Balša Koprivica (©Star Sport)
Balša Koprivica (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet i Balša Koprivica zajedno do 2025. godine

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 21:10

Novi potpis u Humskoj

Dok se čekaju nova zvučna pojačanja ovog leta, Partizan Mozzart Bet rešio je da završi još jedan bitan potpis unutar svlačionice - Balša Koprivica potpisao je do juna 2025. godine.

Ovakav rasplet mogao je da se očekuje posle reči direktora Zorana Savića da je prva ideja da se razgovara sa igračima koji su već u sastavu, pre nego što se krene u dovođenje novih pojačanja. Koprivica je propustio dobar deo prošle sezone, prvo zbog preloma kosti u šaci, onda i zbog mononukleoze. Vratio se pred kraj sezone, ali nije mnogo igrao.

Izabrane vesti

Uprkos tome, Željko Obradović veruje u talenat sina nekadašnjeg asa Parnog valjka, zbog čega je odluka bila logična - da se produži saradnja i ukaže mu se poverenje za naredne dve godine kako bi stasao u kvalitetnog centra reprezentativnog kalibra. On je već nastupao za Srbiju u kvalifikacijama za Mundobasket, ali zbog pomenutih povreda izgubio je dobar deo godine...

Odigrao je samo 12 utakmica u ABA ligi sa prosekom od 4,3 poena i 3.3 skoka za bezmalo 11 minuta na parketu. U Evroligi je skupio šest nastupa, jedan kao starter.

Koprivica je u Partizan stigao leta 2021. godine, posle dve godine provedene na univerzitetu Florida Stejt. Iste godine izabran je kao 57. pik od strane Šarlot Hornetsa. Sa crno-belima osvojio je Jadransku ligu.

Partizan Mozzart Bet je ovog leta doveo, odnosno vratio Ognjena Jaramaza, te potpisao Mateuša Ponitku. Takođe, ugovori su produženi kapitenu Kevinu Panteru, Zeku Ledeju, Aleksi Avramoviću i Džejmsu Naneliju. Iz kluba su otišli Matijas Lesor i Joanis Papapetru, obojica u Panatinaikos, Jam Madar je završio u Fenerbahčeu, a Dante Egzum u Dalas Maveriksima.



tagovi

Balša KoprivicaKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara