela sa realom, sto ako ne prodjes na f4 ne donosi nista. garantovano pojma nemas ko je pre 5 godina igrao plej-of a verovatno ni f4. bajern je pre dve godine ispao u plej-ofu na 5 utakmica, i? jel se neko sada potresa sto je pao prosle sezone bio najgori ili se svi nadaju da ih izbegnu u plej-ofu?
R

Realan 2

pre 3 meseca

Ovde ostavljaju komentare navijaci kluba koji pola sezone igra rekreativno a komentarisu tim koji ce se do zadnjeg kola boriti za prolaz dalje... razumem da procitas vest ali da ostavljas komentar o plej ofu evrolige a od plej ofa si gledao jedno metlanje nebojsinog kluba... da ne pricamo o budzetima sad a sam covic najavljivao napad na f4, budzet 16 miliona, neca rece najbolja cz ikad... veliki kompleks imate od zoca i partizana a i sami ste svesni koliko vrede kls titule sa dve odigrane utakmice sa filijalom...
a

ajde

pre 3 meseca

naravno da igramo rekreativno kada nam je budzet takav i igraci prosek , A sta je vas izgovor, lazljivi stvore?
F

Fgh

pre 3 meseca

A vi niste komentarisali nas predhodnih 10godina kada ste igrali EK...pa sad nekome branite isto jer imate par pobeda vise
P

Pitanje?

pre 3 meseca

Da li ste primetili (bas kao prosle godine u isto vreme) dosla pauza u skandiranju AV, mora da je to zbog Retrogradnog merkura pa se pravi pauza, kod najlaznije opozicije je sve tako predvidljivo, Kada krece reketiranje ponovo?
a

ahha

pre 3 meseca

Koja pauza druze? Juce grmelo...
m

melo007

pre 3 meseca

kao sto sam vec pisao sezona je izgubljena onog trenutka kad je mirotic ispalio jer se predugo cekao i posle jednostavno sve sto je vredelo je vec otislo i krpile su se rupe.Na sve to kad se doda Jaramaz koji sledece sezone moze komotno da ide da igra aba 2 ili kls jer ovo nije ni za fiba ligu sampiona sto on pruza.cekamo pleja kolko dugo oni ljudi dovode treceg pleja virtusa koji je tamo mahao peskirom da bi kod nas isto radio/totalna enigma smit nista nije vidjeno od njega.E sad da vam kazem jednu informaciju koju mozda ne znate dozer ima problema sa kolenima i celo vreme igra sa bolom +decko ne zna da igra pod kontaktom prosto nije se uklopio u evropi.Panter ocajan ne znam sta mu se desilo i sta je radio u Americi letos da se tolko resetuje+ sto se trosi igra pleja a to nije njegova uloga.Smajli ni senka igraca od prosle sezone .Jedina svetla tacka Kaminski i Kaboklo koji se stvarno da kazes igraju i pruzaju nesto,posebno kamisnki koji ima jako veliki kosarkaski IQ.Avramovic jedna dobra utakmica pa 3 lose i tako u krug al od njega ne treba ocekivati vise od toga zna se od koga se ocekuje a taj od koga se ocekuje ne donosi to i tu je problem.Sve u svemu partizan ako uspe da dodje do top 10 bice premija sa obzirom na igru i na sve sto se desavalo .Sam hezonja je rekao sinoc Partizan mnogo sporiji nego prosle sezone i to se tacno vidi nit imamo neki protok lopte nit asisetncije,sve se svodi na sut za 3 i 1na 1 igru i na kraju kad se lomi nema ko da prelomi.Na leto moraju da idu Jaramaz,Ponitka,Panter,Andjusic , Smit,Dozer, ostalo ostaviti i dovesti 4/5 ozbilnjih pojacanja ako zele bilo sta da urade ozb u evroligi!
J

Ja često igram turnire

pre 3 meseca

U bilijaru. Tu su najčešće nagrade podeljene 40% prvom 20% drugom i po 10% trećem i četvrtom od ukupno prikupljenog novca od uplata za učešće. Ne bi bio problem da se ulaže novac u KKP ili KKCZ pa i da se da da budžet bude 40m eura, ako ćeš ako doguraš na F4 pa sve da izgubiš u polufinalu dobiti tipa 80m eura, pa ako uspeš država ti uzme nazad novac što ti je dala plus neku kamatu, ali ovako, na oba kluba samo državnog novca je bačeno oko 30m eura za ovu sezonu, Zvezda je ispala iz svih kombinacija, a Partizanu je svejedno, ako i bude deseti, ispašće jer dva gostovanja dobiti ne može jer nema nikakvu igru.
c

coki976

pre 3 meseca

ti si igrač bilijara 😀
L

Licemerni ste uvek bili

pre 3 meseca

A da napisete "najskuplji tim u istoriji" nista a?
b

bvbbl

pre 3 meseca

Srbija je ulozila i u zvezdu, a ona 16. Zar to nije ogroman neuspjeh?
b

bvbbl

pre 3 meseca

Srbija je ulozila i u zvezdu, a ona 16. Zar to nije ogroman neuspjeh?
b

bacala

pre 3 meseca

je Srbija dosta para na razne neuspele projekte,ali ovaj he definitivno najgori!
b

bvbbl

pre 3 meseca

Srbija je ulozila i u zvezdu, a ona 16. Zar to nije ogroman neuspjeh?
G

Gtr

pre 3 meseca

A najjaci su cigani sto komentarisu Partizan koji igra takmicarski do poslednjeg kola i koji ce opet igrati bar plej in, ako ne u plej of za razliku od njihovog kluba koji svake sezone igra EL do Nove godine, a nakon toga je igraju samo rekreativno jer izgube sve sanse za prolaz dalje.
I

I staaa

pre 3 meseca

Dzaba vam i to...
B

Baxter88

pre 3 meseca

Veliko je pitanje dal cete biti u play in, ako se ne pobedi Olimpijakos, nistaaaaa, 2 pobede verovatno nece biti dovoljne tako da biti 11. ili 18. totalno je nebitno...
С

Само

pre 3 meseca

је на тренутак спустио руке....
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Како ради бот машина из Железника...
D

Driver 8

pre 3 meseca

U sledećoj utakmici dolazi Oli koji se bori za prednost domaćeg terena u plej ofu, gde 4 ekipe imaju 19 pobeda od 3-6 mesta, a oni utakmicu više. Ako nije pobeđen realno nezainteresovani Real, teško je očekivati nešto protiv veoma jakog Olimpijakosa. Ostaju one poslednje dve, ali je pitanje da li će tada sve zavisiti od Partizana.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Sa dve pobede nisu neke sanse da ce biti u top 10 realno a da pobede sve tri isto nije realno tako daaaaa...
c

cv

pre 3 meseca

malo je 20m budzeta daj jos 20
M

Mikula

pre 3 meseca

Igra Partizana je tapkanje lopte i šut za 3, to što oni igraju veze nema sa košarkom. Dobri individualci sa bivšim trenerom koji ima 120 akcija je gubitnička kombinacija. Nije ga džabe Fener isterao.
o

ojhaa

pre 3 meseca

kad krece reketiranje?
l

lazi grobarske

pre 3 meseca

U samo dva dana da bi opravdali lesora zbog običnog vredjanja, njihova bot zajednica je izmislila da je bilo nekog rasizma i majmuskih krika,pa su Vredjali Jabuselea i Musu sa "Muso turcine" 8 ,to onih kojima nacija nije bitna, to je tolicemerstrvo i sizofreno cepanje
B

Baxter88

pre 3 meseca

Musa je Turcin a Hezonja im brat?! Koji je to mentalni sklop cccc
m

mali jsd

pre 3 meseca

nista u naslov brukanje najskupljeg tima u Istoriji Srpske kosarke? kao juce stos re najskuplji stavili u naslov
d

da ne place sekta

pre 3 meseca

Nista daj drzavo jos 20 miliona
N

Niko123

pre 3 meseca

Pa vama su dali više nego Partizanu, pogledaj koliko stranaca imate u Fmp1 i Fmp.Stariji brat se bori za opstanak u Aba ligi, dok mladji bitku bije sa Albom i Asvelom za poslednje mesto u Euroligi.
J

Jole 39

pre 3 meseca

sramota ode 30 miliona evra narodnijćh para za top 14, sramota me ovakvog kluba, realan sam grobar