Komentari na vest

Počinje SP: Neka nova Srbija izlazi na scenu u Sidneju, ali i te devojke veruju u čuda

l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Koga još ovo zanima. Ovo se ne prati sve i da igraju samo naše devojke, a tek kad imamo strankinje, to nijednog normalnog patriotu ne može da zanima.
a

arhitekt

pre preko 1 godinu

Prenosi utakmica za sve nas koji nismo pretplatnici SBB-a su najavljeni na YouTube: FIBA live tv. Podrška našoj podmlađenoj reprezentaciji koja je ostala bez Jelene Bruks, sestara Dabović, Butuluje i najbolje igračice Evrope Sonje Petrović Vasić koja nam je i donela sve medalje i za čije su vezani uspesi Srbije u poslednjih 10-tak godina. Mene lično čudi zašto u sastavu nema mlađe sestre zvezdinog košarkaša Luke Mitrovića koja je visoka 206cm, da baš toliko, i koja trenutno odlično igra na jednom od najprestižnijih koledža u Americi. Olako se i u ženskoj košarci odričemo igrača oko koje je mogla da se gradi budućnost i igra naše reprezentacije. Kaminski(pozicija 4) i Končar(pozicija 2) su NBA igrači poreklom Srbi koji su, ako to kvalitetom zaslužuju, mogli da igraju na završenom EP za Srbiju a izgleda da Pešić, Danilović i Tomašević, kojima je to posao, nisu našli za shodno da ih za početak dovedu u Srbiju i da odigraju neku utakmicu u dresu reprezentacije. Memfis i Finiks su NBA timovi u kojima ovi momci imaju sasvim zapažene uloge i sigurno zaslužuju da im se pridruži šansa a koliko ja znam, tj tako nešto je i pisalo, obojca su izrazili spremnost da dođu i igraju za zemlju svojih predaka. Zato me i čudi što u našoj podmlađenoj ženskoj reprezentaciji nema Mitrovićke...Ej...206cm!
h

halo ko je

pre preko 1 godinu

Ma kakva ženska košarka?! Ne mogu da trošim kiseonik... pa to je, to je hobi, to ne prati niko. Kakva ženska košarka!?! To uža rodbina ne dolazi da gleda. To je deveti ešalon ozbiljnog sporta!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Vazi majstore, toliko si inteligentan i nemas svoje misljenje da moras Andjusa da citiras. Kad igra Srbija svaki sport je vazan.
z

zosim

pre preko 1 godinu

Da, zato je muška reprezentacija prvi ešalon ozbiljnog sporta koji ispadne u osmini finala od Italije. Nemam ništa protiv momaka, mislim da im je samo bio loš dan tad, ali ovakvi komentari su jako umobolni i molim te zaobiđi nas s tim.
h

halo ko je

pre preko 1 godinu

Momci, da li ste čuli za ŠALU? Drugo, nije Anđus već Milovan Jovanović. Treće, naravno uvek za Srbiju ali ja se ne bavim ovde reprezentacijom, već mizogonijom. Ženski sport jeste i uvek će biti miljama iza muškog. Neka druga stvar je što se mi izložimo na medalje koju osvoje naše reprezentativke. I poslednje, pretpostavljam da ste obojica iz Beograda!?
t

tenkista

pre preko 1 godinu

Podrška Marini i devojkama! Posle horora sa Stevom 🍅 i vraćanjem Marine stvoren je kult reprezentacije, devojke su se upisale u istoriju igre. Bez pritiska, igrajte za sebe, iskustvo će služiti za buduće pobede i medalje 🏅 💪
P

Pevaj Srbijo

pre preko 1 godinu

Eto kako nam ne smeta Anderson u reprezentaciji vec smo je prihvatili i navijamo i za nju a ona se bori za nas. Samo nemojte da se pravite pametni kako je ovo zenska kosarka pa nije isto sto i muska. Drzite se svojih principa, podrska za Anderson kao i za eventualnog kvalitetnog stranog igraca u muskoj reprezentaciji.
Н

Немања123

pre preko 1 godinu

Женска кошаркашка репрезентација је отприлике битна као репрезентација младих математичара, зато нас заболе ко ту игра. Плус је лезбејско легло
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Dovodjenjem i placanjem stranaca da igraju u reprezentacijama se ide ka obesmisljavanju nacionalnih takmicenja. Tendencija je unistiti sve sto ima prefiks nacionalnog i u potpunosti svesti kosarku na privatni biznis.
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

@Risorgimento "ide ka obesmisljavanju nacionalnih takmicenja" i šta ćemo sad da sedimo i kukamo kako je svet nepravedan. Onda su nacionalna takmičenja već obesmislena i najbolje da se i ne takmičimo. Nema nas šaka jada ali hoće sportske uspehe, druge reprezentacije uzimaju strance pa kad puknemo onda nepravda, obesmišljava se takmičenje. Nas nakantaju Švajcarci a hoćemo nešto, na kraju krajeva mi takmičenja nećemo gledati u sledećih 7-8 godina tako da je i priča o strancu reprezentaciji besmislena
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Није за поређење,популарност мушке и женске кошарке. Ја не бих волео странце и не интересује ме шта ће тим са странцем урадити.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

@Mikac, niko ne kuka ali kad nesto ne valja onda imas kriticku distancu prema tome umesto sto mu se prilagodjavas i saucestvujes u destrukciji kosarke.
@

@Немања123

pre preko 1 godinu

Pa drzi se svog stava i principa, a ne kao e nebitna je zenska kosarka. A kad osvojimo medalju onda slavis.
@

@Risorgimento

pre preko 1 godinu

Mnogo vece drzave od nas naturalizuju strance, Nemacka, Spanija, Francuska a mi se eto pravimo pametni, igraju nam Avramovic, Kuridza i slicni i ocekujemo ne ni bilo koju medalju nego zlato, smesno.
@

@Блок

pre preko 1 godinu

Pisace se uspeh drzavi Srbiji, nece igrati 12 stranaca vec stranac ili dva. Mogu jos vise tim uspehom da motivisu klince da treniraju kosarku.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Da li ce prenositi RTS?
s

sale brat

pre preko 1 godinu

Nazalost nece kosarku i sp u odbojci prenosi samo sport klub tako da dosta ljudi nece moci da gleda, rts je trazio valjda da zajedno rade ali je sport klub odbio
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Андерсон може да игра а Ана Дабовић паузира. Или нисте дали добро образложење или смо ми отишли у пм.
F

FK Sipurske livade

pre preko 1 godinu

Ana je dugo pauzirala u toku sezone, letos se udala i rekla da ovo leto nije spremna da pomogne ekipi, tu je za sledeće prvenstvo
G

Gostyw7282hdjs

pre preko 1 godinu

Okej, rekla je da nije spremna za leto, ali sad je kraj septembra baki. Jesen baki, morala je da se odazove.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Нисам знао за удају. Онда образложење није ваљало.