Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet će igrati Evroligu i po svemu zaslužuje da bude u eliti!

I

Istina masina

pre 2 meseca

Pa po tome onda i Split treba da igra, veci je klub od Partizana, veca tradicija i vise je dao evropskoj kosarci. Evroligu trebaju da igraju najkvalitetnije ekipe u danasnjem vremenu i to je jedini parametar
R

Raspadori

pre 2 meseca

Naravno da ćemo igrati, samo ove mukice što nas zovu dušmanima još ne znaju na koju to caku. Iskreno i ne radujem se tome, ne bude mi se 16. na tabeli, kao nekima, pošto nemamo ekipu za veća djela.
m

madmix

pre 2 meseca

i onda dodje ta 16. ekipa i metla ahahaha
D

Djepeto

pre 2 meseca

Zvezdas sam i mogu reci da bi valjalo da Srbija ima dva predstavnika u EL, ali posteno receno, ove izjave vaseg trenera su dno dna! Covek svojim izjavama sam seje mrznju i zlo je za Partizan a i za rivalitet oba kluba! Klinac nisam i ne nasedam na njegove price, ali sto kaze brat u par komentara ispod, on svojim izjavama podilazi navijacima Partizana! Znam da boli poraz pred svojim navijacima, ali budi covek i to ljudski podnesi a ne da nikad nije kriv! Sve su videli navijaci, to je izjava bolesna! Dal je cuo sta su skandirali isti ti navijaci na minut do kraja... Ali jos jednom, oba tima u EL bilo bi super!
b

brine

pre 2 meseca

znači predsednik vam već kupio licencu
S

Smislov

pre 2 meseca

500 hiljada. U čemu je problem?Sitnica.
n

nikola1818

pre 2 meseca

Zvezda je zasluzeno osvojila ABA ligu, kao navijač Partizana uvek sam objektivan i realan, jednostavno su ove sezone bolji, ono što Zvezda ima to je pozicija 1 i 5, dok Partizan to nema, kad god bi Zvezdu stao šut, odigrali bi Pick and Roll, i to su sigurni poeni, a Partizan igra samo Pick and Pop i ako Kaminski i Kaboklo ne ubace trojku to je to, a svi koji su igrali iole ozbiljan basket u životu ili onaj na terenima za basket zna kolika je osnova u košarci pick and roll, to je neka osnova timske igre, Partizan to nema plus nema ni neke šutere, pa i ovo nije neki neočekivani ishod, loša selekcija tima, ko god je radio to podbacio je debelo, bez nekih osnovnih akcija ne može da se dobije ovakav protivnik pogotovu u finalu, nadam se da će se bolji prelazni rok odraditi ovog leta, inače ne mogu da verujem da smo pre par sezona pucali od kreacije kada smo imali na poziciji 1 Gordića, Pejdža, Woldena i 5 je bio Mozli, pa i Željkova prva sezona sa Murom, a sad da mi nemamo klasičnog pleja, Željkov najveći problem je sujeta, očigledno je da bilo u sportu ili poslu, ljudi koji su napravili ogromne uspehe u prošlosti imaju ego do neba, mora da prizna da bez pleja i centra ne može da se igra na visokom nivou. Čestitke Zvezdi na tituli, Napred Partizan. SP
p

prti

pre 2 meseca

Ovaj lik manipulise kvalitetno velikom masom vec 3 godine da se ne preziva Obradovic nego na primer FIlipovski bio bi oteran jos posle Burza. Ovako milka i kusur svake godine lagana prica, zna kako podici navijacima fina manipulacija, klinke, splavovi, koka... Lagano samo.
V

View

pre 2 meseca

Platice vam ovaj, kog vise ne smete da spominjete na tribini :)
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 2 meseca

A po cemu mi to zasluzujemo? Imamo navijace koji jedino tu vrede u celoj prici, a eto mi i sa takvom podrskom ne mozemo nista da uradimo... Imamo najskuplje sezonske to nam je verovatno hvala za svu podrsku. Imamo trenera koji vise prica nego sto radi, koji je poznatiji po provodu u Beogradu sa klinkama nego po rezultatu... ulazis u 4tu godinu na klupi Partizana sa jednom titulom... a u svoju 7mu godinu bez nekog konkretnog rezultata? Za saradnike imas Ostoju koji je sendvicar, Loncara koji je pobegulja, kapiten nam je bivsi igrac Zvezde, drugi organizator igre navijac Zvezde, klinac Trifunovic Zvezdin klinac, kako mi sa takvim ljudima bilo sta da uradimo? Sa druge strane stranci nam prave haos, ne znam sta koriste, ali su svi skloni skandalima, svako malo ih neko isprovocira, pa cekaj jel realno? Brukate nas!
Z

Zlozla

pre 2 meseca

Tradiciju,a prva titula 1975te. Jugoplastika i Cibona,onda pre vas treba da igraju EL. Tri puta odnosno dva,bili prvaci Evrope. Vi ste navedeno zlo i Srbije i Evrope. A imati tek histerija mržnjom napisane trenere poput Dula i Zoca moze samo zlo da ima.
b

brine

pre 2 meseca

zlozla od proplosti se ne živi jer da je tako Zvezda bi bila stalno učesnik lige šampiona u fudbalu
g

gost iz dražnja

pre 2 meseca

Da je Partizan osvojio,garantujem da bi Zoran Savić išao kod ovih iz Evrolige da kuka da ide samo pobednik tj Partizan a da Zvezda ne ide. Karma rođaci.Baš bi voleo da ih ne proguraju pa da vidimo dal bi Želimir ostao da igra Evokup,da pokaže svoje časove ljubavi.
p

prti

pre 2 meseca

Igrao je prve sezone EC i uspeo sa najskupljim timom u istoriji takmicenja da bude 16ti :D
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Ako ćemo potradiciji onda na ABA prostorima ima klubova koji je više zaslužuju.
B

Bss

pre 2 meseca

Kupiće se debelom detetu EL, nate...
M

Modern boy

pre 2 meseca

Sramota je da trener koji je osvojio toliko trofeja ovako prica. Zvezda je pobedila skuplji tim sa 3:0 u seriji I pri tome takodje pobedila u poslednjih 6 utakmica. Apsolutno me je razocarao kao čovek i kao pedagog. Ocigledno je da nije više to taj trener koji je harao pre nekoliko godina Evropom.
M

MOT

pre 2 meseca

A sta te je to sramota hajde ponovi sta je reko.
P

Popovic zoran

pre 2 meseca

Skuplji tim ima zvezda,sasim tim bolju klupu,a i vrapcima na grani je jasno da je sudjenje bilo skandalozno na stetu partizana.
@

@MOT

pre 2 meseca

Metla.
@

@Popovic zoran

pre 2 meseca

Metla.
Z

Zoc turcin

pre 2 meseca

Stvarno zasluzuju da igraju nema sta a po najvise zbog navijaca koji celu utakmicu pominju ni krivu ni duznu Covic Vesnu. Izgkeda da ce im Dr Nebojsa doci glave...:))))
M

Mile led

pre 2 meseca

ako bude pravde igracete cipiripi kup
I

Igor 96

pre 2 meseca

Ako ces tako, trebalo je i Zvezda da igra ove sezone Evrokup, u interesu nase zemlje je da konstantno imamo 2 kluba
@

@Igor96

pre 2 meseca

Ako je tako, trebalo je Partizan one tamo sezone da ne igra nista jer je bio sedmi, pa igrao EC. Pa je trebalo da ne igra EL jer je izgubio finale, pa mu kupljena EL.

Ma da

pre 2 meseca

Isto vazi i za Zvezdu 2013.,2014. i 2020. ne samo ove.
@

@@@@

pre 2 meseca

Tata Av ce nam kupiti Evroligu
P

Pirindža

pre 2 meseca

Treba da igra Afro ligu.Srpski igrači tj klupogrejači.Ali crvenilo mnogo voli lovu.Brate Mili on i K.glava su srebroljupci za deset.Prava banda.
P

Pirindža

pre 2 meseca

Au,opet će crvenko da dovede pola Afrike.Opet će Savić i on da napune kese.A navijači pevati o porodicama Zvezde pogrdne pesme.Mnogo je love u igri i neće crvenku tek tako da ode.Voli on partizan(eure).Samo se nadam da će Srpski igrači da pojačaju minutažu na terenu od neverovatne tri sekunde na pet sekundi po meču.
d

dr.Nebojsa

pre 2 meseca

Eno Francuski mediji objavili da Pariz kao pobednik EK ulazi u EL umesto igokeje,sto znaci da ce samo Zvezda kao pobednik ABA lige igrati EL naredne sezone i niko vise!
a

alijat

pre 2 meseca

da bas tako je rekao. partizan mocart bet. bas tim rečima🤣🤣🤣
M

MNM

pre 2 meseca

Metla bre kakvi zasluženo:))
N

Nazad u Evrokup

pre 2 meseca

NEMA NISTA OD EL ZA VAS JER SE PARIZ PLASIRAO U EL,SAMO ZVEZDA IDE U EL A VI NAZAD U EVROKUP!
s

shulz

pre 2 meseca

Ako vam je kupi drzava opet, ocete
7

717171

pre 2 meseca

Sram vas bilo ako budete igrali evroligu !!!! Da je obrnuta situacija mi videli EL ne bi! UDJITE SAD U EL AKO VAS NIJE SRAMOTA
Z

Zeleznik

pre 2 meseca

A prošla godina se zaboravlja?
S

Sve po redu

pre 2 meseca

Eto prosle sezone Partizan osvojio aba ligu,pa ste vi igrali EL, sta kazes na to?.
@

@zeleznik @sve po redu

pre 2 meseca

Vidim ja da ste vi zaboravili preproslu sezonu. Kako ste tad usli u EL? Ili jos bolje, onu tamo sezonu kad ste poceli sa ovim vasim "Zeljkova deseta* projektom, kako ste sa sedme pozicije usli u EC?
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Ne trebaju nam trofeji, daj nam Želimire top17 Cipiripi kupa i top11 EL, i dosta nam je.
Ч

Чуме

pre 2 meseca

Престани, "легендо", да замлаћујеш ове ваше паљевине од навијача и скрећеш пажњу са своје одговорности, него им поштено реци да од тога нема ништа. Играћете Еврокуп, па шта? Ни то није тако лоше.
G

Gosygosy

pre 2 meseca

Najjace mi je sto navodi EL kao primer, kako je tamo mnogo drugaciji rezultat jer je tamo sve ok, a u ABA nije. A on u EL sa 3x skupljim timom od Zvezde imao 2-3 pobede vise od Zvezde i zavrsio u donjem delu tabele iato kao i Zvezda. Ali znate, to je veliki uspeh, tamo je Partizan uspesan jer nema tih smetnji. Ako je to tebi uspeh, zelim vam da svaki put kad igrate EL budete jednako uspesni - donji deo tabele!
K

Kurta & Murta

pre 2 meseca

Vođa voli, Vođa pati, Vođa će da plati
u

uku33

pre 2 meseca

zaslužujete samo aba2
N

Nemanja30

pre 2 meseca

🧹🧹🧹🧹🧹🧹
N

NN ja

pre 2 meseca

Bog je veliki,nećeš rumenoglu budi siguran nego ces igrati evrokup pa pukni od muke
K

Koliko mu

pre 2 meseca

Je samo krivo, blamaža
N

NN ja

pre 2 meseca

Bog je veliki,i zato rumenoglu ima da igraš evrokup pa pukni
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Naravno institucija bicemo opet jaci od fmp u Evroligi F4 ne gine plus Aba ce biti nasa !
6

6 puta za redom

pre 2 meseca

@grobarcina... Sta bi sa onim tvojim porukama "osvajamo aba bice 3-2" haha...🤣 Idete nazad u EK 100%!
G

Gorostas

pre 2 meseca

A to je pročitao na Tviteru i brže bolje usvojio to zdravo za gotovo i dodao je na Mocart da napise komentar iz kafića.nije bio na utakmici, naravno
D

Docaa

pre 2 meseca

Svet je lep kada sanjamo, zato hajdemo da sanjamo.... EL
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Opet cete da placete kad budemo igrali Evroligu haha
P

Partizan ce igrati

pre 2 meseca

Evoligu! P.S. Nadam se hahahaha
K

Kakvi su ovo spomzorski

pre 2 meseca

Naslovi i lazni uzvucnici?
0

015

pre 2 meseca

Sad ce on njih ubediti da je Evro kup u stvari Evroliga, a marva vise veruje Zocu nego ocu.🤣🤣🤣
B

Budi gospodin

pre 2 meseca

I čestitaj Zvezdi. Kao Partizanovac ja cestitam igracima Zvezde na času košarke koji su nam odrzali večeras.
S

Srbin1234

pre 2 meseca

Jel ti to Bodiroga rekao? Samo da ti ne budes trener i bice top
R

Realno istina

pre 2 meseca

Nije mi jasno zasto. Mozete dobiti i licencu na ne znam koliko godina ali ova serija je pokszala da ste na pogresnom putu. Sto prije skontate bice vam bolje.
s

scarecrow

pre 2 meseca

Целе сезоне на конференцијама причаш бајке и којештарије док ти екипу 6 пута за редом добија она вештачка творевина из Железника која у евролиги служи за набијање кош разлике. Срам те било за целу сезону!
0

015

pre 2 meseca

Stari su to Vajldkardersi...
L

Luja

pre 2 meseca

A kako ćete to da igrate? Paris ulazi preko EC i jedan od ovih mora da otpadne. Alba se predomislila i ne želi da ide u EC a ima ugovor. Jedina šansa vam je da neko odustane a do sada niko se nije javio za tako nešto. Zar vi, partizani, zaista mislite da će EL nekoga da izbaci da bi vi igrali. Proverite na Guuglu šta znači reč "deluzija".
S

Sumar

pre 2 meseca

Valensija ce igrati EK.
g

gunnersi

pre 2 meseca

Zoc vec sastavio spisak pojacanja za leto: Hezonja, Tavares, Majk Dzejms, Ajzea Kenan, i ako uspe jos da ubedi Le Brona i Karija. Druze dzaba ti pare i sve, Grk ti je odrzao lekciju za sva vremena. 6 u nizu.
U

U pravu si

pre 2 meseca

I u fudbalu ste zaslužili da igrate ligu šampiona.Potpuno ista situacija.PS ko je kriv za SUPER KUP-studenti,sudije ili ti...
j

jkkll

pre 2 meseca

metla za gospodina!
G

GohSt

pre 2 meseca

Racunica je prosta. Partizan ce igrati EL jedino ako Alba,Valensija,ili Virtus odustanu. Po svemu sudeci niko od navedenih timova nece odustati. Tako da preostaje jedino EK.
5

56789

pre 2 meseca

POSLE NAPADA NA SUDIJE IPAK MISLIM DA JE ZVEZDA TA KOJA SE NADA DA CE NEKO DA OTPADNE DA BI ONA IGRALA.
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Kad bi se ti pitao haha
S

Sumar

pre 2 meseca

Valensija ce igrati EK.

Ma vazi

pre 2 meseca

Sta treba Partizan da bude Albi rezerva po cemu to je ona vise zasluzila od Partizana obican fenjeras u Evroligi
K

Kukaj Moli

pre 2 meseca

Pisi saopštenja i zahteve Niste za evropu.Ponasanje igrača prošle gpdine protiv šampiona evrope je bruka za košarku.Takođe ovo jutros .Niste izvukli pouke.Nema kazne.Ti prozivaš KSL veceras čoveče propozicije postoje da bi se poštovale.Nisi igrao prošle godime ideš u 3 rang!Zašto nisi pošten i kažes to javno da idemo u 3 ligu jer smo napustili KSL.Krive ti sudije večeras što Panter vola ubosti ne može?Sjajno si spremio ekipu kao đak prvak.Uzimaš milion svi krivi napuštaš takmičenja a igači ti se ponasaju kao bokseri u ringu.Kakav si autoritet videli smo na evropskom u N Sadu i BG.Nisi u stanju bii da pošalješ igrače u sobe na vreme nego ti noćivali po splavovima.Preterao si mister milion državnih para.
G

Gost 3838

pre 2 meseca

Kukaj MOLi al nećes preko praga!
I

Igrace Evrokup

pre 2 meseca

I tacka
P

Psy

pre 2 meseca

Ok vam bilo prosle godine kada je ovaj isti covek javno lobirao da igrate i vi iako niste osvajaci takmicenja. Gurbetski mozgici.
П

Па...

pre 2 meseca

... заслужује колико и Будућност, ни мање ни више.
D

Darkoppp

pre 2 meseca

Ali najjaci su ovi sto pisu kako ne zasluzuje Partizan da igra, a oni 4 puta igrali el nezasluzeno... Cibona, Igokea, korona i ova sezona. Nista od toga nije obezbedjeno na terenu.
7

777

pre 2 meseca

Korona ? hahaha
П

Па...

pre 2 meseca

...и Партизан, незаслужено у ЕЛ и ЕК. Три пута незаслужено у ватерполу у Лиги шампиона. Незаслужено у квалификације за Лигу шампиона у фудбалу.
Ч

Чокот

pre 2 meseca

Објасни како је Партизан "обезбедио на терену" прошлогодишњу Евролигу, 'леба ти?!

Gosthjk

pre 2 meseca

Zeljko "teorija zavere" Obradovic. Zao mi je sto je dosao u Partizan i sto sam video kakav je covek. Jer sam ga pre toga postovao kao jednog od najboljih ne srpskih, vec evropskih trenera. Zao mi je jer ne mogu da verujem koliko je licemeran i podmukao. Prica o "nekim stvarima" koje je on odmah video da mora da budu ovakve, i da je znao sta ce i kako da se desi. Sad mu smeta posteno sudjenje, a cutao je dok su ga gurali prosle sezone u svim takmicenjima, i jedini trofej mu doneli. Prica o kalendaru ABA lige, a cutao je prosle sezone kad je kalendar bio krojen onako kako njemu i Partizanu odgovara. Nipodastava pobede Zvezde svojim teorijama zavere, a Sferopulos brise parket s njim i to sa realno 3x slabijom ekipom. Prica o tome kako ce da burgijaju da Partizan igra EL, ali me zanima kako ce to da ostvare. Prica o postenju, a najavljuje borbu van terena i iza kulisa. Kazem, bolje da nije dolazio u Partizan, mislio bih lepo o njemu. Ovako mi je mnooooogo pao u ocima, a verujem da nisam jedini koji tako nesto oseca prema njemu.
p

podesen

pre 2 meseca

A ti si Isus pa tebi pao u ocima.
e

enzo

pre 2 meseca

hahahha kme kme
z

znamooo

pre 2 meseca

severna koreja, sve vam je placeno
o

okei

pre 2 meseca

Hahahaha ma sta kazes bre?
Z

Zasluzuje

pre 2 meseca

vrednanjem protivnika i njihovih porodica, velicanjem hrvata, napadanjem i pesnicenjem na srpske igrace u srbiji, 1 trofejom u 3 godine, svi ovim zasluzuje ali da bude ugasen
m

mileć led

pre 2 meseca

igokea ne zasluzuje nista 💩
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Zna se ko je najveća institucija u Evropi. Živeo Partizan i Majka Srbija! 🇷🇸
X

Xhee

pre 2 meseca

Partizan, pa Real, pa 5 mesta prazno, pa Cska, Panatinaikos, Olimpijskos, Barselona... Čudo bi bilo da sad ne dobijete poziv za NBA ligu.
@

@@@

pre 2 meseca

promasio si drzavu vi ste malo zapadnije
n

ni korene ne znas jbt

pre 2 meseca

Vasa majka je Gospa iz Zagorja..Da ne zaboravis nikada to !
Ч

Чокот

pre 2 meseca

Партизан и Србија у истој реченици?! То нема на добро да изађе...
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Tako je breeeeee
K

Kosjan

pre 2 meseca

zasluzuje da igra A1 zagrebacku ligu
Д

Дејан789

pre 2 meseca

Хахахахха сад јесте Партизан моцарт бет, а малопре кад је била метла био је само Партизан хахахаха
N

Nidza1981

pre 2 meseca

Koliko si bahat i bezobrazan... Svi igraci su rekli da je bolji tim pobedio sam ti palamudis, povlacis neke paralele sa EL... Pa i tamo si izgubio od komsinice... Urnisao te je grk, 4 igraca ti ne ulaze prve dve pa onda igraju danas... Zeljko, ti vise nisi trener, samo si marketing
Б

Блок

pre 2 meseca

Еврокуп ! Па следеће године освојите и завучете нама . Шалим се ...Желимир да остане ,ми Делује лагани и мирни . Остани ...и испеглај дебакл сезону ,цвоктањем на конференцији.Сви криви сем тебе . Сваки такмичење које си играо ове сезоне ,адио. Супер куп ,Куп,Аба,ЕЛ,шест дербија заредом...наставиће се.
l

losa droga kumasine

pre 2 meseca

Ono BAS zasluzuje ..Kakav cirkuzant od trenera jbt..
I

Ivan OL 91

pre 2 meseca

Zaslužuje po svemu, osim po rezultatima na terenu.
f

frey

pre 2 meseca

16. tim u Evroligi?! U vašim ligama, sa vašim ljudima…pa dominirao bi i Forest Gamp. To je vaš intelektualni nivo, da ste bar ljudi kao on…
K

Kikili

pre 2 meseca

Videli smo vase rezultate na terenu u EL svih ovih godina, kao i specijalne pozivnice.
I

Ivan OL 91

pre 2 meseca

Tebi je ovaj Alibaba pola čovjek pola Alibi normalan? Ti si još gori od njega. A niste ni vi daleko od 16. mjesta, da nije bilo sumnjivih radnji u Areni protiv Panatinaikosa, Monaka i Fenerbahčea i da ste imali Sferopulosov zdravstveni bilten.
B

Bokos

pre 2 meseca

Zasluzuje. Svako zasluzuje da igra takmicenje gde drzava zalegne iza kluba i plati koliko god treba...
P

Po svemu......

pre 2 meseca

zaslužuje,ko to kaže?
k

kako ko???

pre 2 meseca

Pa kaze Zocara..Njemu se bre veruje vise nego ocu , zar ne znas to???

bebs

pre 2 meseca

kakva sramna parola
@

@kako

pre 2 meseca

evo,evo oprosti zaboravih svemogućeg pisca istorije Zociku!!
j

jjjjjjjjj

pre 2 meseca

ako ti je bodiroga rekao onda je to tako verovatno
D

DraganKojic

pre 2 meseca

Namestiće Bodiroga i platiće jedan gospodin po kojem oni pljuju nonstop.