Komentari na vest

Poceko dobio otkaz, Asvel sa novim trenerom napada Zvezdu

s

sasa70

pre 4 meseca

kakav AMATERSKI klub!!! KRS od tima ali najvise KRS od uprave koja izgleda nema pojma sta je to imati tim u EL. Oni uvek dolaze na dan utakmice u EL, sto znaci da igraci izadju iz aviona i pravac na teren. Mozda nekad odrade suterski trening i to je to. Oni da dovedu 5 najbolji trenera na svetu bilo bi napredak 1%. Vec drugi trener u sezoni, pa nasta to lici??? Ovo zvezda more ne da pobeti nego da ZGAZI sa 15-20 poena!!!! Treba asvela pod hitno izbaciti iz EL.
M

Moja Zvezda

pre 4 meseca

Dobićemo Asvel bez većih problema, a verujem da ćemo vezati bar još 4 pobede u Euroligi nakon toga. Sada je jasno da je Šabaz bio največi problem Zvezde. Kako je on otišao tim je prodisao. Ulazimo u formu i očekujem još bolje igre. Pored dizanja forme adut nam je i Sferopulos koji je po meni za dve klase bolji trener od Ivanovića i za sada odlično vodi tim.
t

tako je!

pre 4 meseca

pre par nedelja Sferopulosa su 99% na komentarima terali iz kluba a od jednom je SUPER trener!! Cisto sumnjam da se on nesto promenio za tih par nedelja nego treba malo strpljenja a ne odmah da zvezda bude prvak EL. Da se razumemo Sferopulos je SJAJAN trener i siguran sam da ce gurnuti zvezdu samo napred, da li ce to sada biti dosta za top 10 ostaje da se vidi, ja licno mislim da hoce.
g

gostgist

pre 4 meseca

sa jedne strane smena trenera gotovo uvek kratkorocno da novu energiju ekipi ,sa xruge strane,Poceko je bolji trener od ovog novog.Zvezda ce tesko do pobede,ali ne zbog Asvela,vec zbog ulaganja u tim koja su na nivou eurokupa.Daj Boze da ovi momci opet nadvise sebe i vezu trecu pobedu,to bi bio pravi podvig.
K

Koliko nemamo srece

pre 4 meseca

Naravno, sad su nasli...
D

Djan98

pre 4 meseca

Po kom kalendaru 9.januar.2024. pada u sredu?
m

milo123

pre 4 meseca

Ovo će biti pakleno teška utakmica za Zvezdu. Ne znam da li je ovo dobro ili loše, smene često znaju da daju kratkotrajan rezultat, ali pošto je ovaj lik već radio sa njima, verujem da neće biti tog nekog faktora iznenađenja. Zvezda ovo mora da dobije jednostavno.
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

I sad ce po starom obicaju - novi trener nova energija i odmah pobeda 🤷 .
D

DS1989

pre 4 meseca

Boli demoliranje i dalje... Kada pogledam raspored dva kluba, predvidjam ti ozbiljnu patnju...
D

Dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

DS1989 Hahah decko ti se nadas necemu u EL ?! Nemoj da bude ponovo plakanje i kako se nikad niste palili na Top8 😁 Asvel i Milano ce vas vratiti u realnost veoma brzo 😎😉 Juce pljuvali igrace a danas 🤯 Cigani 🤷
D

DS1989

pre 4 meseca

@Dezurni Za razliku od vas mi nismo tamo gde su rezultati. Nama je fudbal bio i uvek ce biti broj 1 da mi neko ponudi da osvojimo 10 puta tu EL ili samo jos jednom LS bez razmisljanja ja i vecina nas bi pristala na jos jednu LS. Opet kazem boli demoliranje vidim...