Petrušev propušta gostovanje Real Madrida

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.12.23. | 14:09

Srpski košarkaš će još sačekati debi u Olimpijakosu

Duel prošlosezonskih finalista Evrolige iz perspektive obe ekipe je prilika da se posle poraza vrate na pobednički kolosek. Gosti, ujedno i branioci trofeja, poklekli su posle produžetka od Fenerbahčea i tako prekinuli niz od deset pobeda, dok je Olimpijakos posle tri slavlja u nizu zaustavljen u gostima Monaku.

Susret sa Realom prilika je za grčki klub da nastavi niz dobrih rezultata pred domaćom publikom, međutim na megdanu najtežem rivalu neće imati pomoć novajlije Filipa Petruševa.

Izabrane vesti

Pred utakmicu sa Madriđanima Jorgos Barcokas je istakao da srpski košarkaš još nije spreman za debi, te da se neće naći u konkurenciji za susret 12. kola.

Prema rečima stratega Olimpijakosa Petrušev će sutrašnju utakmicu dočekati uz samo jedan trening sa saigračima, pa je jasno da mu tek predstoji period adaptacije posebno usled činjenice da u Sejdinjenim Američkim Državama nije imao konkretniju ulogu.

Podsetimo, Petrušev je ovog leta otišao u NBA, a iz Klipersa je trejdovan u Sakremento u kojem se takođe nije zadržao.

Olimpijakos će protiv Reala biti uskraćen i za Najdžela Vilijams Gosa koji je u procesu oporavka i čiji je povratak najavljen za naredni ligaški susret.


tagovi

EvroligaFilip PetruševKK OlimpijakosJorgos Barcokas

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara