""
""

Potpis Alekse Uskokovića - četiri godine vernosti FMP-u!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.17. | 12:37

Juniorski kapiten Srbije priključio se timu iz Železnika, već pojačanom Amerikancima Maverikom Roanom i Majklom Odžom i ruskim košarkašem, Ivanom Slutskim

Kapiten juniorske reprezentacije Srbije koja je ovoga leta postala prvak Evrope, Aleksa Uskoković potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom FMP-a iz Železnika.

Izabrane vesti

On je ovim potpisom overio prvi profesionalni ugovor u karijeri, a vredno je spomenuti da je talentovani košarkaš s juniorskim timom Crvene zvezde prošle godine igrao na bekovskoj poziciji u finalu Evrolige održanom u Berlinu. Ovaj 18 godina star košarkaš, učestvovao je i ove godine na završnom turniru u Istambulu.

Uskokovićeva statistika kaže da je njegov ovogodišnji učinak kao kapitena tima Srbije na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj zabeležen sa prosečno 9,9 poena po meču, 1,9 ukradenih lopti i 3,7 asistencija.

Potsećanja radi, FMP je pre ugovora sa Uskokovićem svoj tim pojačao strancima, Ivanom Slutskim iz Rusije, Amerikancima Maverikom Roanom i Majklom Odžom. Timu su se pridružili i Stefana Pota, Boža Đumić i Nemanja Nenadić.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

Aleksa UskokovićFMP ŽeleznikSrbijaugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara