Brodzijanski počeo sa radom u crno-beloj "dvanaestici": Veliki izazov, uzbuđen sam zbog navijača

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 21:40

Vladimir Brodzijanski odradio prvi trening sa novim saigračima

Posle serije povreda Partizan Mozzart Bet je pojačao konkurenciju u reketu angažovanjem slovačkog reprezentativac Vladimira Brodzijanskog. Bivši igrač Huventuda i Bahčešehira se posle obaveza u državnom timu priključio ekipi Željka Obradovića i odradio prvi trening.

Brodzijanski se upoznao sa saigračima, porazgovarao sa trenerom Željkom Obradovićem i zadužio dres sa brojem 12 u novom klubu.

Izabrane vesti


"Navikavam se i uklapam polako. Trener i saigrači mi pomažu, za početak je sve odlično", izneo je Slovak prve utiske.

Pratio je crno-bele, a minule sezone kao član Huventuda imao priliku i da se sa njima sastane.

"Gledao sam neke utakmice, volim da gledam Evroligu. Prošle sezone smo se dva puta sastali sa Partizanom, tako da poznajem neke momke i trenera. Došao sam da učim".

Prvi put će igrati u Evroligi.

"Uzbuđen sam, veliki izazov je ispred mene. Uvek mi je cilj bio da igram u Evroligi. Spremam se i daću sve od sebe".

Upoznat je sa velikom tradicijom crno-belih, a ne može da dočeka da stane pred navijače.

"Klub ima veliku istoriju, sjajnog trenera i fantastične navijače. Radujem se boravku u klubu. Dvorana je rasprodata za skoro svaku utakmicu. Uzbuđen sam zbog navijača i nadam se da ćemo pobeđivati".

Bivši student Pret i Ti Si Ju koledža karijeru na Starom kontinentu započeo je 2018. u dresu Obradoira. Posle dve godine preselio se u Huventud, da bi se i u Badaloni zadržao dve sezone.

Letos je stigao u turski Bahčešehir, ali posle samo nekoliko meseci promenio sredinu i stigao u Srbiju kako bi igrao Evroligu sa Partizan Mozzart betom. Debi bi mogao da upiše u petak, kada crno-beli dočekuju Makabi Tel Aviv u osmoj rundi elitnog takmičenja (20.30).

Partizan je za duel sa izraelskim velikanom, zbog velikog interesovanja pustio u prodaju dodatni kontigent karata.

"SEKTORI PREMIUM, PREMIUM GOLD, SUPERIOR, SUPERIOR GOLD I STANDARD 2 će u petak imati još tri dodatna reda, jer su sve tribine izvučene do kraja! Karte su već u prodaji! Molimo navijače da zbog gužve, ranije dođu u halu", stoji u saopštenju crno-belih.



tagovi

Partizan Mozzart BetVladimir Brodžijanski

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara