Komentari na vest

Partizan ponudio Makabiju da utakmice Evrolige igra u Beogradu

J

Joksa1986

pre 7 meseci

Ovo se kod nas zove SLIHTANJE ILI... Sta on nudi sto nema ? Beograd nije Ostojin ili Partizanov vec Srbijin i naroda Srbije, Arena nije Ostojina ili Partizanova vec Beogradova, On jedino Makabiju moze ponuditi svoje privatno, kucu, stan, zemlju, vikendicu, auto(pod uslovom da nije kradeno) i narvamo zenu :) , ali nisam siguran da je toliko velikodusan kao kad nudi tudje...Pozdrav
M

MakabiTIKVA

pre 7 meseci

To je za JAVNOST, a inace se lobira kod Bodiroge da se ovaj tim izbaci iz Evrolige, da bi se njima ponistio poraz !!!! TO su LICEMERI NAJVECI !
P

Prolaznik1

pre 7 meseci

Sve ok, nego otkud Partizanu hala, da je bilo kome nudi?
b

banence

pre 7 meseci

SVE SU NASE OD GRADA SMO TO ZASLUZILI JER GA DOSTOJNO PREZENTUJEMO ZA RAZLIKU OD VAS KOJIMA JE U ZELEZNIKU HAKA SASVIM DOVOLJNA.MATIXNA HALA KK PARTIZAN JE HALA SPORTOVA AKO NISI INFORMISAN.ZATO MALI KLUB U ZELEZNIK A VELIKI STA MU PRIPADA.SHVATITE TO VEC JEDNOM JER SU VAM UPADICE NEDOSTOJNE KOMENTARA..
N

Nighthawk

pre 7 meseci

Одакле бре њима хала ? Хахахаха па и ову им држава дала џаба на кошишћење. Прави комунисти, обећавају и дају оно што није њихово
g

grobari železnik

pre 7 meseci

Evo ja nudim Ostojinu švalerku, ženu ili kćerku ako je ima Izraelcima. Ne moraju ništa da plate, samo da nam daju A licencu.
R

Realnosti

pre 7 meseci

Makabi,što da ne,možda bi i mogla koja utakmica da se pogleda. Ovo kao limar nema šta da ponudi,kao da ne znate na čiji mig ide sve.Ovo je i ok marketing za zemlju,a Hrvati da su pametni da ponude dom Dražena Petrovića,ionako sada služi za mali fudbal,što je tužno.
M

Mjv

pre 7 meseci

Moze i na kritu kod OFI-ja da ih primite
v

v1ad

pre 7 meseci

Čekaj malo. Koju halu Partizan to poseduje pa da može da nudi nekome da igra tamo? Koliko znam Partizan nije vlasnik ni Arene ni Pionira nego korisnik.
3

303_

pre 7 meseci

Kako nemozes da skontas. KK Partizan je institucija i moze da radi sta god pozeli. Bolje bi vam bilo da budete mirniji. Izbacice vas Ostoja iz Arene i dati je Makabiju.
m

merllin_pfc

pre 7 meseci

Ostoja brise pod u svakom smislu 😄
A

Andjusov fan

pre 7 meseci

Da je Covke ponudio trening centar i halu Fmp za trening da razumem , al partizan jedino ima otvorene terene na kalisu da izraelcima ne bude malo hladno... dakle suma sumaru ne gubi se ostoja da nece mozda da treniraju u british motors u krnjaci haha
д

да, да...

pre 7 meseci

...нема потребе да се меша Партизан, ево ја им исто нудим да играју и тренирају у Арени 😂😂😂
L

Lizzi Ostoyah

pre 7 meseci

Ostoyah u stilu Lizi Truss.
D

Drndo

pre 7 meseci

Sve za A licencu. Glumatanje level 100
n

ng

pre 7 meseci

pa ovi bi prodali i rodjenu decu zarad evrolige
G

Gost45

pre 7 meseci

Pa da igraju u hali Pinki? Hali Sportova? Pa kako da ne,odatle je avangarda izjurena zbog dugova koje nikada nisu platili. Tako su bili najureni i iz Pionira ali ih je vratio nazad onaj kome skandiraju svaku utakmicu. To mu je hvala za pojacanja i sada Arenu koju opet ne placaju?! Kod nas znaju reci da je lako tudjim....mlatiti gloginje! Gospoda?? Hahahah ne zezajte me!
B

Blaaaa

pre 7 meseci

Ti znas dal placaju ili ne.. Aj ne lupaj molim te!
T

Tomasin

pre 7 meseci

Odakle partizanu hala da je nudi?
r

reka

pre 7 meseci

Partizan ima malu arenu za treninge kao ekskluzivni zastupnik, kao što Zvezda ima to sa Pionirom.
P

Pobeda je resenje

pre 7 meseci

Partizan jos jednom pokazao da je gospodski klub i najveci na svetu sa najboljim navijacima na svetu.
N

Najveći

pre 7 meseci

Za tebe, a na svetu nikako. Partizan u regionu nije najbolji, ako misliš na tu evropsku titulu. Mnogo ih je većih po tom pitanju. A neki kažu da ste iz iste države.
K

Kakav bezobrazluk

pre 7 meseci

Evo i ja nudim Makabiju da svoje utakmice igra u Beogradu. Može slobodno da preuzme Partizanove termine u Areni. Na kraju krajeva i ja imam potpuno isto pravo kao i Ostoja da nudim nešto što nije moje!
d

duhovi

pre 7 meseci

Od čijih para on sve ovo nudi i koga je pitao za termine u halama? On se baš osilio.
G

Gostgost

pre 7 meseci

Lako je to kad si na vlasti, i kad imas Arenu besplatno i sa pravom prvenstva...
M

Mauro Tasoti

pre 7 meseci

Ljudski.Svaka čast.
B

B200

pre 7 meseci

Šta imaju plastikani da daju halu, kada nije njihova, počeli su da se bahate.
r

reb8888

pre 7 meseci

...eto im savrsene prilike da isprobaju london ili pariz kao trziste...
4

441414

pre 7 meseci

bas tako... i to ce biti na kraju
d

dexiko

pre 7 meseci

Nije mi jasno koju to halu ostojić nudi? Arena i pionir su vlasništvo grada.Kakva jeftina demagogija.
P

Pobeda je resenje

pre 7 meseci

Partizan jos jednom pokazao da je gospodski klub i najveci klub na svetu sa najboljim navijacima na svetu.
K

KOsarkaski grof

pre 7 meseci

Gospoda placaju svoje racune i poreze, tesko je da ste nivo gospode, koliko si se isprsio za porez, i drugi klubovi imaju navijace, vidim hale su pune samo po tebi su prazne, samo arena ke puna, zivi i dalje u zabludi slusaj onu dvojicu sto se prepucavaju izmedju sebe, vidi se da si njihoov slebdenik
g

gosrionq

pre 7 meseci

a njima je sad do košarke sigurno
E

Evo ovako

pre 7 meseci

I ja nudim milion evra jednome od vas koji odgovore na ovaj moj komentar. Jeste da ih nemam, kao ni ostoja dvoranu, ali, bitan je gest, ja eto nudim jer sam dobar čovek.
p

pacifista

pre 7 meseci

Nemamo dosta neprijatelja jos treba i Palestincima da se zameramo, stani, bre, po strani ko te pita?!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Zamerili su se oni nama još devedestih.
D

Dobro

pre 7 meseci

Ma pusti uvlake.Nek im daju tu licencu da ne moraju vise svakom da se uvlace,tamo gde sunce ne sija.
L

Laki92

pre 7 meseci

Ja lično nisam upućen dobro u realno stanje samih dešavanja dole u Izraelu, ko je tu u pravu, ko je kome ko sta oteo, ko zbog čega ratuje, mada vidim da pojedini porede situaciju našeg Kosova sa Palestinom, tako mislim da je malo neumesno da predsednik jednog KK istupa i faktički daje podršku jednoj od zaraćenih strana, mislim da je to stvar više politike i da bi o tim stvarima trebala da odlučuje država, a ne jedan Ostoja Mijailović. I što neko napisa ranije, ne znam sta mi jedini ima da se pravimo pametni od cele Evrope i da mi nešto odmah nudimo, u svakom ratu mora mi nešto da se guramo i pravimo pametni.
Č

Ček

pre 7 meseci

A gde će da se igra? U Laktašima?
m

miladen pfc1970

pre 7 meseci

nadam se da je ovo sala
J

Jaaaaa

pre 7 meseci

Čije nudiš???
S

Saša Le

pre 7 meseci

Prvo izađite pred javnost i kažite koliko ste, kada ste i koliko platili korišćenje Arene, a onda se javljajte kao dobrotvori. Svoju halu nemate tako da nemate šta da ponudite.
Đ

Đukin fan

pre 7 meseci

Zarad čistih računa,gest je inače lep,Ostoja je trebalo da u dogovoru sa gradom Beogradom izađe i predlozi ovakvo rešenje Makabiju!!!I to tako da Pattizan može ili želi i hoće da snosi troškove ovakvog gostoprimstva !!!Svoju halu nema kao ni Zvezda dakle znaju se limiti šta se može nuditi i staviti na raspolaganje!!!
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Navijače tzvczv pojede zloba, mržnja, pakost, zavist. Alo rođaci dal ste normalni???
Р

Рајка Барегро

pre 7 meseci

Поштено речено једино ФМП може да понуди халу,овај нуди као своју прћију хале!
m

ma da bre to

pre 7 meseci

a zbog cega ovo? jel priznao kosovo? da li su bili protiv nato agresije? sta mi imamo od izraela? ovo uvlacenje u bulju mi nije jasno, ko si bre ti da ponudis bilo kome igranje u beogradu sine...jel si ti premijer, predsednik? gradonacelnik? ovo bi isto vazilo i za covica, terzica, vazuru...arena, beograd, pionir...to nista nije tvoje sine...uzmes lepo kupis plac (a i ne moras imate njivu) sagradis lepo dvoranu i nudis je i denver nagetsima i makabiu i kome oces. kako su se osilili ovo bre nigde nema. jutros ocu da izadjem iz bg cepina na autoputu od arene do zmaja...sade cvece druze...ala se peru pare...ova vlast je ono, nema dalje!!!! nece mi ni objaviti komentar
B

Bogoljub Gagic

pre 7 meseci

Ako ima postenja,Makabi treba da bude izbacen iz EL odmah,kao sto su poštenjačine izbacile braću ruse.
P

Pazi

pre 7 meseci

Znači Partizan nudi dvoranu koja nije njegova. To je kao kad bih ja Ostojin stan iznajmio nekom trećem. Jel vam to ima logike braćo Grobari? Ozbiljno pitam. Da država ponudi, okej, ali ovako to nema nikakvog smisla.
I

Ima smisla

pre 7 meseci

Kad tako kažeš, ima ovo smisla. Kao grobar to kažem. Plus da dodam, već dva kluba igraju u Areni EL. Nema šanse da se tu smesti još jedan klub.
R

Realnoo ooo

pre 7 meseci

Istina. Mene je kao Grobara sramota šta je čovek izjavio. Dal skuplja neke poene ili šta zaista ne znam.
Š

Šta nije jasno

pre 7 meseci

Pa i nudi država. Samo što će to pokvariti spin i agendu večitim opozicionarima
P

Pazi

pre 7 meseci

@Šta nije jasno Znači država je zadužila ostoju da kao njihov čovek ponudi Makabiju Arenu. E to već i ima smisla ako tako posmatraš.
N

Nikinka

pre 7 meseci

Kao zvezdas, veliko postovanje za ovaj postupak u nastaloj situaciji
R

Repac Plandiste

pre 7 meseci

Mati draga, ovaj kao da je vlasnik Arene ili Pionira. Kakav bahati naprdnjak. Zarad nekog sitnog interesa ( podrske Makabija kao jednog od osnivača EL za A licencu) on obecava javno dobro. Klasika zemlju, vodu vazduh, narod... sve ce dati za korist. Sto se njega tice najviše sto ce dati je uvlačenje u prkno ali zato tudje ce dati sve. Ej bre imas li ti ili KK Partizan privatnu halu pa da budu domacini u Srbiji. Sa ovim su se složili...
E

E ovako

pre 7 meseci

Ja sam baš malopre napisao da bi mogli da igraju u Pioniru.
I

Izgleda

pre 7 meseci

Da si im samo dao ideju, nažalost.
r

reb8888

pre 7 meseci

...kolika zelja da se njihovo ime provuce kroz sve vezano za evroligu, bas ono na silu. a bez osnova, prvo i zvezda i partizan igraju evroligu i imaju svoje navijace, plus zvezda u LS. da ih nema, pa da kazes za ljude koje zele da gledaju evroligu. drugo, partizan nema dvoranu, koliko ja znam, pa da nudi njima. za arenu bi bila pogibija za termine uz vec dva kluba a i ostale vrv imaju vec neke svoje programe i planove...
s

srxx

pre 7 meseci

Ovde sve sami ratnici i Obilići, a kada bi trebalo da se ide na Kosovo ne bi vas mogli izvući iz mišjih rupa. Miševi...
b

bakala

pre 7 meseci

idi slobodno! samo napred!
p

podesen

pre 7 meseci

Dovodi ti pojacanja i ne laprdaj,gledaj svoja posla.
D

Djape45

pre 7 meseci

Koju bre dvoranu je KK Partizan spreman da ponudi Makabiju ? Nije mi poznato da imaju njihovu dvoranu u kojoj bi mogla da se igra evroliga, jedino da je naprave na nekoj od Ostojinih njiva.
Z

Zeko

pre 7 meseci

Nenudi Ostoja nicije već dvoranu koju ce KK Makabi koristiti platice naknadu KK Partizan
D

Djape45

pre 7 meseci

Pa nek im fino plati neku halu u Madridu ako su tako dobri
M

Misli

pre 7 meseci

Ostoja, možda Makabi više neće igrati EL, pa možda i ponište onaj poraz. Ostoja mudra glava.
L

Lux Vozdovac

pre 7 meseci

Kako Ostoja nudi nesto kada nema svoju halu ? Evo i Zvezda i Makabi igraju 18 Oktobra utakmicu (domacini) U Arenu ko prvi dodje njegova je
а

абвгдђ

pre 7 meseci

Шта се ми стално негде трпамо није ми јасно. Ионако се сви ј преко наших леђа. Нити кога подржавати, нити осуђивати. Гледати искључиво своја посла.
P

Partizan ⚫⚪

pre 7 meseci

Partizan ne može ništa da ponudi makabija jer nije arena njihova, i mani se neke dobrote i gledaj kako ces da dovedeš kakva kvalitetna pojačanja. Free Palestina!!!
p

predsjednikov ostoja

pre 7 meseci

sto je ovo postaju ko dobri opet na racun gradjana, ojadise ovaj narod...
б

бањалука

pre 7 meseci

До када ћемо више да глумимо неке добрице за друге,пола свијета нас ко говна гледа као и сами себе на жалост
C

Covek

pre 7 meseci

naviko da izdaje njive,profesionalna deformacija .......
R

Repac Plandiste

pre 7 meseci

Mati draga, ovaj kao da je vlasnik Arene ili Pionira. Kakav bahati naprdnjak. Zarad nekog sitnog interesa ( podrske Makabija kao jednog od osnivača EL za A licencu) on obecava javno dobro. Klasika zemlju, vodu vazduh, narod... sve ce dati za korist. Sto se njega tice najviše sto ce dati je uvlačenje u prkno ali zato tudje ce dati sve. Ej bre imas li ti ili KK Partizan privatnu halu pa da budu domacini u Srbiji. Sa ovim su se složili...
č

čarapan

pre 7 meseci

Grad Beograd može da ponudi domaćinstvo, a Ostoja jedino kući može da ih primi
Č

Čitam

pre 7 meseci

Sve ove komentare i razmišljam, pa Zvezda i Partizan nemaju ništa svoje. Sve gradsko vlasništvo.
J

Jole al pravi

pre 7 meseci

Cekaj, cije nude, tudje?
A

Adrian Mutu

pre 7 meseci

Prvo nema šta ostoja da zove u halu jer hala nije njegova a nije ni čovićeva to može da uradi samo neko od političara jer hala je državna znaš ja sam gost i zovem tebe da budeš gost zajedno samnom u tudjoj kući pritom šta mi imamo da se mešamo u taj sukob imamo mi naše brige i ne treba da nas interesuje šta se dešava u izraelu
H

Holse

pre 7 meseci

Hoce li se desiti nesto u svetu a da se neko od srba nece umešati u to ? Nije mi drago sto se to desava tamo ali nek resavaju svoje probleme, ni oni nama nikad nista nisu pomogli ,da ne pricam da su priznali kosovo..
Z

Zeleznik

pre 7 meseci

Nije Makabi priznao tzv. Kosovo nego njihova država.
Z

Zog cegaaaa?

pre 7 meseci

Mi nemamo operativ vise….cccccccccc….pi
C

Cer

pre 7 meseci

Bravo Ostoja. Mladjarija "srbska" ne zna koliko su Jevreji utkali sebe u ovaj grad jos pre 2. svetskog rata, koliko ih je bilo cak i u JVuO, samo laprdaju bezveze. Dok su ovi sto ih toboz podrzavaju klali te iste Srbe po Bosni i Kosmetu. Neobrazovana "srBska" gamad.
N

Neobrazovani

pre 7 meseci

Ne mešati se ni u kakve sukobe. Ne držati ničiju stranu. Zar je teško biti neutralan, hoću reći pametan.
B

Bijeljinac

pre 7 meseci

Ja ne znam da je KKP vlasnik ni beogradske arene, niti Pionira niti bilo koje druge hale, pa da oni mogu da zovu Makabi da bude domacin u Srbiji i Beogradu. Dakle rec je o nekom interesu, ili A licenca ili ce sada da usledi bezanija igraca iz Izraela pa ce miroljubivi i blazeni Ostoja da im pokupi pola tima, jer sa postojecim ne moze ni u top 14
N

Nego sta

pre 7 meseci

Ostoja nudi kao bonus svoje njive i kobile
d

d. g.

pre 7 meseci

Nisam znao da Partizan ima svoju dvoranu.
G

Gostic

pre 7 meseci

Mogu samo da igraju umesto partizana i to je to.
d

delicious apple 2 litre

pre 7 meseci

Imas posla ostoja, idi da gledas utakmicu
X

Xyz

pre 7 meseci

Naravno, sve to, na drzavnim resursima. Kako drugacije
2

28

pre 7 meseci

Odakle njemu hala pa da je on nudi? Valjda grad Beograd i drzava Srbija.
P

Pik gost

pre 7 meseci

Evo ja ću otvoreno da pitam! Ko si bre ti da nudiš nešto što nije tvoje i što i ti sam ne plaćaš, ko?
g

ghoustaaaa

pre 7 meseci

Makabi treba da bude izbačen iz EL zbog najave genocida koji sprema Izrael u Gazi.
D

Dzi

pre 7 meseci

Zbog 2 boda iz prvog kola 😂😂😂
G

Gost 357

pre 7 meseci

Ti mozes samo u Prislonicu da ih vodis.
a

armija

pre 7 meseci

Kakvo slihtanje za A licencu... Sto im ne ponudite na Kosovu, ipak su ih priznali...
V

Vasilis

pre 7 meseci

Znam kako navijaci vecinom reaguju, ali Ostoji i ekipi ozbiljno radi mozak. Od kad su pozvani prosle sezone u EL sve rade bez greske. Dobili pare jesu, al brate i mi smo. Doveli odlicne igrace, izvukli jos para da zadrze glavne, izboksovali Arenu, marketing rade 20x bolje nego nasi nezainteresovani, nijedan incident navijaca tokom utakmica EL, dodvoravaju se Novaku, svakoj poznatoj licnosti, Glikmanu, Bodirogi, evo sada i ovo. Nase boli uvo za sve, svadjaju se sa Aba ligom i Covic licni sukob sa Zoranom Savicem. Na kraju, oni ce i dobiti A licencu pre nas i niko nece pricati o nacinu na koji su dosli do nje.
k

kaler

pre 7 meseci

kakve slihtare majko.Kome vi nudite sta je vase pa da nudite to treba drzava ne vi nije vas pionir ili arena
p

pregalac fudbalski

pre 7 meseci

Kad su vas pitali gde hocete da igrate, vi ste rekli pionir, dakle cao
W

WhoAmI

pre 7 meseci

Je l su hale vase? Ustvari jesu, Ostoja SNS.
G

Grča

pre 7 meseci

Jesu i hale su naše,jel ti krivo?Prcenzi malo,onako na suvo...
B

Budalaština veka

pre 7 meseci

Kako Partizan, tj Ostoja Mijailović može da obeća Makabiju bilo šta? Niti je vlasnik Arene, niti je zvanični državni ili gradski organ?
k

kukuk

pre 7 meseci

Može nam se, brt. Zato što smo institucija brt, plaky brt.
N

Newa

pre 7 meseci

Samo nam jos trebaju teroristicki napadi u Areni.
A

Aqa

pre 7 meseci

Dovedi ti nama Ostoja kakva kvalitetna pojačanja, pusti ti makabi.
B

Burek

pre 7 meseci

Najpametniji komentar na ovoj vesti
b

bljak

pre 7 meseci

Da povratis....
H

Hermano7

pre 7 meseci

Tako to rade gospoda
e

ecka siti

pre 7 meseci

A sta im on to tacno nudi kad nema nista! Nudi hale koje nisu njegove, vec ih iznajmljuje?
p

pero7

pre 7 meseci

ima lux 51..british...globos..itd
o

osama

pre 7 meseci

Kako velikodusno
U

Uvlacenjeuufudubilj

pre 7 meseci

Ostoja samo pertle vire Kako si ti mislio da obezbedis nesto sto nemas? Kako KK Partizan moze da obezbedi halu koju nema? Zasto govoris kako ce Partizan obezbediti nesto kad nece vec ce Grad Beograd i Srbija na celu sa tvojim gazdom Vuckom
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Човек је тотални дебил, неразуме ништа али битно глуми лудило! Како да играју уопште, када је проглашено ратно стање и према израелским војним законима нико пунолетан несме да напусти земљу а војни обвезници су сви па и спортисти! Ало ко да објасни "пошумљеном лимару" уз села прислонице код Чачка! Њега може, само жељко жекс да уразуми!
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Verovatno je u stanju toliko da razume, pa nudi nešto što njegovo nije onima koji to ni ne mogu da prihvate. Prepoznatljiv manir ponašanja. Kao kada dajete krv za operacije ljudima, a javi se naknadno njih desetak sa pričom kako bi i oni dali u slučaju da porodica nije našla donore. I svaki takav, gotovo po pravilu, dok sedi sa društvom, pljuje vlast (svaku), a posle ne ode na izbore, ili glasa za te iste, "popljuvane". Na jednoj strani uvek su obični, svakodnevni ljudi, sa skromnim željama (ljubav, zdravlje dragima i dve princes krofne pride). Na drugoj su muve i fekalije.
D

Dan153

pre 7 meseci

Bravo, postovanje Ostoja.
l

lol12

pre 7 meseci

,,Partizan ponudio Makabiju halu..." Jel to partizan ima svoju sopstvenu halu a da to mi ne znamo?I kako to on moze nekome omoguciti ovako nesto?Nemam nista protiv da se izadje ljudima u susret i ponudi npr Pionir ili sta vec ali to ne mogu da ponudim ja kao sto ne moze Ostoja nego nego iz gradske/drzavne vlasti posto ni Arena ni Pionir nisu u vlasnistvu ni Ostoje ni partizana.A posto se vec igraju utakmice i Zvezde i partizana u istoj hali,nuditi tu istu halu i trecem klubu je besmisleno sve i da je tvoja.Plus zar nije realnije negde blize ljudi da igraju nego trebaju u Srbiji.
d

dr Marko

pre 7 meseci

Sad kad mu Hamas popali R.Rovere na nekom placu, đavo će mu biti kriv?! On poleteo da se pokaže, kao dobra gej duša iz Prislonice
6

6333

pre 7 meseci

izrael - drzava koja je priznala kosovo, drzava koja je podrzala neprijatelja 90-ih, iskren prijatelj? ne bih rekao!
8

89

pre 7 meseci

Ahha pa strasno ali isti su i jedni i drugi sta se cudim ja
Х

Х Х

pre 7 meseci

Који одвратан популистички потез. Како може Партизан да нуди домаћинство Макабију када ни они, а ни Звезда немају своју халу? Све хале су у власништву града. Колико желе да имају добар имиџ, фуј. Објавите коментар!
t

tako to

pre 7 meseci

Radi najveci kosarkaski kolektiv na Balkanu!! Bravo Ostoja, bravo Partizane, ponosan sam na vas!!!
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Megalomanija na delu, "tako to radi najveci kosarkaski kolektiv na Balkanu!"?!?!?! Hajde da izuzmemo to što Ostoja ne može u ime kluba nuditi nešto što ni klub, ni on nemaju, i da razmotrimo ovo "najveći košarkaški kolektiv na Balkanu." Panatinaikos, 6 puta prvak Evrope. Olimpijakos, 3 puta prvak Evrope, Split, 3 puta prvak Evrope, Cibona, 2, puta prvak Evrope, pa tek onda Partizan i Bosna sa po jednom titulom prvaka. Ovde se radi o totalnoj neobaveštenost, nepozbnavanju geografije ili bezobrazuku, a biće da je ovo poslednje, jer šta vredi pričati navijačima koji više ne znaju ni koji sport prate, a sećanje im seže do prošlog TOP8 Evrloge.
P

Pazi

pre 7 meseci

Na šta si tačno ponosan? Na to što Partizan nudi halu koja nije njegova? Zamisli dođem ja i izdam tvoj stan ili tvoju kuću nekom trećem. Jel ti sad malo jasnije da nemaš na šta da budeš ponosan, naprotiv.
z

za ovog prvog

pre 7 meseci

Koji nabraja ko je koliko osvojio... vazno ne da tu nema tvog kluba, samo mozes da places.. za sve te pobrojane, pola klubova se ugasilo, grci se i ne racunaju u balkan, a svakako je Partizan veci klub od oba @Pazi.. trebalo je da pazis na casovima u skolici i da citas sa razumevanjem.. Partizan ne nudi nista tudje, vec da OBEZBEDI gostima smestaj i dvorane o SVOM trosku.. ali sta pricati likovima kojima klubove spasavaju db covic i terza lice sa poternice.. ae paljaba
P

Pobogu...

pre 7 meseci

@za ovog prvog.... a odakle ti, megalomane znaš za koga ja navijam? To pod jedan, a pod dva, sedi jedan iz geografije. Grčka nije na Balkanu, reče Grobar i ostade živ. P.S. Istina boli. jel' da?
S

Sur Side

pre 7 meseci

Crno Beli bavo, bravo.....!!!
S

SSSR

pre 7 meseci

Ima para SRPSKI KOŠARKAŠKI TIGAR za bacanje,samo nema da DRŽAVI PLATI POREZ.

Dusan Erceg

pre 7 meseci

pošalješ Vulina i kkp u Izrael i propade država.
s

stankelitza

pre 7 meseci

Pa kako to, od čijih para, državnih? Nudite halu koju vam država dala na korišćenje? Nudite sredstva državna?
I

Istina je

pre 7 meseci

Nada se Ostoja da ih u tom slucaju nece nabiti 20 razlike
D

Delije Valjevo

pre 7 meseci

Nikada uz Izreal i SAD! Grobari jos jednom pokazuju svoje pravo lice! Delije su uz bracu Palestince! Kao sto su nama okupirali Kosovo, tako su i njima okupirali Palestinu!
D

Delija Steva

pre 7 meseci

Najbolje je ne mešati se. Može neki rat da prođe i bez nas.