Partizan poslao ponudu Kilpatriku

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.11.19. | 13:39

Ovo je, navodno, druga ponuda Amerikancu

Izgleda da Tviter sve više postaje faktor i kada su transferi sportista u pitanju. Američki košarkaš Šon Kilpatrik „preporučio“ se Partizanu pre nekoliko dana, a brzo mu je stigao i odgovor iz Humske 1.

Nezaposleni Kilpatrik, doskorašnji igrač Panatinaikosa, dobio je zvaničnu ponudu Partizana da pojača njegove redove u tekućoj sezoni, objavio je portal „Double double“, pozivajući se na svoje izvore.

Izabrane vesti

Kako se može čuti iz košarkaških krugova, to, navodno, nije ni prva, nego „pojačana“ ponuda koju su poslali crno-beli, pošto Kilpatrik nije bio zadovoljan prvom. Sada se čeka njegov odgovor na novu koju su poslali iz Humske 1.

Američki košarkaš ima bogato NBA iskustvo, igrao je za Minesotu, Denver, Bruklin, Milvoki, Kliperse i Čikago, a prošle sezone je branio boje Panatinaikosa, gde je beležio prosečno 9,2 poena po utakmici, a odigrao ih je 15.

Partizan traži još jednog igrača na bekovskoj poziciji, pošto Džejms Bel, koji je trebalo da bude poslednje pojačanje, nije prošao lekarske preglede u Beogradu.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara