Foto: Starsport
Foto: Starsport

Petrušev: Prvi put smo izdražali ceo meč protiv Partizana, još nije gotovo

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.06.21. | 00:31

Junak pobede i strateg Mege saglasni pred revanš protiv Partizana

Na krilima Filipa Petruševa košarkaši Mege stigli su do pobede (94:86) i vođstva u plej-of seriji Superlige protiv Partizana. Raspoloženi centar sa 22 poena i osam skokova potpisao je trijumf nad crno-belima i doveo svoj tim na korak od finala, a posle utakmice je sumirao utiske.

Izabrane vesti

"Čestitao bih mojim saigračima na velikoj borbi do samog kraja. Mislim da smo po prvi put izdržali protiv Partizana svih 40 minuta i odgovorili koliko-toliko tom fizičkom igrom. Iskontrolisali smo skok i na kraju smo zasluženo slavili. Okrećemo se sledećoj utakmici, još ništa nije završeno", rekao je Petrušev.

Trener Mege Vladimir Jovanović saglasan je sa Petruševim da posao još nije gotov.

"U najavi utakmice sam napomenuo da će ishod meča dosta zavisiti od toga da li ćemo uspeti da odgovorimo njihovoj fizičkoj igri. Forsirali su igru sa dva visoka igrača čak i trenucima kada smo imali veliku prednost i pravili su nam dosta problema skokom u napadu. Veći deo utakmice odigrali smo jako dobro. Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektnoj igri, ali i mojim igračima što su dali sve od sebe da završimo utakmicu na ovaj način. Znamo da posao nije gotov i naredna dva dana potrudićemo se da budemo spremni za revanš meč", izjavio je Jovanović.

Podsetimo, tim koji stigne do dve pobede plasiraće se u finale gde će se za trofej boriti iz drugog polufinala u kojem su učesnici Borac i Crvena zvezda.


tagovi

KK MegaKK PartizanFilip PetruševVladimir Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara