Andreas Pistiolis (FIBA)
Andreas Pistiolis (FIBA)

Pomoćnik Željka Obradovića na klupi moskovskog CSKA

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.24. | 13:12

Andreas Pistiolis je novi strateg "armejaca" sa kojima je potpisao saradnju do kraja aktuelne sezone. Na tom mestu je nasledio Makedonca Emila Rajkovića koji je vodio ekipu dve godine

Nekadašnji pomoćnik Željka Obradovića iz vremena provedenog u Panatinaikosu, Andreas Pistiolis, imenovan je za novog trenera moskovskog CSKA, saopštili su "armejci" preko zvaničnih kanala.

Grčki stručnjak je sa najvećim ruskim klubom potpisao saradnju do kraja tekuće sezone, a na tom mestu je zamenio Makedonca Emila Rajkovića koji je ekipu vodio u prethodne dve godine i nije uspeo da osvoji nijedan trofej.

Izabrane vesti

Rajković je smenjen pred početak plej-ofa VTB lige u kojem u četvrtfinalnom duelu "armejci" igraju sa Jenisejem. Inače, ovo okruženje nije nepoznanica za Pistiolisa koji je kao pomoćnik Dimitrisu Itudisu već radio u klubu u periodu od 2014. do 2022. godine. Sem toga i staža u Panatinaikosu, jedne sezone je bio deo stručnog štaba turskog Banvita dok je samostalno vodio samo Galatasataj prošle godine.

Sa Obradovićem je osvojio tri titula Evrolige, dok je dva puta bio pobednik istog takmičenja kao član stručnog štaba Moskovljana.



tagovi

KK CSKA MoskvaVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara