Komentari na vest

Partizan do kraja ABA lige juri sve pobede i navija za Budućnost protiv Zvezde

F

Fuštar

pre oko 2 godine

Partizan nikad vise nece igrati Evroligu!
s

sns nordeus

pre oko 2 godine

Bokan je po naredjenju AV morao da pusti fuzionisanu igokeu da lagano pobedi u moraci jer drzavni vrh Srbije ne sme da dozvoli da njihov projekat kome su dali cak 50.mil evra za budzet i 4.mil za puntera zavrsi kao 3-4 plasirani,to zna ceo Balkan!
D

Dexl

pre oko 2 godine

Budimo opet realni :ako Zvezda ima medjusobni skor bolji onda trebaju dva Zvezdina poraza,znaci pored eventualnog poraza od Buducnosti treba jos 1 poraz... Dakle Zvezda Partizan Buducnost i ostali da se poredjaju
Z

Zn

pre oko 2 godine

Svasta, pa opet su drugi i u tom slucaju zbog medjusobne kos razlike
M

Miguel

pre oko 2 godine

Vas ce i onako brat Jaka Blazic da otrese ponovo
M

Mop

pre oko 2 godine

Ovde su ljudi ne znam. Očigledno će Zvezda biti prva, Partizan drugi, Budućnost treća, Cedevita Olimpija četvrta. I na koju foru može Jaka Blažič može nas da upropasti. Pre će vas.
B

Borky

pre oko 2 godine

@Mop Mislim da je kolega mislio na to da Partizan ima jos gostovati Cedeviti i da ce tu izgubiti tako da sve ove racunice padaju u vodu ako je iko i pomislio da je realno da Partizan bude prvi na kraju ligaskog djela.
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa šta i da izgubimo. Nije valjda namešteno😮😮
M

Mop

pre oko 2 godine

@Borky kolega? Odlično

07.08.16

pre oko 2 godine

Pusti snovi..Dosta su cesti u Partizanu.Pusti snovi o tituli u fudbalu i osvajanju LK,pa u kosarci pusti snovi o Kupu,pa osvajanju EK,pa ABA ligi....Zvezda samo moze da kiksne sa Buducnoscu,jer se svasta tamo moze ocekivati,a i nece nam trebati.Dakle,Kalemegdan u junu,a drugi nek crvene i menjaju boje i nastavljaju da sanjaju puste snove.
M

Mile sa Cubure

pre oko 2 godine

Kako nema Zvezda gde da kiksne? A,Radnicki basket iz Novog sada zar to ne bejahu utakmice pune zara i do kraja neizvesne gde se odlucuje o pobedniku u samom finisu.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Pa Mile, Radnički Basket je promenio ime u Fabriku metalnih proizvoda, a oni u Crvenu zvezdu. Jedino Crvena zvezda nije promenila ime ni u koga.
H

Hulio

pre oko 2 godine

Ako ruse izbace iz EL skedece sezone ovi ce tranziti pozivnicu u EL.. Jer to je klub koji hoce na tudju muku sa udje u el.. Na terenu ne mogu.. Pobedili su srecno zvezdu, dali 300 trojki plus zvezfi falili igraci..
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Druže od kad navijate za FMP ušli ste u Evroligu preko ledja Cibone i Igokee a ove godine imate šansu da budete u top 8 isključivo preko ledja ruskih klubova tako da ne znam kako vas takve nije sramota da se uopšte javljate.
@

@Objektivac

pre oko 2 godine

Bravo druže, ugasio si ih sa ovim komentarom, svaka ti čast!!!
G

Gostje

pre oko 2 godine

hahahah, rece covek viji je klub 3x igrao el na racun drugih. Hahahahahah
T

TzT

pre oko 2 godine

Objektivac i vi ste LS igrali u fudbalu preko Zvezde.U vaterpolu isto.Pa ispali iz ligr regionalne u vaterpolu vratili vas zbog Korone.Igrate vec 2-3 put EK sa 7 mesta na tabeli.Nemojte vi iz jsd o tome samo.

Jug

pre oko 2 godine

@TzT Nama nesto vi da pricate mi smo sedmostruki sampioni Evrope posle Pro Reka najveci klub dok vi u vaterpolu niste postojali kako ste za par godina stigli do vrha Evrope kako ste igrali Jadransku ligu 2011. kada ste ispali iz iste kako ste 3 puta igrali Evroligu ne Evrokup koji ste takodje igrali i to sa 10 mesta u regionalnom takmicenju a nama obrisali sve postignuto u sezoni pandemije.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Zvezda sem Podgorice NEMA gde da izgubi,prejaki smo i to je preveliki kiks za sve...Nisam siguran da ce partizan pobediti u Ljubljani protiv raspucane cedevite,koja ih je vec jednom olešila u Areni...
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

STA NIJE JASNO ,SVI MUDRUJETE ! ZVEZDA - OLIMP. CEDEVITA PARTIZAN - BUDUCNOST ! AKO NE BUDE NEKO IZNENADJENJE SLEDI ZVEZDA - PARTIZAN E TAD SE NISTA NE ZNA !
G

Gost 12345

pre oko 2 godine

Ima cz i ozbiljnu utakmicu protiv fmp-a. To su uvek neizvesne utakmice jer mlada ekipa fmp-a uvek odlično odigra protiv cz
n

noless

pre oko 2 godine

A niko ne spominje da Zvezdu ceka tezak mec u poslednjem kolu sa FMP-om… Tu je nasa sansa. Buducnost i FMP!
A

AR

pre oko 2 godine

Nazalost, iako Buducnost pobedi zvezdu, a Partizan sve do kraja, koštaće nas mnogo prodata lopta na -16... fakticki trebaju 2 poraza zvezde da se dese...
B

Blaža ruši

pre oko 2 godine

Jeste li sigurni da ćete pobediti olimpiju?
M

Mop

pre oko 2 godine

Možda i nećemo, ali jel ćete vi FMP-u dati jednu pobedu. Ako Partizan izgubi od Cedevita Olimpije red je da im date pobedu jednu nekad. Što da ne? Red je
J

JarJar

pre oko 2 godine

I nije Lesor promašio šut za pobedu u derbiju jer sve i da ga je dao ne bi se važio jer je vreme bilo isteklo.

Forzza

pre oko 2 godine

Budućnost juče očajna, imam utisak kada su njihovi napadi potrebno im je 3 lopte na parketu peri, kobs, sili pa može se reći i popoviću, sve soliraju, nisam video ni jednu akciju jedino kad gurnu loptu vili ridu na centra pa on šta uradi uradio je, prošle godine mnogo, mnogo ozbiljnije izgledao Budućnost.A Partizanu svaka čast na prikazanoj igri i pristupu.Zvezda će biti prva pitanje je ogromno može li Zvezda uopšte izgubiti protiv ovakve ekipe Budućnosti koja ide samo na solo prodore i zavise od individualni kvalitet igrača, deluju mi kao raštimovani orkestar i u Zadru i u Ljubljani kao i sinoć tako da očekujem pobedu Zvezde.Pozdrav za sve ljubitelje košarke i navijače, biće baš uzbudljivo u plej ofu, a sve je moguće da će večiti zajedno u Euroligi sledeće sezone.
G

Gospodin Chaki

pre oko 2 godine

Zvezda može i da izgubi u Pg, a da dobije sve ostale i opet je prva pred plej of. Tako da će limari džabe navijati za milogorce.
Н

Навикли су

pre oko 2 godine

Они да навијају за друге
L

Laufer

pre oko 2 godine

Partizanova utakmica sezone bice u polufinalu EK. Finalisti idu u EL.Samo tri utakmice delice Partizan od toga.Preko ABA lige bice to mnogo duzi i tezi put.
J

JarJar

pre oko 2 godine

Da li će ići finalisti EK u EL ili samo pobednikm EK to se još ne zna.
C

Cacak

pre oko 2 godine

Ako Monako prodje medju osam, samo pobednik EK u EL....
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ovaj tekst u fazonu "evo cekam da se Dzesika Alba razvede, pa mozda imam neke sanse"
J

Joakim

pre oko 2 godine

I ja jurim Jennifer Lopez ko Partizan Zvezdu.. Toliko
r

random random

pre oko 2 godine

Samo sto Partizan nekad i otkine zvezdu, a ti JLo?
k

korisnicko ime

pre oko 2 godine

zvezda ce da kiksne jednu sigurno .. a vrlo verovatno i dve cibona ce da ih tresne hahahaha
B

BKS

pre oko 2 godine

Raduj se mogucim Zvezdinim neuspesima kad nemas drugo cemu...
Ш

Шарпланинац

pre oko 2 godine

Кад се прочита наслов испада да Звезда треба да изгуби само од Будућности, што наравно није тачно а то није ни у даљем тексту лепо објашњено. Плус треба партизан да добије све утакмице до краја а има тежи распоред и целе сезоне игра топло-хладно. Значи немогућа мисија за Изија!
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Druze Zvezda ce izgubiti od Buducnosti jer sudije nece dozvoliti novi poraz future.
G

Goran 223

pre oko 2 godine

Koji tekst, Partizan juri prvo mesto, koje i da pobedi sve do kraja neće osvojiti (uz to ide Cedeviti), ima nade. Zvezda je u opasnosti (pazi molim te), mina joj je Podgorica (gde može i da izgubi), a u ostalim utakmicama ima protivnike da se mora iznositi samo protiv Igokee.
K

Kiks

pre oko 2 godine

Oni vec godinama navijaju za Buducnost protiv Zvezde, samo im nesto jako lose ide hahaha 😂😂😂
д

д.г.

pre oko 2 godine

Нек Звезда и изгуби у Подгорици. Шта то мења ствари на табели? Озбиљан тим је и Цедевита али без помоћи публике тешко ће са вечитима у плеј офу.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Bitna pobeda juce mada uopste nije bilo lako Buducnost je solidna ekipa.Slag na tortu za nas bi bila A licenca Evrolige.
S

Statler

pre oko 2 godine

Kakvo odsustvo realnosti....