Edin Atić i Filip Petrušev (©MN Press)
Edin Atić i Filip Petrušev (©MN Press)

Počinje borba za finale ABA lige: Zvezda i Budućnost otvaraju polufinalnu seriju, prva u nedelju

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.23. | 13:20

Karte u podne puštene u prodaju…

Partizan Mozzart Bet zbog obaveza u Evroligi nije ni započeo četvrtfinalnu seriju sa Studentskim centrom, ljubljansku Cedevita Olimpiju i FMP očekuje majstorica, a Crvena zvezda i Budućnost kreću po finale.

I crveno-beli i Podgoričani su ekspresno završili seriju. Četa Duška Ivanovića je dva puta bila bolja od Zadra, dok je crnogorski predstavnik eliminisao Megu posle dvomeča. Iako drugi polufinalni par nije formira, odlučili su srpski i crnogorski šampion da ne čekaju, već da ovog vikenda odigraju prvu polufinalnu utakmicu.

Izabrane vesti

Sa Malog Kalemegdana su saopštili da će Crvena zvezda ugostiti podgoričku Budućnost u nedelju od 19.30, a ulaznice za taj meč danas su u podne puštene u prodaju. Poznati su datum i satnica prvog meča, ali ne i kada će biti igrana druga u “Morači”, kao i eventualna treća u Beogradu.

Crvena zvezda brani titulu u ABA ligi, bila je prvak regionalnog takmičenja šest puta u proteklih osam godina – u korona sezoni nije bilo šampiona – a u tom intervalu samo je Budućnost uspela da prekine vladavinu crveno-belih. Podgoričani su u sezoni 2017/2018 osvojili prvi i, za sada, jedinu titulu na Jadranu savladavši Zvezdu u finalu. A, nakon toga su dva puta gubili u majstorici finala od tima sa Malog Kalemegdana.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Budućnost PodgoricaABA ligaABA

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara