Nikola Mirotić (©Starsport)
Nikola Mirotić (©Starsport)

Partizan Mozzart Bet računa na Mirotića, konačan odgovor u narednih par dana

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.23. | 12:31

Dogovor je postignut još pre 15 ili 20 dana, mada nije još ozvaničen

Barselona je prošlost Nikole Mirotića, a budućnost još neizvesna. Mada su prema informacijama našeg portala u Partizan Mozzart Betu i dalje uvereni da će Crnogorac sa španskim pasošem sledeće sezone igrati u crno-belom dresu.

Naime, čelni ljudi Partizan Mozzart Beta i Mirotić su se još pre izvesnog vremena dogovorili o saradnji i samo se čekalo da 32-godišnji as raskine saradnju sa Barselonom. To se juče i desilo, Barsa je otpustila Mirotića i tako samo odložila finansijski spor koji će, sada je izvesno, na sudu voditi oko neisplaćenih 22.600.000 evra za poslednje dve godine ugovora. Toliki će biti Barsin ukupan trošak, samom igraču će pripasti otprilike polovina te sume, pošto se očekuje da će sud odlučiti u njegovu korist.

Izabrane vesti

Time je, dakle otklonjena poslednja pravna prepreka za ozvaničenje saradnje, ali su se poslednjih dana pojavile glasine da se na Mirotića vrši veliki pritisak da ne potpiše za crno-bele. Partizan Mozzart Bet se na te priče ne obazire. Čelnici kluba su se već rukovali sa Mirotićem i od tog trenutka prave tim kao da je Nikola njegov deo.

Ističu da su ispunili sve što je Mirotić želeo, da u pregovorima oko para nije bilo nikakvih razmimoilaženja, naprotiv, sve je dogovoreno za 10 minuta. Uvereni su zato da će sve razrešiti tokom dana ili sutra i da će Mirotić zadužiti crno-belu opremu. Mada ovde treba biti oprezan, jer umeju ovakvi poslovi da se oduže.

Nije toliko ni važno ako se dogovor na kraju postigne. A, u crno-belom taboru ne sumnjaju da hoće.tagovi

Nikola MirotićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara