Komentari na vest

Plej-of se nazire: Egzumov ples u Bolonji, Partizan Mozzart Bet nosi pobedu za Milano

G

Gostbre

pre oko 1 godinu

pitanje za upravu fk PARTIZAN.jel vidite kako se to radi...luzeri
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Nije to bas isto pajdo.Kad dovedws kampaca ili pantera to je kao da dovedes nekog nosioca igre iz jakog kluba necu reci reala liverpula ili vrhunskih ekipa jer su one pandan NBA kad poredis ali svakako iz lige evrope
D

Dusan123321

pre oko 1 godinu

GROBRI GROBARI AJMO SVI U GLAS MARKO BELINELI JEDAN JE OD NAS!!!
H

Hesoyam

pre oko 1 godinu

Ne znam zasto svi propustaju da spomenu Nanelija. Covek je imao sut iz igre 80%. Za dva poena 7/8. Pogadjao jako bitne suteve i na kraju bio najefikasniji.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Svaka cast komsije za igru. Poslozio ih je Zeljko samo tako. Plej of je vec izvestan, jedino problem u jednom trenutku moze postati kratka klupa. Iskreno ne svidja mi se sto je tim sastavljen vecinom od stranaca gde domaci igraci imaju epizodne uloge (isto sam uvek mrzeo i kad moja Zvezda ima previse stranaca), ali ocigledno bez toga nema rezultata. Zeljko je svesno dovodio ove igrace jer su fizicki azdaje i mogu sami da izguraju celu sezonu igrajuci svaki mec po 30+ minuta bez problema. Padne li i Armanj, a verujem da moze, plej of je skoro siguran. Mada verujem da ce se Efes i Zalgiris gurati po svaku cenu u top 8.
R

Realizam

pre oko 1 godinu

Daj nam predsedniče organizaciju F4, da neko ipak opravda tvoje poverenje i uložen novac!
Z

Zekin repić

pre oko 1 godinu

Veceras Efes zakucava pretposlednji a Partizan 13. poslednji ekser u sanduk umrle Zvezde !
H

Halid invalid

pre oko 1 godinu

U našem je interesu da Zvezda večeras pobedi Efes. Kao što smo mi sinoć pobedili i za nas i za Zvezdu. Pogledajte Špance kako se dogovaraju i rade jedni za druge.
m

missisipi

pre oko 1 godinu

Najjaci su mi ovi zvezdini navijaci sto misle da ako osvoje ABA da automatski idu u EL. Aba ima jedno zagarantovani mesto a dogovor sa proslim predsednikom je da osvajac ide. Vi idite pa se sa njim dogovarajte ako osvojite ABA. Mislim da li stvarno mislite da pored Bodiroge i pored toga sto je svaki mec arena puna pored toga sto ste vodili kampanju protiv EL vi imate sanse da igrate sledece godine.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako Partizan dobije licencu a prilično je verovatno , onda bi ABA ligi trebalo ukinuti prohodnost. Osnovni razlog je činjenica da tamo postoje dva tajkuna sa po dva kluba u istom takmičenju pa je liga više nego kompromitovana. Licena Partizanu pokriva region a onda neka se Čović i Bokan valjaju po blatu koje su napravili od mile volje!
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Nema ABA zagarantovano mesto. Osvajač ide u EL s Wild Cardom. Dogovoreno je da EL upućuje pozivnicu prvaku ABA, besplatnu i to se radi ali, nije zagarantovano. Bilo je do skoro, sada nije. Pisao sam već da su i Zvezda i KKP u EL s WC-om, s tim da je KKP svoju morao platiti 500.000 evra. Prvak ABA igra EL na osnovu dobre prakse jer je ABA izgubila zagarantovano mesto.
P

Pick and Pop

pre oko 1 godinu

Prvo, nek neko napiše koliku je podršku Partizan imao u Bolonji! Kao da je bilo više ljudi nego u Minhenu. Drugo, kako strašna igra Partizana u drugom poluvremenu. Auuu, kakva odbrana pika, kakva energija i brze noge. Exum nezaustavljiv u prodoru, i kad je protivnik u bonusu, nema mu spasa. Mnogo lepa utakmica generalno. Klasik. Idemo dalje, verujem kao i bacanja nekad, i ovo ide jedan za jedan i pobedu u Milanu. Sportski pozdrav!
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Сваком злу дође крај. Све ће се ово једном лане звати. Кад оде власт, и њени пијуни ће за њом.
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Pa da vi i vaš predsednik što su pokušali da unište KK Partizan
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Crni ti pa jel ti ne znaš da bez njega ( Usna) nema ni vas! Zato ga i branite i za njega glasate već deceniju i jače!
А

Алекса977

pre oko 1 godinu

Зашто је проблем објавити коментар: ,,Кошарка се вратила у Србију?''
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Не долази Партизан сваки дан у Италију!Онакво навијање домаћих навијача нема целе сезоне, али зато синоћ је било уживање гледати ону атмосферу...
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Košarkaška klinika doktora Željka Obradovića!Čovek objasnio kako se igra odbrana na Belineliju.A i generalno kako treba jedan tim da izgleda.Partizan igra najbolju košarku u Evropi u ovom momentu.
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Koliko li je samo Zvezda u losa,kad ih je jedan ovakav jadan Virtus razvalio??? Auuuuu...Bravo za grobare. Na kraju ce Partizan uci u F-4 i imace sanse za titulu. Opasan dobro igraju. Trenutno nemaju slabe tacke. Ne znam od koga mogu da glatko izgube. Protiv svih i te kako imaju sanse i na to kad se doda strasna publika,eto materijala za uspeh. E moj Covicu i Ivanovicu?!
G

Gostdemo

pre oko 1 godinu

mislim da će skor partizana na kraju biti 16-18 zvezde 13-21 srpska liga zvezdi, aba partizanu
R

Realizam

pre oko 1 godinu

Partizan uzima još 3 pobede minimum
M

Mile protiv trazicije

pre oko 1 godinu

Vidi mene ne zanimakoliko ce Partizan imati iako su vesri njihove mene zanima da smo osam kola pre kraja izgubili sansu,a prosle godine smo u ovo vreme bili konkurentni sa dosta jeftinijim timom o tome se radi. Veceras svi u halu pa da vidimo sta i kako.
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Veze ti nemaš... Partizan sad ima 15 pobeda i minimum, i to ako upadnemo u krizu su 2 pobede. A to je 17. Realno, sve zavis od utakmice sa Milanom.
G

Grobar 62

pre oko 1 godinu

Bolje nemoj nista misliti
G

Gost čoki

pre oko 1 godinu

belineli vam pokloni pobedu
F

Fontana9

pre oko 1 godinu

Hvala Belineliju
M

Mile protiv tranzicije

pre oko 1 godinu

Dzaba sve,nadam se da smje Ivanovic gledao utakmicu imao je sta d avidi. Kada Skariolo kaze da je ovo njihov makixmum. Nadam se da smo nesto naucili sta je duh kolektiva zajednistva i kako se bori. Ma,bas briga Dobrica on je mvp Kupa Radivoja Koraca.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Једини играч Партизана са освојеним купом је Лесор. Мисли о томе...
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Pa bitniji je kup legende srpke kosarke od plasmana u top 8!! On ne donosi nista..vi ste ulozili mnogo u tim dve godine unazad. Imate istog trenera i klasne igrace EL..nista to nije cudno..sad ako uspete na F4..svaka cast..ali ne treba praviti paralele sa Zvezdom, koja ima 3 igraca..gde jedan zaigrao u martu na vec negativnom saldu..gledajte vase dvoriste..sam plasman u top 8 na ovolike ulozene milione je realan..
@

@Gost1717 |

pre oko 1 godinu

Au pa 3 godine zaredom je Partizan uzimao kup sa Cankom i Trinkjerijem i timovima smesnim u odnosu na Zvezdu i sta mu je to donelo osim 3 pehara. I to je bolje nego nista ali plasman u top 8 Evrolige je vec nesto moze doneti sigurno ucesce u Evroligi i naredne sezone jeli uopste vama vazno ako ostanete bez ostala 2 trofeja narocito Aba lige da li ste u Evroligi bili puki ucesnika kao ovih 6,7 sezona unazad ili ste uradili nesto znamo koliki je bio jak udarac kada vas je Buducnost jedne godine skinula sada taj udarac moze biti jaci.
I

Isplaci se...

pre oko 1 godinu

Isplaci se, bice ti lakse...
M

Mile protiiv tranzicije

pre oko 1 godinu

I hocu nije problem plakati problem je u onome sto nece niko da pogleda realnoat u oci i vise bih zbog toga plakao. Jedini sam upozoravao da Ivanovic nije trener za Zvezdu. Svi se smejali jos krenuli dobri rezultati i sve ostalo proglasavali me ludim. I sta cemo sada? I sta sada? Poraz za porazom kada se odlucuje, nasao Ivanovic da pravi rokade u timu i ostalo. Da znate niata losiji rezultati ne bi bili sa Jovanovicem pogotovo sto su za Ivanovica dovedena dva mega stara Vildoza i Kampazo.
n

nedović za tri

pre oko 1 godinu

Biće opet napuštanje lige.
A

Atila17 1

pre oko 1 godinu

Biće opet zamrzivač ....ali tu je FMP da promeni ime.
o

ovo je

pre oko 1 godinu

Omaž zvezdi
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Омаж Виртусу је био у Нишу😂😂😂😂
s

spaletti

pre oko 1 godinu

Jel igrao Hteodosic?
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Pusti teodosica,on bi bio korisniji zvezdi od kampaca.nedovic i vildoza bi igrali puno bolje sa njim
G

Gost90

pre oko 1 godinu

Neka su svi protiv tebe, znaj ti uvek imas nas! 🏁🙌
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Eeee Čoviću, umesto da se baviš zašto u celoj ekipi imamo najviše 7 igrača koji imaju neki doprinos, i još 7 koji nikakav doprinos nemaju, ti se baviš partizanom, baviš se nekim zaverama a sam si kriv što na vreme nisi platio bivše igrače i trenera, pa smo dobili suspenziju. Ideš po raznim jutarnjim programima, mašeš nekim tabelama i papirima, svime se baviš osim problemima u Zvezdi. Kako misliš da se izgura sezona sa samo 7 igrača koji doprinose. Doveo si na početku trenera amatera, nekoliko promašenih igrača, nisi se otarasio nekih igrača koji su već bili tu, šta očekuješ sada. partizan je u mnogo boljoj formi od Zvezde. Jer su pravilnije popunjeni na svim pozicijama. Na svakoj poziciji imaju po jednog ili dva dobra igrača. A mi niti imamo trojku, niti imamo centra. U katastrofa samo formi.
P

Pismeni ljudi...

pre oko 1 godinu

pisu ime velikim slovom, a oni drugi (raskrsnicari) pisu ime malim slovom.
V

Vidi ovoga

pre oko 1 godinu

Čoveče, vest je o Partizanu, veceras je igrao Partizan! Zvezda igra sutra! Šta je sa mozgom?! I da, srećno sutra pa da i vi pobedite!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@@. Znam JA odlično kada Zvezda igra. Ovde pišem ovo, od muke. Pišem Ja to i na našim vestima. I nije me sramota da kažem da je partizan u ovom trenutku mnogo bolji od Zvezde. Mi smo trenutno skroz pogubljeni, ne znamo gde smo konja vezali. Ali ajde ima još da se igra, videćemo šta će biti.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Pisem zadnjih 5-6 godina da Covic zvezdinim navijacima baca"maglu",dovode se stranci od kojih vecina nisu dostojni igranja EL,tokom sezone se dovedu jos losije zamene,nema rezultata u EL i ulazka u TOP8,sve se na kraju"opegla"protiv neravnopravnih Partizana(sem prosle sezone),Mege(vise deca nego kosarkasa)jedino je Buducnost pravila probleme osvajamjem jedne titule i organizovanom hajkom i neredima Covica sa jednim delom navijaca...za sve godine od kako je"4 skakaonice"u klubu je"strpano"preko 100 miliona evra,gde i kako su pare otisle niko nikada nece saznati,jedino se zna da ozbiljnog uspeha nije bilo
D

Dositej i Vuk

pre oko 1 godinu

Lepo kaže čovek, neki su skretničari. Razumem da ne poštuješ Partizan pa pišeš malim početnim slovom, ali zamenica "ja" se ne piše velikim slovom, osim ako nije na početku rečenice, što opet nije kulturno da se tako zapičinje rečenica. Bar to nauči, možda neki poen dobiješ na maloj maturi, ako uopšte i doguraš dotle.
J

Ja i ti

pre oko 1 godinu

Prijatelju,vama je roster veci od Partizanovog za 3-4 igraca...Znaci,dovodilo se.E sada je pitanje kvaliteta i trpanje igraca na istoj poziciji.Rekao sam odmah da Obradovic nikada ne bi doveo Kampaca u sred sezone i na ovaj nacin...Poremetio vam je tim, ocekivali su igraci da ce on sam dobijati utakmice.Vama se najbolja bekovska trojka koja je ikada igrala u jednom timu u Evropi, izivljava sa sutevima sa 8 metara,to se ne radi i ne sme.Pozdrav.
S

Suma

pre oko 1 godinu

Bravo za crno bele fotografije momčine. Tako se igra i izgara. Vrhunska predstava. Dante igračina neviđene, u svakom segmentu. Zek cjelimeč kao u ringu gine šeketa se. Ne eli bez greške ledeni egzekutor. Smajli vrhunski večeras. Trener maximalno sve iskoristio. Kevin na nivou bez išutavanja. Ostali gore dole ali idemo dalje. Mada koristan i pametan večeras. Moćna ekipa u svakom smislu

Dante

pre oko 1 godinu

Exum jedan od najboljih igraca u evropi, niko mu ne moze nista

Sada pogledaj me znam te

pre oko 1 godinu

Sad smo sami ja i Danteee
А

А

pre oko 1 godinu

Није ми само јасно шта добија учесник топ 8, кад се ми сви ложимо да уђемо у топ 8, овај Партизан мора напасти бар ф4, ако испадне у првом колу топ 8, чему све
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Kiselo je grozdje......posto lisica ne moze da dodje do njega.
A

Ajde de

pre oko 1 godinu

Pa da bi ti bilo jasno trebalo bi da udjes nekad u taj top 8 pa bi znao. Ne moze se to znati kad si stalno Top 9 ili Top 15. A da bi ušao u top 8 (tj klub za koji navijaš) treba bolje da biraš za koga ćeš da navijaš! Ili ne navijaš ni za koga posebno i uzivas u dobroj kosarci. Ko hod pobedi tebi potaman, jer nakon svega sve je to jedna zabava i razbibriga.
V

Vec su bukirane karte....

pre oko 1 godinu

za F4 😉😉😉😉😉😉😉
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Prolazak u dalji krug daje mogucnost nove zarade za klub....jos jednom najmanje puna arena,dodatni novac od sponzora,TV prava.Najbitnije....prolaskom u narednu rundu nadamo se sigurniem ostanku u Euroligi i mogucnost nove sezone igranja kosarke na najvecem nivou u Evropi.
A

Atila 17 1

pre oko 1 godinu

A da ste vi igrali top 8 bili bi šampioni ...licemeru.
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Nije to nista posebno ali je korak blize cilju.pa makar to bio i f4
z

zli poručnik

pre oko 1 godinu

pa evo za početak,ako uđemo u top 8 nećemo razmišljati o učešću sl.sezone u el
С

СА

pre oko 1 godinu

Па и не могу да се пореде, кошарку у европи играш са 10 мил буџетом, а у фудбалу одавно буџет од 100 мил не представља ништа и будите ви слободно прваци европе у кошарци, оставите нама фудбал, вас таман и има за те дворанске спортове
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Ostavicemo mi vama fudbal, cim onaj "politicar" ode sa vlasti. A kako stvari stoje, vrlo brzo ce otici.
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Pa, kad vam ne znači zašto onda to ne batalite ili bar da bude opušteno, bez tenzija? Pred svaku utakmicu sa KKP ide mobilizacija, jutarnji programi, nameštanje sudija i sva druga logistika da se pobedi, na ovaj ili onaj način. Zašto vaš klub FMP ne pustite jednom u 12 godina? Ne može jer u strahu su velike oči a Partizan je blizu. I još nešto: video sam šta ste hteli kad je KKP postao ozbiljan, hteli ste kupiti još i Polonaru, pa čak i Milutinova. Iako je ovo forma komentara samo, najavili ste pre novinara i Vildozu, Kampaca i Polonaru, bila su počele i provokacije oko prave bombe u vidu Milutinova. Prvo vam nisam verovao ali, kada su najavljeni igrači počeli dolaziti, video sam da to nisu klinačka prepcavanja već ozbiljna stvar. Iz tog razloga plašim se sledeće sezone i koga ćete sve dovesti. Verujem da će biti ludilo od kupovina. A nije vam stalo jer prelazite na fudbal. Samo, to je sport, dečaci, u kojem vas ni država ne može dići do trofeja. Tu ste mali i kanta i takvi ćete i ostati, jer je to tako. Nikad više Steaue, Dinamo Kijeva i Zvezde evropskih prvaka. Bilo davno pa se pominjalo. Za razliku od toga Partizan u sledeće dve godine će ponovo uzeti EL. Neka je manji sport ali, tu se može.
K

Kakav glup komentar

pre oko 1 godinu

Sto bi mi morali da batalimo fudbal da bi vi igrali? Nije mi jasno, vi sluzite kao kanta za izlucevine u LS, zato sto mi igramo neko drugo takmicenje? Uostalom ti si se javio ovde, na vesti o kosarci, pri tome nema veze sa tvojim klubom. Ajde uzmi sendvic i tutanj.
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

A vi ćete da budete prvaci evrope u fudbalu?
Z

ZNA LI SE?

pre oko 1 godinu

Kad igramo opet s NBA ekipama? Zašto ne bi ugostili Spurse ili Hawkse?
G

Gost07

pre oko 1 godinu

Učio nas sve Partizan da se veruje u čuda!
E

E moj covke

pre oko 1 godinu

Dzabe nama svi ovi argentinci i silni milioni od drzave pogledaj kako ljudi igraju
K

Komsinica mala

pre oko 1 godinu

Do kraja cete vi pevati Kampacu i Vildozi Brazil Brazil.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta se desilo sa Belinelijem bas je slabo odigrao kao da se uplasio velicine Partizana u Evropskim okvirima.😉😉😉
i

ivan3333

pre oko 1 godinu

Procitao mu Zeljko igru kao bukvar.Da je do sjutra igrao ne bi dao kos.
K

Kako ono beše

pre oko 1 godinu

Ček, ček, a koliko je Zvezda odigrala sa njima i to nedavno? Ne mogu da se setim, zna li ko?
p

pfc!

pre oko 1 godinu

Setite se Vilerbana i Ljubljane i skor 4:9, prisetite se potom Efesa i trojke Nanelija, Istanbula i hvatanje za glavu Itudisa i pogledajte gde smo sad! Ja sam već u mojoj glavi stvorio sliku da osvajamo Evroligu, znam da zvuči smešno ali stvarno verujem da možemo to da uradimo.
1

1112

pre oko 1 godinu

Bravo brate, i treba verovati. Prva i deseta sa Partizanom. Zoc efekat👍
G

Gost ali pravi

pre oko 1 godinu

Nećete ni Aba ligu, ne sanjaj. A sledeće godine kada vam zavrnu slavinu eto borba sa Megom za top osam Aba lige.
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Nema sta da se ovde posebno kaze...Partizan je veoma ozbiljna ekipa u kosarci i samo tako nastavite.
G

Ggv

pre oko 1 godinu

@Gost ali pravi: Bolje se ti zapitaj sta ce sa vama biti, ako ne osvojite tu ABA ligu? Postaćete gHost, ali pravi. Mada vam to iskreno ne želim, samo kažem da se zapitaš.
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

@gost, mislis sledece godine kada vas vise ne bude?
r

realan 2

pre oko 1 godinu

@Gost ali pravi brate jel ti lepo citati komentare na partizanove vesti
V

Vamos Campazzo

pre oko 1 godinu

Dobi Efes sutra ako si toliki majstor.
G

Gost666666

pre oko 1 godinu

Sta se desilo sa Lesorom.? Jel igrao?
P

Paokara

pre oko 1 godinu

Jeste ali nije bilo potrebe da se mnogo trosi
K

Kosarka je

pre oko 1 godinu

timska igra ne vrti se sve oko jednog igraca. Igrao je Smajli perfektno.
R

Realizam

pre oko 1 godinu

Kao što rekoh, nedovićeva trojka može da odlučuje samo ako bude medjusobna borba za 14-o mesto. Partizan mora da ima 5 pobeda više od komšinice za top 8.
G

Gost ali pravi

pre oko 1 godinu

Ali će da bude plakanje kada ne uđete u top 8, a u junu bude Kalemegdan.
1

149

pre oko 1 godinu

Duboko udahni.
@

@149

pre oko 1 godinu

Udise vec 10 godina, a ti uzivaj do iduceg tutifrutija
n

na tribini huk

pre oko 1 godinu

a u zelezniku muk
P

Potrazi me u predgradju

pre oko 1 godinu

Taj usiljeni Kalemegdan samo da bi pokazali kako ste onomad bili kraljevi sljake i kako mnogo zelite da ubedite druge da niste iz Stjepana Supanca.
P

Pravi ali

pre oko 1 godinu

Udahni duboko, vidiš da te hoću...
K

Koliko si ti...

pre oko 1 godinu

Bensedina popio veceras?
G

GostNisliski

pre oko 1 godinu

Ne pratimo samo fudbal odjednom grobarcicu,pratimo i kosarku Evroliga i fudbal Liga Sampiona,pa sad ajde jedan realan navijac da mi kaze da ne bi voleo FK Partizan u Ligi Sampiona?Smesni ste....I jos jedno pitanje,sta ste osvoji do sad?7 mesto u Evroligi trenutno i busate se u prsa?Polako drugovi tako ste i prosle sezone a sve ida me osvojimo Aba imamo i na to pravo opet cemo igrati sa spec pozivnicom ili licencom tako da.....Ali ajde da vidimo to veliko finale Aba lige pa da vidamo rane
K

Kosarka to je Partizan

pre oko 1 godinu

Ja cu ti reco po ko zna koji put ne pratim fk Partizan i uopste fudbal volim samo kosarku

Ogz

pre oko 1 godinu

Sada trenutno mozete da pratite nase klubove samo u Evroligi one koji pobedjuju i idu dalje i one koji vidaju rane i pocinju da gube i u Aba ligi. Da niste imali prednost domaceg terena prosle sezone ne biste pobedili nego se mnogo toga poklopilo u vasu korist Zeljko se tek vratio i to u dzunglu pravu formirao tim nije najbolje poceo ni ovu sezonu predvidjali ste Partizanu borbu za 17. mesto i da ne uzmemo titule ako igramo top 8 to je iskorak jel je to za vas nedostizno.
G

GrobarRS

pre oko 1 godinu

Zašto bi voleo da nas nakantaju i da služimo isključivo za gol razliku? Jedini olus je finansijski bonus, ali šta će vam raditi u LŠ očigledno svestan nisi. Meni je LE taman em finansijski nije loše i neće nas bušiti kao što će vas lagano jednu 6-7 nula, jer ste krš ekipa jer smo čak mi sa onakvom ekipom u drugom poluvremenu bili bolji od vas a tsc je danas morao pobediti, igraju i inače najlepši fudbal u srbiji, kakva zvezda, drzavni projekat ni manje ni više.
G

Gost 80

pre oko 1 godinu

Sinovac,ono dozivanje severa sa istoka u petak je vasa sramota za sva vremena...
B

BN

pre oko 1 godinu

Halo smiri se, nemas ti drugova.
S

Sekundarac

pre oko 1 godinu

Bravo bre bravo.Moćni KK Partizan.Sad u Milano da pobedimo tamo a ako dobijemo play off je blizu.Idmoooo Grobariiiii
I

IdemoSada

pre oko 1 godinu

Kako ljudi i klubovi postuju Partizan,Zeljka,Obradovica,Djordjevica....Svuda ovacije,aplauizi
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Najjaci utisak. Skariolo daje izjavu na kraju tekme. Voditelj se dere iz sveg glasa i postavlja pitanje. Skariolo kaziprstom pokazuje na uvo! BRAVO GROBARI!
k

knega uzicanin

pre oko 1 godinu

je..ga, znam da nam valja sutra pobeda zvezde,ali kvota 1,9 na efes mi se ipak cini kao poklon,ja sam zatego dvojku,singl. nekako mi pobeda zvezde deluje kao fantazija
S

Sekundarac

pre oko 1 godinu

Nama obeda Zvezde ide ko kec na deset i daj Bože da pobede
P

Paokara

pre oko 1 godinu

Vise valja pobeda fenjera sjutra nad makabijem
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Ljudi, Zvezdas sam. Ali budimo realni, Patizan ima timcinu..Panter, Exum, Naneli, Ledej i Lesor je medju najboljim, a i u bitnim minutima tekmi, i jedna od najiskusnijih petorka EL..plus kad se pridodaju Papapetru, Avram, Madar, Andja i Smajli..to je 10 strasno jakih i borbenih igraca..prave atlete pritom, koje nisu sklone ni povredama, jer su top spremni(onaj pad Exuma bi 70% igraca poslalo na duzu pauzu, decko kao čigra nije osetio nista), pa sigurno kvalitetom zasluzuju mesto u Top8..a mogu sa svakim da igraju i dalje..nista ovo nije slucajno, Zoc je napravio u junu top tim, nadogradio dalje i sve je ovo normalno..taj tim moze sa svakim da igra, jer ce uvek 4-5 igraca da postigne 15-tak poena..Znaci jedno 50% jaci tim od Zvezde po kvalitetu igraca..koja na zalost ne moze Efes dobiti sutra, pa ce se i on klati za top 8. Tu je Baskonija najslabija po igracima i realno je da ona ispadne iz osam..Zalgiris je tu isto zalutao, kao i Valensija i Virtus što su..jer nemaju potreban kvalitet..srecno dalje komsije..
V

Varela

pre oko 1 godinu

Dajte nam San Siro da im ispunimo celu tribinu vec se hiljade ludaka organizuje da krene u Milano da se prikljucimo braci sto su objasnili veceras u Bolonji.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

prosiruj,nadogradjuj Arenu ...
N

Najverniji i najbrojniji

pre oko 1 godinu

Grobari iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Grcke, Albanije, Bugarske, Rumunije, Madjarske, Austrije, Nemacke, Italije, Svajcarske, Holandije, Ceske, Rusije, Slovacke, Belgije, Spanije, Francuske.. Onda Grobari iz Svedske, Norveske, Danske, Finske, UK, USA, Australije, Afrike, Azije i Juzne Amerike svi Grobari sirom sveta uz tebe PARTIZAN NAJVECI SI🖤
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Hteli su da nas ugase a mi sve brojniji i brojniji.Idemo bre grobarizacija sveta
K

Kakav Žocov izlazak

pre oko 1 godinu

Sa terena posle utakmice! Pogledajte kod Tegija na instagramu. SUZE SU MI KRENULE. VOLIM PARTIZAN!!
K

Kosarkaski Grof

pre oko 1 godinu

Ako su tebi krenule suze, jos koga pratis na instgramu, smesno mi, narod ima vecih briga a ne da li su Zvezda i Partizan pobedili
@

@Kosarkaski Grof

pre oko 1 godinu

Pusti čoveka, to je njegova stvar kako šta doživljava. I nije njegova krivica što narod ima probleme. Promašio si temu totalno , ovo je vest o sportu.
s

sreca vi Grofe nemate vecih

pre oko 1 godinu

briga cim ste ovde,
D

Danteov pakao

pre oko 1 godinu

Dante je jeo šta je Teo.
m

metalika moj dobar dugar

pre oko 1 godinu

dante je je.. sta je trebo
O

Ogi Srbija

pre oko 1 godinu

Perfektno bi bilo jos samo ako se nekako oteraju ili stave na hladjenje Andjusic i Papapetru, a Lesoru da obajsne kako se koristi mozak. Kako neinteligentan tip Matijas, neverovatno.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Prvih 13 kola skor 4:9.. Slkedecih 14 kola skor 11:3, ne znam tacno, vjerovatno najbolji u EL u tom periodu.. Ne zna Zeljko sta radi i kako dozira formu, ma kakvi😍
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

auuuu zeljko nista ne znas
S

Sascha 74

pre oko 1 godinu

Ako neko zna neka napise,.!! Koja utakmica KK PARTIZAN nije bila pred punom halom
G

Gost ево

pre oko 1 godinu

Не знам, знам да сте пети по проценту гледаности.
V

Vl@dimir

pre oko 1 godinu

Није било хале која није била распродата до последњег места где год смо отишли а ови звездини (не смем друге називе да употребљавам неће ми објавити коментар) медији пишу како смо пети хахаха
G

Gost за Владимира

pre oko 1 godinu

То је објавила ЕЛ, извињавам се, ако они не знају да рачунају. Додуше вама кад би неко рехао да је сутра среда, ви би мислили да је нека завера у питању, тврдили би да није истина.
a

ajmo ajde svi u napad

pre oko 1 godinu

Zamolio bih igrace partizana,kada igramo protiv “ovih”…kako se zove ova ekipa gde igra Teodosic,da ne igramo kao veceras
G

Glu

pre oko 1 godinu

Bravo Partizane, bravo ekipo, bravo Željko! Tako se gine u odbrani. A Željko doktor, traži čelendž za onaj faul nad Panterom, na minut i po do kraja, samo da ne bi ispucao tajm-aut. Ne može to svaka njuška da uradi, jedan je ŽOC.
G

Gost3232

pre oko 1 godinu

Ali najjače što komšije pobedom nad Efesom pomažu najviše nama 🤣🤣🤣
k

knega uzicanin

pre oko 1 godinu

moram da prokomentarisem ove sto misle da se razumeju u kosarku i sto kazu da je real pustio baskoniju. kad se neko pusta onda se gubi sa desetak razlike,cisto da si siguran. veceras baskoniji ulazi trojka uz zvuk sirene,a cetri razlike uz kos i faul. tako bolje komentarisite fudbal jer se u kosarku ne razumete. inace u top osam smo sigurni samo ako nam se poklope makabijevi rezultati,ako ne bice cupavo,gledo sam ceo raspored do kraja,makabi nam je najveca pretnja jer ce efes verovatno na sesto mesto a mi se borimo za sedmo ili osmo. tu makabi ima najvece sanse ako sutra pobedi ali realno imamo osmo mesto cvrsto u rukama, naravno ako se poklope rezultati i peto je onda vrlo blizu
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Ako igramo kao veceras nisu bitne ostale utakmice. Samo da zadrzimo ovaj momentum, a Zeljko sigurno, ali sigurno zna da prizemlji igrace.
G

Gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Ne igra se kosarka samo zadnji napad.
w

webad1984

pre oko 1 godinu

Samo da vise nikad u el ne koristi andjusica i trifunovica...samo zahvaljujuci njima su napravili seriju u 2 cetvrtini...trifunovic je mlad i kao necemu se nada,ali preplaseni zeka andjusic...pa bilo bi me sramota da udjem u igru uopste...gace mu se tresu..
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Neko bi reko 79 primljenih poena je mnogo, ali Partizan je veceras odigrao fantasticnu odbranu. Da Teo nije izmislio nekih 15poena fantasticnim asistencijama bilo bi jos bolje. Malo je takvih kao Teo. Na svaki blok i preuzimanje igraci su komunicirali, sto jezikom to i rukama. Panter i Naneli neubicajeno dobar u odbrani. Zek i Smajli su presekli nekoliko lopti kroz reket, Papapetru 2-3 za samo 6min kolko je igrao. O odbrani nad Belinelijem koji je u formi ne vredi trositi reci, 0 poena u 2 meca. Napad raznovrsan, malo sutnutih trojki, a i sutnute bez igrac na ruci, mnogo izfintiranih trojki pa spustenih lopti i sut za 2 (pre svega Naneli, Panter, Madar, Ledej). Samo polako jos nista nije gotovo. BRAVO MOMCI! NAPRED PARTIZAN!
M

Marko R.

pre oko 1 godinu

Pa jesi ti gledao koliko je Teo lopti izgubio???? Asistencije/izgubljene lopte, igrac prosecan
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Covek je prvo poluvreme drzao Virtus, 9 assistance, imao je i one dve nenormalne trojke preko ruke. Drugo poluvreme je odigrao katastrofa jer su ga drugacije branili, blize i agresivnije su ga branili.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Gledo jesam i te kako. Teo ih je apsolutno drzao celo prvo poluvreme tim asistencijama. Teo je i u reprezentaciji znao da gubi lopte, al sve to je vracao asistencijom vise. I to sto je gubio je posledica fantasticne odbrane, Zeljko je non stop menjao cuvare na njemu i Belineliju kao nosiocima Virtusa, a svesno ostavljao Mikija, onog iz Bostona i onu drugu trojku cetvorku. Teo i Beli kad udju u seriju ne valja.
G

GostNisliski

pre oko 1 godinu

Jbg to je to,oni osvajaju Aba i igrace top 8,mi se opet zadovoljismo ucescem u Evroligi,prvaci u fudbalu i sl leto Liga Sampiona i spekatkli na Marakani,Psg,Junajted,Real,Barsa,City,Bajern neko ce sigurno doci na maru i bice nezaboravno...Kosmicka ravnoteza.Pozdrav za grobare koji odjednom prate samo kosarku a ne nerviraju se za FK
D

Debeli.9

pre oko 1 godinu

Pozdrav i za cigane koji odjednom prate samo fudbal. Sportski pozdrav
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Pa dobro, i vi cete odjednom pratiti samo fudbal a basket ce vam biti nebitan sport.Zavisi iz kog ugla gledas.Svakako nas fudbal i kosarka ne mogu da se porede, u kosarci smo u prvih 6 klubova u evropi a u fudbalu u prvih 86.Pametnom dosta.Pozzz
8

87689996

pre oko 1 godinu

Kada budemo imali slične budžete u fudbalu kao u basketu, biće zanimljivo gledati i fudbal, a na Mari će biti popravljanje gol razlike, to je u fudbalu realnost...
s

starac Fočo od stotinu ljeta

pre oko 1 godinu

Dok niste pr...li u čabar oko top 8 bili ste i te kako vrući za košarku. Tu su bile velike analize stalno, koga dovesti, koga oterati, histerija oko Kampaca (i Vildoze), kalkulacije oko broja pobeda, kako su 2 pobede manje u stvari više jer mi imamo užasno težak raspored itd. Problem je bio samo u tome što je Partizan nastavio da pobeđuje. I dalje je priča oko toga ko kome čini uslugu ako pobedi, ako izgubi, o krugovima i slično ali, stvar je jednostavna - Partizan ima još 7 utakmica i lepu šansu za skor od 4/3. To je 19 pobeda, a ostali neka se poredaju kako hoće. Ni o kakvim krugovima ja ne razmišljam sve dok smo sa skorom od 11:3 u top 3 EL. Zašto bi nama drugi bili strah i trepet a mi njima ne, a letimo. Pu, pu, pu, da ne ureknem.
S

Sascha 74

pre oko 1 godinu

Dante Exum,dovoljno
O

Ognjeeeen

pre oko 1 godinu

Ajdeeee breeee bravo momciii
K

Kraljevo Gr

pre oko 1 godinu

Deco volite Partizan nema lepseg kluba na celom svetu.Bravo za grobare veceras u hali ono nema niko onakvu brojku i podrsku.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

Imaaaa jedan tim
P

Pfkns

pre oko 1 godinu

Srbija, Republika Srpska i Crna Gora zive za Partizan!
G

GostМКД

pre oko 1 godinu

И Македонија!
P

Patrik 92

pre oko 1 godinu

I Slovačka 🤛
B

Borovo

pre oko 1 godinu

I Krajina!
F

Fakundo

pre oko 1 godinu

I Kamerun , nemojte zaboraviti
O

Objektivac

pre oko 1 godinu

Polako braco nista jos nije gotovo trebaju nam 3-4 pobede.Bicemo euforicni ako prodjemo za sada treba cestitati Zeljku i ostalima u prvoj sezoni u Evroligi kako izgleda ekipa ide ovo na dobro a mislim da ce biti duplo bolje.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Veliki si PARTIZANE!!! Samo napred, korak po korak, meč po meč...
S

Skocajic

pre oko 1 godinu

Momci odigrali skoro savrseno. Dante pokidao, kakav igrac. Majstor!!! A tu su i Panter i Naneli, klasa zauvek. Madar izrasta u ozbiljnog igraca.
G

Gost986

pre oko 1 godinu

sta je sa papapetruom? nema ga u drugom pol, nije na slavlju, nema ga na klupi drugo pol?
O

Odmara ga

pre oko 1 godinu

Zeljko za sledeci mec
c

contador

pre oko 1 godinu

Andjusicu da se ne pozdravljamo!
R

Realnooo

pre oko 1 godinu

Za jednog domaceg igraca, on je mega car od igraca. Bolje domace nemamo.
n

neverovatno da lik stalno ulazi

pre oko 1 godinu

kad krene da raste prednost i on za 1 uspe da nas uvede u minus
P

Ppp

pre oko 1 godinu

Najgori igrac......
G

Gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Samo da ne vodi loptu, izlazak iz bloka i da coskari. Loptu da ne "tapka" vise od jednom.
E

Eto to ste vi

pre oko 1 godinu

Javljaju se lazni navijaci zvezde da dobiju koji lajk od najvecih mrzitelja zvezde, NE vi niste navijaci zvezde nikad niste ni bili nego samo volite da dobijete koji lajk
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Belineliju treba podići spomenik! Ako Šapić neda evo može kod mene u dvorištu!
I

Igor978

pre oko 1 godinu

A suđenje većeras malo je reći SRAMOTNO. Ovo jedna ozbiljna organizacija ne sme da dozvoli, bruka koje je to bilo navlačenje za Virtus!
M

Mladen84

pre oko 1 godinu

Ja razumem da ste izgubili pa da pises o sudjenju. Ali vi ni u pobedi ne znate da uzivate, vec su vam i tad krive sudije.
E

EMBID011

pre oko 1 godinu

Auuuu...kolko smo jaki.. Bravo Partizane moj!!!
n

neshha

pre oko 1 godinu

Bogami grobari,cestitam na zasluzenoj pobedi.Uostalom Virtus je bas "indijanska" ekipa i sramota je izgubiti od njih,svakako.Ovim ne umanjujem vasu pobedu,nego kritikujem moju Zvezdu.Samo mi jedna stvar nije jasna-koja je svrha bitisanja na parketu onog Belinelija???Pa da je popio gajbu piva,imalo bi vise smisla njegovo prisustvo nego ovako.I ne,nije u pitanju samo dobra odbrana,covek kao da nije sam svoj.
K

Kezman 14

pre oko 1 godinu

Bravoooo Partizane odlicno odigrano zasluzena pobeda.⚫⚪⚫⚪⚫⚪🏁🏁🏁🏁🔥🔥🔥👏👏👏👏👊👊👊👊
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Hvala Teu na fantasticnoj "predstavi".
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Željko je pokazao da je tata.Ozbiljnu košarku igramo.Prvi deo sezone bez Smajlija i Avrama.Sada se tek vidi koliko su nam značili.Veliki deo sezone i bez Koprivice.Lepo je ovo gledati.Sutra navijamo za komšje da dobiju Efes.
D

Ddddd

pre oko 1 godinu

Ponos i sreca koju sam osecao dok sam gledao utakmicu su neprocenjivi
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Takodje. Prelepa utakmica 2vtima u dobroj formi.
K

Kraljevi

pre oko 1 godinu

Sa zastavom kameruna na tribini! 🇨🇲🔥 Mnogo jaka fora! Bravo momci naklon do poda! Oonacno imamo nekoga da predstavlja Srbiju na pravi nacin u Evropi!
z

zastava

pre oko 1 godinu

Je bila i u Minhenu
G

Gost123121

pre oko 1 godinu

Koju Srbiju crni kukavče. Tu nema Srbina.!,,,!,,
G

Gostdemo

pre oko 1 godinu

partizan mora dobije milano ako oce top 8 i to je to porazom tu i od efesa, onda moraju dobiju 2-3 protiv barse reala i olimpijakosa sto se mora priznati da ce biti bas tesko tako da je po meni milano kljucan
n

noleeeeee

pre oko 1 godinu

Imamo panatinaikos kuci I monako tamo. To dobijamo sigurno
M

Monako

pre oko 1 godinu

Ne moze dobiti na strani ni Real ni Barsa
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

I u Litvaniji se tesko dobija pa ....
b

bratunga

pre oko 1 godinu

Slusaj ga ovaj dole mlatač.Kaze dobice Monako na strani. PA Bolje je i lakse da se pokusa dobiti Milano ,a ne da se vade u Monaku
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Bravo majstori, bravo Željko. Sad na Milano svom snagom, još ako tamo dobijemo u plejofu smo 99%! A Real izgubi utkamicu od Baskonine u zadnja 2 minuta, da ih zgazimo u Beogradu, smradovi.
V

Vl@dimir

pre oko 1 godinu

џукеле шпанске калкулишу да имају 3 екипе у плејофу
B

BufaloCZ

pre oko 1 godinu

Covicu ,odlazi, pa oni igraju posle sto godina i proci ce dalje.Sta ti kupujes,sta ti radis od kluba? Vreme je da odes,da te ne teramo mi bezveze
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A kako da ga oterate iz njegovog kluba?
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Hoćeš ti možda da mu kažeš kako će on svoj FMP da nazove? Izgleda šaljivo ali nije, ozbiljno je do bola i istina. Uostalom, rekao vam je to kada se baš iznervirao, pobeglo mu. Evo, predlažem vam da ozbiljno krenete da ga oterate. Da vidim kako ćete.
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Sudjenje se ne ponovilo vise… odvratni spanac
i

ivan3333

pre oko 1 godinu

Imam osjecaj da nam covjek sudi svaku utakmicu
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Valensija je izgubila, što je Partizanu značajnije od ove dve druge utakmice jer Valensija nas je oba puta dobila.
Z

Zzzzzzzzzzzzzzz

pre oko 1 godinu

Partizan igra na noz celo drugo poluvreme, nema igla gde da padne izmedju njihovih igraca i igraca virtusa, niko nema problem sa licnim greskama. Zvezda kada ovakvu zelju pokaze da igra odbranu, u 3/4 pola tima ima 4 licne.
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Si ti u vinklu? Auuuu brate mili, ovi nas pokrali, ovaj spanac je najgori sudija ikada, sto nama sto vama, odvratno stvorenje
V

VSVSVS

pre oko 1 godinu

Kakva zvezda, ti si gledao virtus - partizan i video zvezdu. Odspavaj, sutra zvezda igra. Odmori malo, naprego si se izleda.
o

oberdelijaknežević

pre oko 1 godinu

Ne, kad zvezda igra takvu odbranu onda Lazić nema ni jednu ličnu grešku. Savršenstvo bez mane.
V

Viktorija

pre oko 1 godinu

Bravo momci. Dante je muzika košarke. Samo će mo pozitivne komentare, nećemo spominjati one kojinisu za ova dres. Bravo svima, i treneru. Sada smo već ozbiljna ekupa, ali stvarno. Moćno i Smajliju čestitke, ali Dante i Džejms mašine
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Potpuno si u pravu! Uživajmo večeras jer ima i u čemu.Naša igra raste i drugi igrači ulaze u formu, Naneli,Smajli,Madar.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Zaslužena pobeda Partizana.Posebno je interesantan onaj bunardzija iz Valjeva sa sve dedom Belinelijem.Nebrijeno prodatih lopti i promašaja puna kola!!!Kari i u debelo preko 70 godina stopostotno u pravu sto je Divcibarca eliminisao iz reprezentacije.Beskorsno skroz
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Jel Belineli igrao veceras?
K

Kamerun

pre oko 1 godinu

Forever! ⚫️⚪️🇨🇲🇨🇲🇨🇲
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Da Bog da sledece sezone imali jos 2 vise… kakva borba, kakvi momci…GAZIIIIII KAMERUNE NAS, GAZI!!!!!!!!🖤🤍
B

Bjorn89

pre oko 1 godinu

Ako Bog da,samo da zadrze ekipu za sledecu sezonu ! Gazi bre!!!! Volim PARTIZAN!
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Nadam se da hoće samo dovesti centra(volio bih Milutinova) i jednog pleja
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

@Pfc, na svakoj utakmici kukam za ovo sto si napisao. Bez razlike kako ce se zavrsiti ova sezona, ali ako za sledecu dovedu takva dva igraca, onda cemo biti ffavoriti broj jedan, za titulu. Pozdrav.
M

Milert

pre oko 1 godinu

Bravo INSTITUCIJO I PONOSE SRBIJE NASE, ima jos da se igra samo bez euforije utakmica po utakmicu.
7

79

pre oko 1 godinu

Jos da real smrdljivi ne izgubi od baskonije,al opet bolji u medjusobnom,to je to fajnalfor sigurica
A

Aplauz

pre oko 1 godinu

Srecno u play off-u komsije, svaka cast kao i na osvojenoj tituli u ABA fligi. Ove godine ste za klasu bolji od Zvezde...
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Pa kako je onda odnos 1:3 u korist Zvezde ako su za klasu bolji?🤔
B

Bljuc

pre oko 1 godinu

Polako prijatelju,ode ti predaleko
o

omaewa

pre oko 1 godinu

Partizaaaaan i samo Partizaaaan
p

paulo

pre oko 1 godinu

Ljudi na stranu sve ali ovolika kradja za Virtus to je strasno
b

brt

pre oko 1 godinu

jos proslu utakmicu protiv albe.kad ste igrali rekao sam da se kriterijum sudjenja promenio,tek ce biti svasta do kraja,uvuce spanci i valensiju u 8
R

Randevu

pre oko 1 godinu

Najtrofejniji klub sportski na svetu nas Partizan 🖤 Institucija
M

Mesina

pre oko 1 godinu

Posle deset godina Srbija opet ima tim u Evroligi ta poštovanje,a ne samo za koš razliku.
A

Assistent

pre oko 1 godinu

Kako Real pusti Baskoniju...uzasno,kazu sve je regularno...Cestitam Partizanu!!!
G

GostE75

pre oko 1 godinu

Ovo je INSTITUCIJA.Stvari polako dolaze na svoje mrsto.
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Protiv Reala mora pakao da bude u Areni da ih pojedemo. Sramota!!
K

Kipranin

pre oko 1 godinu

Gde god da igra Partizan sve redom kida!!!

radonjica

pre oko 1 godinu

Dominacija!
H

Hvala Bogu

pre oko 1 godinu

Da navijam za Partizan! Privilegija je to
A

Ab

pre oko 1 godinu

Bravo kamerunci :D ozbiljna igra, sada se već ne može ni govoriti o formi jer ovo traje... Među 8 sigurno...
g

gost2345

pre oko 1 godinu

Belineli grobarcino!! Hvala ti na svemu xd
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Zna se ko je TATA evropske košarke
G

Gost6666

pre oko 1 godinu

ljudi su prejaki realno, ne volim vas ali ste prejaki svaka vam cast, idete na F4 Verovatno a top 8 se ne dovodi u pitanje.
T

Teo4

pre oko 1 godinu

Šiškica je malo nervozna bila večeras! Bravo Grobari!!!
b

bravo momci

pre oko 1 godinu

bravo za navijace , nosili su tim..rano je za pricu o top 8..puno je konkurenata..
h

hesoyam

pre oko 1 godinu

Gledajte i uzivajte
V

Von

pre oko 1 godinu

E da dobijemo ovu bedu od Reala pa nek sve ostale izgubimo
D

Derperasi

pre oko 1 godinu

Pustili Baskoniju.
G

Gost Stanko

pre oko 1 godinu

Partizan i samo Partizan!!! Najbolji je on!!! On je šampion!!!🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍
t

topina

pre oko 1 godinu

Svaka cast partizai na pobedi. Interesanta je cinjenica da je Teodosic sa ovakvom losom igrom imao vise poena i asistencija nego svi Srpski kosarkasi u gostujucoj ekipi, sramota, pametnom dosta. Bravo za Kamerun
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Svaka cast Srbine, vi bas igrate interesantno u poslednjih 10god Stvarno svaka cast Koja je nagrada za interesantnu igru
S

Shojne

pre oko 1 godinu

Interesantna je činjenica da ti nije dobro.
z

zvezda kids

pre oko 1 godinu

Ovaj Virtus amaterska ekipa,mi bi ih otresli 20 plus,indijanci
N

Ne secam se

pre oko 1 godinu

Kako su ono igrali sa zvezdom?
p

paulo

pre oko 1 godinu

Otresli ste i Albu i Bajern
r

realnost

pre oko 1 godinu

Za sve navijače Crvene Zvezde medju kojima sam i ja, jedna poruka,koliko god i ko god je dao pare ovom Partizanu,počni sa Obradovićem pa završi sa Tristanom Vukčevićem...ovi momci su to zaslužili,kapa do poda grobari!
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Kome god da das toliki novac bila bi bruka da ne udjes u osam ekipa. Zvezda je top osam igrala sa Rebicem,Micicem,Mitrovicem,Guduricem,Dangubicem,Lazicem,Simonovicem,Kinzijem,Cirbesom i Milerom.
O

Odg Gostanko

pre oko 1 godinu

Jel ti verujes u ovo sto pricas? Ako nista makar kanal promeni

@Gostanko |

pre oko 1 godinu

Mozda fali po neko ali Partizan je igrao f4 sa Maricem ,Rasicem,Mekejlebom ,Robertsom ,Vranesom,Kecmanom i mladim igracima Veseli ,Mitrovic,Lucic,Djekic ,Sinovec...Svi zajedno vredeli manje od Nedovica i Vildoze sta cemo sad ?
K

KamerunForever

pre oko 1 godinu

Ideeeeeeeeemooooo!!!!!
p

pfc!

pre oko 1 godinu

Puno mi je srce noćas, hvala ti Partizane. Do pobede u gradu mode! 🖤🤍
G

Gost6542

pre oko 1 godinu

pobedu posvećujemo onom što odbija reprezentaciju i provocira grobare na tviteru
4

446

pre oko 1 godinu

Jos Milano da pokorimo i onda i mora poraz doci,tipa od efesa tamo,psoel da zaredjamo tri pobede kuci nad azdajama,oli,realbarsa,zasto da ne!!!4 mesto i monako u plej ofu,i Kaunas!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Želimireeeeeeeeee!!! 🖤🤍🇷🇸
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Dabogda se ugasio Real Madrid, makar kosarkaska sekcija.. Fuuj kako smecari pustise Baskoniju..
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Шта су бре пустили, овај запалио такву банану Таваресу,на обручу, још се пуши.
б

бари 1991

pre oko 1 godinu

Звездаш самм,али искрено честитам Партизану.Они имају већ сада више побједа у једној евролигашкој сезони него ми чак и кад смо с Радоњом имали 7 побједа у низу.Могу на фајнар фор.Искрено им то желим иако сем Аврамовића немају домаћег играча врједног помена.Ми погодили с аргентицима,али остали катастрофа
H

Haa

pre oko 1 godinu

Nisi ti zvezdas i ne predstavljaj se lazno i ne spinuj!
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Smajlagic igra u Dunav…decko bio x faktor vcrs, Lesort ono sto nije mogo on radio…
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Nakantati Real u Beogradu za ovo sramotno puštanje!
h

haos u najavi

pre oko 1 godinu

Čestitke glodarima, ovako se igra košarka. Čoviću dosta je bilo
M

Marinero

pre oko 1 godinu

Talijani vole da sve prsti od glamura. Jedan espresso za Teodosica ako moze, da se smire zivci :D
G

Gost22

pre oko 1 godinu

Dzaba Teo bije egzuma unosi se u facu nervozan dzabaaa dzabaaa....Bravo Partizane! Dante monstrum, Danteeeee!
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

U inat Spancima, teska namestaljka u Madridu.
A

Al Capone43

pre oko 1 godinu

Da užas ali mnogo smo jaki ⚫⚪⚫⚪⚫⚪💪💪💪⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪💪

Gradinaboys

pre oko 1 godinu

Ja cijelu sezonu pišem da je cijela ova EL cirkus. Dok si statista dobar si, čim postaneš prijetnja režu te. Zvezdu su sakatili na sve načine jer im je u jednom momentu bila prijetnja za već projektovane planove. Partizan poslije ovoga večeras jeste legitiman konkurent za TOP 8 i tek će da bude bušen. Mada sa Obradovićem na klupi realno to ide malo teže. Ovo večeras bi navukli Virtusu sigurno, samo da nije bilo ovog kriminalca Belinelija. Tek će Partizan da osjeti šta znači kada su mu konkurenti Žalgiris, Turci i Španci i kada postoji mogućnost da poremeti već dogovorenu podjelu mjesta u plej ofu.

Sakur

pre oko 1 godinu

Grobari moji,sve ovo je normalno
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Mirno ćemo spavati noćas!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Ne mogu čestitati Partizanu nikada. Ni u jednom sportu. Jbg želim vam sve najgore. U sportskom smislu naravno. Ali, braćo cigani, mi ništa nećemo uraditi i nikakav iskorak napraviti dok nas Čović vodi. Na stranu ko je koliko dobio. Nije nama Partizan kriv za naše brljotine.
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Ti si nula od čoveka onda, šta da ti kažem. Ne moraš lepo da želiš Partizanu, to se ni ne očekuje od tebe kao zvezdaša, ali ako ti je toliko ispod časti i ako si toliko preponosan da čestitaš pobedu rivalu, onda nije u redu nešto s tobom.
M

Mesina

pre oko 1 godinu

Sva deca tako razmišljaju,kada porasteš,sazriš,ima vremena.
G

Gomiko

pre oko 1 godinu

Ledej 35 minuta opet igrao, čovek od čelika
O

Odlicno

pre oko 1 godinu

si primetio. Vecinu utakmice nevidljiv, al kolone pune. Mnogo vise nam znaci nego sto statistika pokazuje. U idbrani veceras fantazija.
b

brt

pre oko 1 godinu

cetiri ekipe ce odlucivati ko ce biti 6 7 8 9 jedni ce otpasti.
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Samo sto ce to verovatno biti Partizan, Zalgiris, Baskonija i Efes i mi cemo verovatno samo sa Efesom imati losiji medjusobni. Valensija ce tesko u krug jer imaju bas tezak raspored, jedino ako ih Real i Barsa ne puste, kao sto se Real veceras sklonio Baskoniji.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Naneliii
S

Sinergija

pre oko 1 godinu

Džaba vam novci ,komšije,moji sinovci..ali Partizan igra malo bolje...možda i najbolje...
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Sreća pa vaši igraju za džabe
G

Gost6

pre oko 1 godinu

pustili ih da daju pobedonosnu trojku 1 sekubdu pre kraja da napakoste partizanu
G

Gost09

pre oko 1 godinu

naj bolja smo ekipa u el
S

Sara Šutuljić

pre oko 1 godinu

MA OSVAJAMO MI OVO
p

p#f#c

pre oko 1 godinu

ako dobijemo Milano,vandredno stanje u zemlji kreće
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Hvala Milanu za pobedu nad Valensijom... Ali Žalgiris i Baskonija dobiše... Valjalo bi da sutra komšije dobiju, tj da Efes izgubi...Ali smo sada jednom nogom u top8, mislim da ne bi trebalo da se postavlja pitanje.
A

Alkos

pre oko 1 godinu

Gledao sam malo real baskonija ovi smecari ih pustili neverovatno
C

Crno belu!!!

pre oko 1 godinu

Bravoooo...
A

Aron

pre oko 1 godinu

Samo je nebo granica!