Ivan Perinčić (©Zadar/Zvonko Kucelin)
Ivan Perinčić (©Zadar/Zvonko Kucelin)

Posle četiri poraza Zadar smenio trenera Perinčića

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.10.21. | 16:17

Bez pobede u ABA ligi

Četiri kola ABA lige su odigrana, a na dnu tabele su Mornar, Split i Zadar sa skorom 0-4. Bilo je pitanje koji će klub prvi da potegne i da promeni trenera. Jasno, najmanje je bilo izgleda da se to Mornaru desi...

Prva trenerska glava koja je pala u regionalnom takmičenju je Ivana Perinčića, šefa struke Zadra. Mladi stručnjak je dobio šansu, ali je nije iskoristio, pošto nije uspeo da doveden tim bar do jedne pobede.

Izabrane vesti

Bila je velika želja kluba da se da prilika mladom domaćem treneru, Ivan se u svojoj dosadašnjoj karijeri pokazao kao veliki potencijal. Ivan Perinčić je izvanredan čovek i dobar trener, bio je veliki faktor duple krune koja se osvojila prošle sezone i za to će mu u Zadru uvek biti zahvalni.

KK Zadar je u procesu pronalaženje novog trenera koji će biti izabran u najkraćem roku i javnost će biti pravovremeno obaviještena. Dok se ne pronađe novi trener, Srđan Helbih će voditi ekipu“, stoji u saopštenju Zadra.

Nije imao Perinčić ni sreće, pošto je dve utakmice kod kuće Zadar tesno izgubio, pet razlike od Partizana (78:73) i poen od Cibone (68:67).


tagovi

KK ZadarABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara