"Milosavljević, Aranitović, Milutinović i Milutinov"
"Milosavljević, Aranitović, Milutinović i Milutinov"

Partizan jači na startu Evrokupa: Milutinović ide u Viljnus

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.10.14. | 08:39

„Drugo je pitanje da li će i koliko igrati, ne bismo ništa da reskiramo sa njegovom povredom prsta desne šake“, kaže trener Vujošević

Milosavljević, Aranitović, Milutinović i MilutinovPobeda u Solnoku, porazi u Pioniru od Krke i Zagrebu od Cedevite, pa put za Viljnus. Posle skromog početka sezone u Jadranskoj ligi, košarkaši Partizana sutra odlaze u Litvaniju, gde susretom protiv Ljetuvos Ritasa otvaraju sezonu i na drugom frontu.

A na startu Evrokupa biće jači za još jednog letošnjeg novajliju – Andreju Milutinovića, koji zbog povrede nije igrao u početne tri utakmice sezone.
U odnosu na sastav koji je odigrao protiv Cedevite, na gostovanje u Viljnus, na startu Evrokupa, biće uvršten i Andreja Milutinović. Drugo je pitanje da li će i koliko igrati, ne bismo ništa da reskiramo sa njegovom povredom prsta desne šake“, oprezan je Duško Vujošević u izjavi za Sport.

Izabrane vesti

Trofejni strateg Partizana ne može da bude zadovoljan dosadašnjim rezultatima, ali ističe da opravdanje za slabiji početka od očekivanog ima u ogromnoj promeni igračkog kadra.
„To je mlad sastav, malđi nego šrošle sezone, a bez kvarteta, malo li je... Ako su neki zaboravili, sticajem okolnosti i naše realnosti, otišli su Bogdanović, Lovernj, Vesterman i Bertnas. Nismo se obogatili od obeštećenja, naprotiv. Nad glavom nam dugo stoji poreski dug, koji moramo redovno da izmirujemo, inače...“, dopunio je Vujošević.

Utakmica Ljetuvos Ritas – Partizan na programu je 15. oktobra od 18.30.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Andreja MilutinovićDuško VujoševićEvrokupFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara