Komentari na vest

Partizanu teško ide bez šuta, još teže kad stanu Ledej i Panter

A

Abaliga22

pre gotovo 2 godine

Samo iskutstvo fali kod nekoliko igraca .. ostalo je sve dobro.
Š

Škopljo

pre gotovo 2 godine

Partizan igra vašarsku košarku! Trči i pucaj! Toliko neuigrano izgleda ekipa Partizana da je to strašno!
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Ima nešto i do Zvezdine odbrane.
G

Gd

pre gotovo 2 godine

Partizanu tesko ide bez PLEJA, dzaba mu sve ostalo. Zapanjujuce, sokantno da ljudi sa takvim "znanjem" to nisu videli i ne vide. Oni dovedu lesora??!!, boze
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Ima Smailagića, Koprivicu i Vukčevića...to su 3 mlada centra ali bi uz pravog pleja izdominirali... Ali, ne, Žocu je draže da pljune milion na olupinu Lesora nego da dovede iole ozbiljnog pleja... Iako su mu 98. SP osvojili Đorđević i Rebrača...
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

36 minuta Panter,33 Ledej na terenu,ako dođe do pete utakmice,biće 50 razlike za Zvezdu,pošto sa tolikom minutažom, na svaka dva dana ,ova dvojica neće moći da igraju ni šah.
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Nece biti potrebe za petom. Cetiri utakmice su dovoljne...
G

Gosts

pre gotovo 2 godine

Trinkijev Partizan i ovaj sad,nebo i zemlja. Ove sve treba rasterati. Samo može da ostane Koprivica
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Пантер пре неки дан изјави да је најбољи и не може му нико ништа. Чак и да је тако таква изјава довољно говори о њему.
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Ne, nego ce da kaze da je najgori. Pa, fudbaleri Zvezde svaki dan govore o dominaciji. Jel to nesto govori o njima? Ili je problem samo kad to partizanovi igraci kazu? To vas nervira?
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

@ подриз. Наведи једног играча који да такву изјаву.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Spucano Bog zna sam koliko miliona, a oni u najvažnijem trenutku sezone deluju kao ekipa skupljena s' konca i konopca, a za to je najzaslužniji "najbolji" trener Evrope kojeg je očigledno vreme ozbiljno pregazilo. Najgore u celoj priči je to što će sledeće sezone da troši još više novca nego ove, a rezultat će biti isti ...
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Ne moze se reci da Obradovic ne zna kosarku. Moje misljenje je da i dalje radi po sistemu na koji je navikao, tacnije oslanja se na individualne kvalitete igraca ali sad nema toliko dominantne igrace. Morace da menja filozofiju igre. A i sta vi ocekujete? Zvezda ima siri i ozbiljniji igracki kadar a ni Radonjic nije mala maca. Partizan je napravio dobru bazu. Licno bi mi bilo drago da najurite Zoca pa da se sprdamo i dalje sa vama.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima dva pleja u tri igrača Woltersa, Markovića i Ivanovića kog silom prilika guraju na jedinicu iako je bek šuter...ali i to je dovoljno za ogromnu razliku u odnosu na Partizan...
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Slukas, Vezenkov, Plajs, Larkin i pali se masina...
M

MarePFC

pre gotovo 2 godine

ZELJKO ODLAZI VEZE NEMAS
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Partizan je tipicna run&gun ekipa. Imaju dosta igraca koji mogu da pogode za 3, i nekoliko centara koji treba da pokupe promasaje i to je to. Kad ih krene, a ume da ih krene, svakome mogu stotku da ubace. Ali ako im odigras dobru odbranu na spoljnoj liniji, kontrolises skok, cao, zdravo, ne bih te vise zadrzav'o. Drugi problem Partizana u ovoj sezoni je to sto su zeleli instant uspeh. I zato je potroseno, bar po nekoj mojoj proceni, nekih 20+ miliona. Ali, dzaba novci kad znanja nema. Ne moze Ostoja da proceni igraca jer o kosarci pojma nema, Savic i Obradovic su ocigledno doveli neke svoje kombinacije, i neke igrace za koje su verovali da ce napraviti razliku zbog svog NBA, F4 i EL iskustva. Medjutim, da bi privoleli te igrace da izaberu njih a ne neku kvalitetniju ekipu, morali su jednostavno da ih preplate. A preplaceni legionari nikad nece dati 100% na svakoj utakmici. Isto tako, preplaceni legionari ce uvek pre igrati za sebe nego za tim. I nikad nece biti potpuno odani. A sto se profila tih igraca tice, i tu su omasili. Doveli su tragicara Lesora, doveli su tragicara Pantera, doveli su igrace koji jesu individualno dobri, ali su luzeri, i osvajaju nesto samo kad je ostatak tima dovoljno dobar da anulira njihov mentalitet. Jos kad na to dodas i ono tipicno grobarsko busanje u grudi, pumpanje misica, lozenje do besvesti, dobijes ekipu koja resava slabije protivnike i lozi se, ali nikad nista ozbiljnije nece moci da napravi (bez sudijske podrske).
H

Hahajebote

pre gotovo 2 godine

A covic vrsni poznavaoc
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

@hahagostejbtitd - Covic je u kosarci 30 godina, i jedino jos trener nije bio. Ali samim tim sto ti to ne znas, i ne vidis razliku izmedju skolovanog coveka iz kosarke i neskolovanog vlasnika clanske karte koji je u kosarku zalutao, govori koliko ti zapravo veze nemas o kosarci i kakav si ti vrsni (ne)poznavalac iste...
B

Bata Krstaja

pre gotovo 2 godine

Izvini DzoniRS ja se tog tvog poznavaoca košarke, najpre sećam kao Slobinog (za mlađane komentatore Miloševićevog) obožavaoca, koji je kao gradonačelnik Beograda bio omražen zbog svoje arogantnosti i bahatosti. Nažalost vi omladinci ne znate kakvog lika imate za idola.
G

Gostydyshs

pre gotovo 2 godine

Koju to odbranu zvezda igrala majke ti? Partizan imao dosta otvorenih suteva da se odlepi na dvocifrenu razliku u prvom poluvremenu
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...covek lepo kaze. Covic je bio plej Partizana, samim tim sto neko to ne zna, pokazuje koliko zna o kosarci i o Partizanu. Bio je i najuspesniji predsednik saveza. Ocito se grobari vise bave politikom nego kosarkom, otuda neznanje.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Jednostavno limitiranu ekipu ima Partizan nema ko da povuce kad ne ide mozda je i onaj poraz od Burse dodatno urusio i destabilizovao Partizan.U svakom slucaju kroz celu sezonu se videla inferiornost Partizana u odnosu na Zvezdu.Cak su ceriri utakmice izgubljene na identican nacin u zavrsnicama to su Mega,Cedevita,Bursa,Buducnost druga utakmica u polufinalnoj seriji bas previse za klub kakav je Partizan.Mozemo da se sprdamo i peckamo sa Zvezdinim navijacima zbog rezultata u Evroligi ali Partizan tamo ne bi imao vise od 6-7 pobeda.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Nemate vi limitiran tim već limitiranog trenera, a tim vam je milionerski, kao pijani milioneri ...
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Partizan igra ovako cele godine, zivi od soliranja Pantera i Alekse, malo i od Ledeja (eventualno Mura). Protiv ozbiljnijih odbrana jednostavni su za cuvanje i citanje. Naravno da ce postici neke poene jer su sve to kvalitetni igraci ali kada se pogleda ceo mec pitanje je da li su ti poeni postignuti kada treba, kada se lomi rezultat ili u periodu kada protivnik drzi sve u svojim rukama. U ovom Partizanu se tacno zna, ako Aleksa resava dva, tri napada prvi sledeci put kada Panter primi loptu ide sut cak iako ima prostora za asistenciju i to je toliko providno da i najveci laik vidi to a ne profesionalni trener koji zivi od tog posla. Bice 3-0, eventualno 3-1 za Zvezdu - previse je tu iskustva na jednoj i previse soliranja na drugoj strani da bi bilo drugacije.
m

marepfc

pre gotovo 2 godine

Hvala Vladi Srbije ali nama fali jos desetak miliona, Mirotic, Vasa Micic , Klajburn e onda će Zeljko nesto uspeti da osvoji
G

Gost56

pre gotovo 2 godine

FALI SAMO JEDAN PRAVI PLEJ !
T

Tako je

pre gotovo 2 godine

Eto resenja za Partizan. Uzmite tri igraca startera iz timova koji su igrali fajnal for ove godine i to je to. Mozda i napravite iskorak.
S

Sssssssss

pre gotovo 2 godine

Samo nek se lidej lozi i nek dize ruke i misli da provocira publiku. Isto to i ns domacem terenu, loze se, skacu, klimaju glavama, busaju se u grudi i onda dodje na naplatu sve to.
C

Cirkus sa vama

pre gotovo 2 godine

zar Institucija da zavisi od dva igrača od 4 miliona evra godisnje
J

Jogurt69

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno zašto se ne daje sansa Muru, decko je dao 12 od 18 poena u 4/4. Da mu se daje sloboda kao Panteru mislim da bi bili ubedljivo bolji.
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Zato što je rupetina u odbrani, daje 12 preko njega se primi 20.
G

Gost89

pre gotovo 2 godine

Bez obzira na to koliko je zvezda jaka, imaju dosta mana, spori su, tromi i igraju bez centra. Imamo mnogo brzu ekipu, ali realno, inteligencija mnogih igraca je upitna. A pritom Zeljko pravi neke nepromisljene odluke, time sto ne forsira igru preko centra i sto drzi Pantera u igri citavo vreme, a ovaj mu vraca tako sto gubi svaku drugu loptu i forsira suteve kao da je na treningu. Panter igra za sebe, i tako ce uvek biti, igrac manje u odbrani! Mur kakav god bio u odbrani, u napadu je nezaustavljiv, i treba ga forsirati do maximuma, sve akcije da se rade za njega, jer je vrhunski suter. A on dobije bednih 15-20min u igri. Smajli je na pocetku sezone bio extra, sad ga nema nigde, to je do Zeljka takodje. Njegova tvrdoglavost i forsiranje Pantera i Lesora nas ubija, i to sto celu sezonu ne ume da ih nauci da brane suteve za 3 poena. Ovi su juce sutnuli 100x i to ih je spasilo, kao i Bursu. A nas ako ne krene taj sut, mi smo kanal. Losa selekcija igraca, a tu Zeljko snosi odgovornost. Kao i Stanoje u fudbalu. Ti si druze birao tim, izvoli snosi odgovornost i idi ako ne znas bolje od ovog.
N

Neki gost

pre gotovo 2 godine

Predugačak tekst da bi se reklo sledeće: Zvezda je igrala odličnu odbranu i Zvezda uspeva uvek da zaustavi većinu Partizanovih dobrih igrača (utakmica koju je dobio Partizan Zvezdi nije ništa značila i nisu igrali istim intenzitetom). Zvezda ima 12 igrača koji mogu da drže igre nivo svih 40 minuta i to jako troši Partizan koji nema tu dužinu klupe.
M

Miljan1990

pre gotovo 2 godine

Korona je Zvezdu spasila da ne izgubi Jadran i Euroleague. Onog Partizana sam se ja plašio. One atmosfere, one njihove gladi i krvoločnosti. Žao mi je al ovog se ne plašim ni najmanje.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...Zvezda je osvojila sledeće sezone protiv tih istih igrača Partizana. Jasno je koga je korona spasila.

Ima jedan tim

pre gotovo 2 godine

Nije to bio isti tim a nije ni Zvezda bila ista dovoljno je sto je otisao Trinkjeri covek je znao sa tim timom bio 3 puta bolji i harizmaticniji trener od FIlipovskog.Otisao je Volden otisli su jos neki igraci a ostali su potpuno pali ,svi osim Jaramaza koji je pokazao i u Bajernu sta ume i protiv ove Zvezde koja tada nije imala domaci teren i prvo je trebala da prodje naostrenu Buducnost u polufinalu zivu glavu tesko bi izvukla iz Morace. Da li bi Partizan bio sampion ne moze se tvrditi sigurno ali da Zvezda tada uzdrmana ne to je 90% bilo izvesno.
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Kazu da je Ostoja poslao ljude da jure Alimpija po turskim cajdzinicama, da ga nekako privole za sledecu sezonu. Video da od Obra efekta nema leba. Place nocu za Trinkijem, a danju sanja Alimpija, nezgodna sudbina.
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Nije problem šut, već timska igra..valjda je za godinu dana najbolji kouč Evrope uspeo da poveže igru..a ne da se sve svede da Panter, Mur, Ledej, Aleksa uzmu loptu sami i ka košu..zato ima Zvezda 24 asistencije..a Partizan 7-8..a izgubljenih lopti 15 msm..nema timske igre, koju bi trebalo da vodi trener..sinoc čas trenerske palice Radonjića iskusnom Žoc-u..čak su i sudije, po meni u drugom pol.pomagale Partizanu, pa svaki mini kontakt je bio faul za bacanja..i tako su se držali u igri, koliko, toliko, dok na drugoj strani takve kontakte nisu svirali. Druga tekma je sansa pred domacom publikom..
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

A,onih 120 akcija?
s

soichiro

pre gotovo 2 godine

na 8 patizanovih asistencija dodaj 15 izgubljenih lopti...23 asistencije....zvezda je imala 26.....razlika je u gubljenju lopte pri tom zabadanju madara, pantera i avramovica...malo je do njih a malo i do kretanja ostalih igraca ...da se otvore za sut...bila je ovo egal utakmica u koj je zvezda manje lopti gubila i izvojevala pobedu....ako patrizan ne dobije sledecu bice pred ponorom, a ako dobije lako moze da ode u petu utakmicu gde pobedjuje bolji...uvek u pet utakmica pobedjuje bolji tim.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Ocekujem Zelimirovu reakciju u drugoj utakmici. Ljubicanstiven vec u petom minutu. Lako je biti grobar u kafani drzati se za srce i pevati To je ljubav to je Partizan. Budi ti grobar u paklu Pionira. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan i Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i pitali da li bi dok pevaju To je ljubav to je Partizan mogli da se drze za ruke a ne za srce.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Jel primećuješ da već duže vreme pametuješ a niko te ništa ne pita. On je naša legenda i stvarno ne znam šta se ti na svakoj vesti o Željku pišeš. Novac? Pa vi posle raspada i fuzije imate više novca svake sezone. One priče dok je Trinkijeri bio da smo veći budžet bio su gluposti jer ona... prijavljuje kako njemu odgovara. Ove možda i ne. I šta sad? Ti si ovde dežurni da objašnjavaš i o čoveku kojem nisi ni do kolena držiš na Mozzartu predavanja.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Nemoj da se Jediš. Opusti se, na kraju krajeva Isplaci se bice ti lakše, neka kroz suze izadje bol. Gledaj to sa vedrije strane, budi pravi Partizanovac i grobar, nemoj da se dervis, janjicar i princip. Sa ovim su se složili...
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Jediš??? Što mi je to nešto poznato.
@

@mop

pre gotovo 2 godine

Malo je ULEB pokvaren, objavi svake godine budzete, i nekako svake godine Partizanov budzet veci od Zvezdinog iako igra slabije takmicenje, cak i nezasluzeno (ko je bio sedmi prosle godine?). A vi upornim potenciranjem da Zvezda dobija vise para ne lazete nas, vec sebe...
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Ovo im je ogroman problem cijelu sezonu. Divlja ekipa sa mnogo solista. Ako neko ima svoje vece da ubacuje sve sto sutne, mozda nekog i uspiju pobjediti.
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Da Dalas Mur ima toliko slobode koliko ovaj istripovani silovatelj šuta Panter mislim da ne bi bio gori od njega. Tip je debelo plaćen a odigra kako treba svaku prestupnu utakmicu. Treba mu se zahvaliti na kraju sezone i pokušati dovesti par domaćih igrača jer Partizan nije nikad bio ovo što je sad - legija stranaca, čistih plaćenika. Ako se već dovode stranci onda treba pažljivo birati ili vraćati one koji su već nosili naš sveti dres. 🤍🖤
2

22

pre gotovo 2 godine

Panter pre neki dan potpisao predugovor sa Efesom za sledeću sezonu