Foto: Aba-liga.com
Foto: Aba-liga.com

Podrška sa tribina ponovo koštala Zvezdu 350.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.05.21. | 01:04

Nova, identična kazna komunalne policije na račun crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde su večeras uz pomoć, zvanično 1.375 navijača pobedili Budućnost i došli do prednsti 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Aba lige. Podrška sa tribina hale Aleksandar Nikolić ponovo je imala svoju cenu, a ona je identična onoj od pre dva dana kada su crveno-beli sa 350.000 dinara takođe bili sankcionisani zbog prisustva publike.

Izabrane vesti

„Zbog kršenja epidemioloških mera i puštanja publike u halu za vreme košarkaške utakmice između KK Crvena Zvezda – Budućnost, komunalna milicija kaznila je KK Crvena Zvezda sa 300.000 dinara i odgovorno lice u pravnom licu sa 50.000 dinara“, stoji u saopštenju Komunalne policije.

Prva sankcija očigledno nije imala efekta budući da se večeras u nekadašnjem Pioniru pojavilo par stotina galedalaca više nego u nedelju kada je bilo prisutno 987 ljudi. Nameće se zaključak da kazne komunalne policije nisu previsoka cena za doprions koji klubu sa Malog Kalemegdana daje podrška sa tribina. Podsetimo da su i dalje na snazi mere koje podrazumevaju zabranu okupljanja u zatvorenom prostoru.

Branilac trofeja Aba lige je oba puta iskoristio prednost domaćeg terena i polako se sprema da u subotu od 20.30 u Podgorici napadne novi naslov regionalnog prvaka.


tagovi

ABA ligaKK Crvena zvezdaKK Budućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara