Komentari na vest

Partizan u sosu iz kojeg se samo jednom izvukao

M

Mop

pre gotovo 2 godine

Ti Miloradoviću da mi dozvoliš na tvojoj vesti da ovom... koji se predstavlja kao moj preminuli otac na niku i teško mu mogu odgovoriti. Bolesno je to što radite. Onaj bolesnik inače
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Nema ništa od toga. Super. Bravo. Vredja neko roditelje pa se onda čudiš. Pa šta sad na portalu je a slepcu ne možeš da odgovoriš., 👍👍👍
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Ovaj tim Partizana nema širinu i kvalitet da se nosi sa Zvezdom u ovom momentu, jer je tim formiran za Eurokup a ne za Euroligu, samim tim je rooster kraći, ima igrača bez iskustva i nešto manji budžet imaju od KK CZV. Čak i milion razlike u budžetu može značiti kada je naša liga u pitanju jer za 500K po sezoni možete da dovedete top igrača, a već takva dva igrača prave razliku. To smo videli sinoć, Radonjić u rotaciji ima znatno kvalitetnije igrače od Obradovića, na stranu što Obradović dozvoljava onom Panteru da siluje loptu i troši napade bez ikakve logike i rezona, nigde ga nema kada je egal, preplaćen i precenjen igrač
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

За многе ствари мора да се шалиш. У ростеру Партизана је и Куруц на трибинама заједно са Гласом. О буџету нећу да коментаришем.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...najkrace moguce, zvezda se u evroligi cele sezone mucila sa ekipama koje igraju jaku odbranu a partizan je skoro svaku ozbiljniju utakmicu primio 90 poena...te ekipe koje zavise od suta zvezdi najvise leze i bez ogromne pomoci sudija, ne vidim kako partizan moze ovo da dobije...mora ili da zaredja tri pobede ili da dobije obe na zvezdinom terenu a to mi ne deluje kao realno...ovo je slicna situacija kao kada je pesic dosao u zvezdu a partizan imao sistem koji je godinama gradio...
D

Daxx

pre gotovo 2 godine

Da ali tada je imao trenera....
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Bas hocu nekako, da ne pisem ali kad citam komentare, vuku te za jezik bre. Trenutna situacija je meni slicna kao ono vreme kad sje Partizan 6 godine redom bio prvak, igrao ligu sampiona a mi se sve vreme tesili, pa mi smo bili Sampioni Evrope, eto tako nekako. Alo bre ljudi od istorije se ne zivi, a trenutno uopste niste los tim, ali ako mislite da ce Zoc (za mene najbolji trener Evrope) iz prve da rusi to sto Radonja gradio godinama onda avangardo, ne razumete se u kosarci. Ne nadajtre se da cete uzeti ABA ove godine, a iduce ko zna, kao sto Vujosevic onomad rekao o Zvezdi, "ako budu ovako ozbiljno radili bice prvaci za par godina" a novinari se smejali, a on je potvrdio rekavsi najozbiljnije kazem, i stvarno tako ispalo, samo sto se to desilo odmah iduce a ne par godina. Partizan imao jedinstvenu sansu preko Evrokupa ali i tu naisao na Zvezdasa(Alimpije) i izdubio. Meni nije jasno jdena druga stvar, ako j eplan Zoca tri godine, onda ja se nadam da nece on da racuna vise na Madara (sigurno odlazi), Vukcevica (vraca se u Real, tamo je barem malo igrao), Kuruc vec sibao, Panter, Zek, idu pod obavezno, znaci upitni ostaju Avram (totalni promasaj),Mur, Smajli,(mnogo los u zadnje vreme) Trifunovic, Zagorac, Danguba (ova dva putuju isto, jer ne verujem da ce ih Zoc vise trpeti) Miletic (decko nije igrao ni 5 minuta)... itd! Znaci, ponovo novi tim, ponovo razigravanje, a to ponovo trazi vreme i ??????? Zvezda, pa zadnjih 5 ili 6 godina skoro pa isti sastav, Dobric, Davidovac Lazic, Lazar, Simke, Kalina (bio je u sistem), Volters (mnog bolji nego prosli mandat), Kuzma, .... da ne nabrajam, znaci tu je nasa prednost, znaci mi obicno uzmemo nekog sutera, tipa Lojd, Beron, ... (ovaj Holins mi izgleda mnogo vredan i uvek doprinosi timu), itd, i zato nema nekih velikih promena, da ne pricamo da Radonja tacno zna svakog igraca kako dise, za razliku od Zoca kome je prva godina i trebace vreme da im ulazi u psihu. Pa ja sam 100 % uveren da Avram, Lesor, Zagor, nece vise igrati kod Zoca, jer on ne podnosi neitelegentne igrace. To je moje neko vidjenje, i hteo sam da objasnim Partizanovcima da zaista nije lako biti trenutno na njihovoj kozi, jer to mi Delije najbolje znamo, zato nema vredjanja, nego konstruktivnih komentara. Srecno moja Zvezdo do druge pobede ako Bog da, i onda da slavio pred Partizanovcima, a isto i vo smo mi pocetkom prosle dekade!

Dule

pre gotovo 2 godine

To sto je prorocanski rekao za 5 godina bilo je 2009. niste uzeli sledece godine nego posle 6 godina,inace se donekle slazem trebace vremena i da Zeljko napravi neke cistke ali ovaj mladji deo tima bi trebao da sacuvati ovi vasi kad su bili u njihovim godinama i stariji jos manje su pokazivali bili na klupi uglavnom.
g

golst

pre gotovo 2 godine

Grobari ne znaju ili se prave ludi da ih je baš taj Bogdan ,koga najviše hvale, te sezone ukanalio lošom odbranom u poslednjiem momentu meča protiv Nolana Smita i tako i dan danas ne igraju euroliugu, a u Kls zvezda posle te 2014 krenula u seriju trojefa kojoj još nema kraja

Bogdan Bogdanovic

pre gotovo 2 godine

Nemamo pojma svelo se sve samo na tu losu odbranu Bogdana kome je to jedina mrlja zbog koje sta treba da ga se odreknemo kao sto ste vi vase legende, a sto je ovaj ubo trojku sa pola terena sto smo imali druge povredjene igrace.Bogdan je legenda kad to pamtite trebalo bi i onih 123 poena vasem klubu.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Bogdan Bogdan Imaju oni legende ali im većina više ni u halu, ni na stadion ne dolaze. Alek legenda, Terzić mu drži slike na dva zida. Čović koji priča bez vredjanja a Željka vredjali ko najgoreg a posle kuka ko najgori na Pinku, vredjaju mi porodicu. Mislim da je tom pričom samo podstakao to. Što muškarčino Čoviću nisi izašao i rekao nemojte. Posle ne kukaj. Radonjića neće ali tebe... Uuuu
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...mop, sto vi ne odete licno na Kalemegdan i kazete Covicu sta imate, nego sakriveni u grupi mu vredjate porodicu?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Realno pa da me upuca neko.
M

MopovTatko

pre gotovo 2 godine

Ne bi te upucali, samo bi ti se smejali.
M

Mopovtata

pre gotovo 2 godine

Gde u Stajkovcu sa Reckom.
M

Mmiiim

pre gotovo 2 godine

Simonovic i kradja pehara, uvek ste bili dostojanstveni u porazu.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...Simon nema veze sa tim, ali je lakse vredjati njega nego priznati da niste smeli da pisnete dok je baja sa tribine uzimao pehar.
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

Treba napomenuti veoma bitnu činjenicu a to je da je le branko lazić, sledeču sezonu, stavio bogana slinu u mali dzep.
E

Elephant

pre gotovo 2 godine

Kako je smelo da se igra 4 na 3? Pa ukupno ima 12 igraca u pocetnom rosteru obe ekipe, i pod dva nije pravedno da neka ekipa ima manje od 5 igraca.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Vidi se da ne poznajes pravila. U teoriji, kosarka moze da se igra sve dok jedna ekipa ima minimum 2 igraca. Kad ostane sa jednim, tu je kraj. Tako da u teoriji moze da se igra i 12 na 2 i 2 na 2 i 5 na 3, sve je to regularno i po pravilima.
G

Gostgsgsg

pre gotovo 2 godine

ta serija je po meni jedina mrlja u bogdanovoj karijeri zbog one izjave da ce razmisliti da li ce igrati za repku ako mu ne sviraju faulove... to su vujoseviceve reci ali ih je bogdan rekao izveo je ogroman broj bacanja u naredna tri meca
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Ne samo to, tada je javno isprozivao Baneta Lazića i Simona, u stilu "razmisliću da li ću igrati, pa neka igraju Lazić i Simonović...".
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...utakmica za nezaborav, mislim na bratinu Nelsona i brisanje parketa sa Militinovom.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Bogdan je tada sam dobio Zvezda. A ovaj Lazic, proslo je od tada 8-9 godina a on se nije makao iz Zvezde.
Z

Zpn

pre gotovo 2 godine

Secam se i Bogdanove izjave pre te utakmice da nece igratu za reprezentaciju ukoliko sudije ne sviraju navodne faulove nad njim.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...vam nije dobro sto je postao najtrofejniji srpski igrač. Zašto bi negde išao? EL, brdo trofeja, reprezentacija, veliki klub. Ne jure svi za parama kao vi.

Tas

pre gotovo 2 godine

Kakav Bogdan naigrao se Lazic u repki bio u 12 samo kad 10 standardnih nije bilo na spisku iz ovog ili onog razloga a i naosvajao se domacih trofeja osim Partizana jedini konkurent tu su Mega,Mladost ,Zlatibor i Borac klasa za te timove.
G

Gule

pre gotovo 2 godine

Bilo je tih godina konstantnog pokusavanja gasenja SD Crvena Zvezda ne samo u kosarci vec u svim sportovima ali zilavi smo mi nedamo se...E sad kad je doslo vreme za naplatu dugova, nesto vam nepravo...:)))))
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 2 godine

Pokušaj uspeo
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

A pre toga palo gepekovanje i samaranje neposlusnih....
m

milos obiliiiic

pre gotovo 2 godine

Cuvena serija i Beli Medved Bogdan Bogdanovic "razmislicu da li cu da igram za Srbiju" ...sutirao vise slobodnih nego cela ekipa Zvezde.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Covek dao 146 poena u tok seriji i ti nasao da ga prozivas!
@

@niz brojeva i slova

pre gotovo 2 godine

Jeste, a od tih 146 bar 100 dao sa linije za slobodna bacanja...
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Sećamo se svi te serije i "ne svidja mi se tvoj pogled 2 penala za Bogdana Bogdanovića" ...
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Iz ovog sosa Partizan ne moze da se izvuce.Razlog je losa selekcija Partizana ali tu selekciju je vrsio Zoc koga je bojim se pregazilo vreme.Nije vise kao nekad mada bih voleo da me demantuje.Zakljucak je da je Partizanu postavljen svilen gajtan od njega samog i da mu se sprema metla protiv Zvezde jer ne moze ni u jednom segmentu da joj parira.Sportski pozdrav.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Sadasnji tim Partizana nema pobednicki karakter i pravog vodju na terenu...realno je 3:1 za Zvezdu
P

PericaX

pre gotovo 2 godine

Pa slika dovoljno govori zbog cega je bilo tako. Jedan na slici i dalje tu a drugi u Nba a onaj pored njih u CSK
S

Spawn

pre gotovo 2 godine

A najvažniji igrač partizana je onaj što mu se na slici vidi samo noga.
G

Gost 123456789

pre gotovo 2 godine

Ostali u KKCZ, pa sta je tu problem?! Redovni ucesnici EL, pobedjeni bar po jednom svi protivnici iz Evropskog kosarkaskog vrha, dominantan klub na ovim prostorima sa mnogo osvojenih trofeja. Klub je sigurno po snazi u prvih 15 klubova u Evropi trenutno, dok su ostali klubovi sa ovih prostora daleko iza... Sto bi isao negde?