Partizanov godišnji presek: Danas smo stabilan klub

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.12.19. | 20:15

„Imamo stabilne rezultate i verujem u ove momke i Andreu Trinkijerija da ćemo vas sledeće godine obradovati“, poručio je Ostoja Mijailović

Košarkaški klub Partizan je stavio tačku na više nego uspešnu 2019. godinu, s abicijama da 2020. bude još uspešnija kada su u pitanju sportski rezultati.

Crno-beli su večeras u Wurst Platz-u organizovali novogodišnji koktel i prezentaciju novog kalendara, događaju su pored ekipe Andree Trinkijerija prisustvovali i predstavnici medija kao i brojne poznate ličnosti iz sveta košarke, među kojima su bili predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, bivši as crno-belih Saša Pavlović, poznati menadžer Miško Ražnatović i drugi.

Izabrane vesti

gallery

Okupljenima se obratio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, koji se zahvalio svima na podršci i najavio još uspešnije vođenje kluba u predstojećem periodu.
"Želim da se zahvalim svima koji su pomogli da Partizan bude u ovakvoj situaciji. Svim sponzorima i navijačima koji kupuju karte i tako pomažu naš Partizan. Takođe, želim da pošaljem jednu poruku, koja je za mene važna večeras, a to je da ja nikada nisam tražio da volite bilo koga ko pomaže Partizan, ali mislim da je fer i pošteno da poštujemo sve one koji donose nešto u Partizan. Sa druge strane, mogu da poručim pred Novu godinu da je Partizan danas stabilan klub. Imamo stabilne rezultate i verujem u ove momke i Andreu Trinkijerija da ćemo vas sledeće godine obradovati", poručio je Mijailović, a potom svima čestitao predstojeće praznike, uz završnu poruku: 
"Želim da sledeće godine svi zajedno više bodrimo i volimo naš Partizan".

Partizan godinu završava utakmicom sa Primorskom u nedelju, a trenutno se nalazi na deobi lideske pozicije ABA lige, dok je u Evrokupu obezbedio prolaz u TOP 16 fazu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara