Micić (© Star sport)
Micić (© Star sport)

Ponoćna košarkaška bomba: Vasilije Micić i naredne sezone u Efesu

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 23:13

Potvrdio agent Miodrag Ražnatović

Biće Vasilije Micić u prilici da treći put uzasotpno napadne trofej Evrolige. Prošle godine je bio najbolji u Kelnu, ove u Beogradu, a predvodiće Anadolu Efes i u narednoj.

Reprezentativac Srbije je dogovorio ostanak u Istanbulu, što je u nekoj vrsti ponoćne bombe potvrdio njegov agent, Miodrag Miško Ražnatović.

Izabrane vesti

Dvostruki uzastopni MVP Evrolige, Vasilije Micić će naredne sezone igrati za Efes“, napisao je Miško na Tviteru i tako obelodanio sudbinu Vase Micića.

Ovakav epilog može se smatrati velikim zaokretom, s obzirom da se minulih dana pominjalo da bi Vasa mogao da se oproba u Sjedinjenim Američkim Državama. Nekoliko NBA timova je izrazilo želju da ga angažuje, čak je i sam 28-godišnji košarkaš rekao da je spreman da se okuša preklo Atlantika, međutim, očigledno je da neće još put najjačeg takmičenja na svetu.

Umesto u neki od NBA sastava, Vasilije Micić će i u narednom takmičarskom ciklusu biti na raspolaganju Erginu Atamanu, za koga je jedan od najvažnijih igrača. Na kraju, krajeva, potvrđeno statusom najboljeg na poslednja dva Fajnal fora.

U minuloj evroligaškoj sezoni momak iz Kraljeva je prosečno po meču beležio 12,7 poena.


tagovi

Vasilije MicićEvroligaAnadolu Efesefes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara