Ekipa Partizana (© Star Sport)
Ekipa Partizana (© Star Sport)

Partizan Mozzart Bet ulaže žalbu na kaznu Matijasa Lesora

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.03.23. | 12:05

Crno-beli će iskoristiti pravo da se žale na tri utakmice suspenzije koliko je dobio centar iz Francuske

ABA liga je danas odredila kaznu za Matijasa Lesora zbog nasrtaja na Filipa Petruševa. Francuz neće moći da igra tri naredne utakmice u regionalnom šampionatu zbog suspenzije, a uz to moraće da plati i 10.000 evra. Ipak, priča se tu ne završava. Partizan Mozzart Bet će uložiti žalbu, nezvanično saznaje MozzartSport.

Naime, 48 sati imaju crno-beli pravo da ulože žalbu od momenta kada je ABA liga saopštila kaznu. Klub iz Humske će iskoristiti to pravo sve sa cilje da se smanji broj utakmica koje Francuz u ovom momentu neće igrati. U pitanju su okršaji protiv Cedevite Olimpije, FMP Železnika i Igokee. Što se tiče novčane kazne, crno-beli na nju nemaju pravo žalbe.

Izabrane vesti

U odluci disciplinskog sudije ABA lige stoji da za reakciju Matijasa Lesora nije bilo nikakvog povoda, što je bila otežavajuća okolnost za francuskog igrača prilikom izricanja kazne. Podsetimo da je Crvena zvezda tražila od regionalne lige da suspenduje Francuza do kraja sezone, dok je Filip Petrušev bio i u policijskoj stanici gde je dao izjavu povodom čitavog slučaja.

Do kraja sezone u ABA ligi ostalo je pet kola, a Partizan se upravo pobedom u večitom derbiju učvrstio na prvom mestu sa skorom od 19 pobeda i dva poraza.



tagovi

KK PartizanMatijas Lesor

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara